Vad gör man

Publicerat: 2010-11-30 | 14:09:22 i Allmänt
Vad ska man göra egentligen när det inte är någon snö ( =inga gäster =inga jobb)?? Idag för andra dagen i rad, tränade jag. Känns skönt. Det som också känns skönt är att jag inte känne mig så fruktansvärt galet otränad om man tänker på att jag faktiskt aldrig tränar!

 

Mitt mål med träningen då.. Nja jag tycker det är roligast att stretcha så får väl bli att jag ska gå ner i split/spagat till nästa år. Det kör vi på! Eller vad säger du Soffan? Vi ska ju alltid försöka med det, kan vara kul om jag lyckas någon gång hah ;)

 

Vårat lilla gym på hotellet. Skönt när man är själv!


Fritt vilt 2

Publicerat: 2010-11-30 | 12:06:52 i Allmänt
Igår kollade vi på film nere i källaren på Fjällgården. Det blev en norsk "thriller". Vaknade i natt och trodde mördaren var inne i rummet och skulle döda mig haha..

 

Idag finns det inga planer mer än att käka lunch, så stressig vardag har jag. Funderat lite på om jag skulle ta mig till gymmet först kanske, men bara kanske :)

 

Jag önskar det kunde snöa lite.....


Hej på er!

Publicerat: 2010-11-29 | 15:54:09 i Allmänt
Har som helt glömt av bloggen. Men jag lever, det gör jag. Det fick jag känna idag när jag gjorde ett tappert försök till lite träning. Jäklar vad jag blev slut...

 

Igår hade vi adventsmys i Funäs. Alla skulle baka något julgodis och köpa en bingolott. Så det var vad vi säsongare gjorde igår. Vi spelade bingolotto och åt julgodis. Mysigt men tyvärr vann jag inga miljoner, inte ens en hundring som det faktiskt var fyra stycken som gjorde :P

 

 


She's got you high

Publicerat: 2010-11-27 | 13:13:56 i Allmänt
Det är kallt här i Ramundberget! Satans kallt. Pappa, Anna och Niklas åkte till Hamra för lite utförsåkning.. Jag stannar inne i värmen och packar upp alla mina miljoner grejer .

 

Tog en liten promenad för ett tag sen. Det är så tomt här, tomt på folk och tomt på snö. Man ser faktiskt fortfarande gräs i slalombacken.. Så kollar man hemma i Örbyhus där det lär vara en halvmeter snö. Knäppt...

 


Då var det dags!

Publicerat: 2010-11-26 | 10:51:10 i Allmänt
Jag TROR att jag fått ner allting i väskor och kassar. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma och hämta upp mig så vi kan åka till Ramundberget någon gång!

 

Får se när jag kommer tillbaka till Örbyhus igen. Kanske blir det inte förrän typ 10:e maj. Därför hoppas jag på många besök ;)

 

 


Redan sugen på nästa..

Publicerat: 2010-11-25 | 21:07:24 i Allmänt
Jag ska erkänna att jag redan håller på att planera nästa tatuering. Har flera idéer men två diamanter bakom örat på halsen, det funderar jag starkt på...

 

diamant tatuering maddeleen


Min Tatuering

Publicerat: 2010-11-25 | 13:52:51 i Allmänt

TvättÅngest

Publicerat: 2010-11-25 | 10:54:26 i Allmänt
Jag verkligen hatar att tvätta hemma i Örbyhus.
  • Först måste man gå ner i den iskalla källaren
  • Själva tvättmaskinen tar minst två årtionden. Den blir aldrig klar..
  • När den äntligen är klar, finns det ingenstans att hänga!
  • Sen när man lyckats få upp tvätten lite här och var så torkar den aldrig...

Min tvätt som lades i igår vid 18:00 är FORTFARANDE inte torr. Hallå det är ju bara helt galet!

 

I somras tog en tvättmaskin max 37 minuter och att torka den ungefär lika lång tid.. Då kunde man faktiskt tvätta en tröja om man skulle ha den dagen efter.. Nu vet jag inte vad...


Bäcklösen

Publicerat: 2010-11-24 | 15:28:31 i Allmänt
Lite impulsivt ringde jag och bokade en tatueringstid. NU är jag gaddad och klar. Det står The World Is Yours i nacken. Varför? Jo för världen är min, jag kan göra vad jag vill, om jag vill.....

 

Har inte hunnit fånga den på bild än, kommer väl upp så småningom. Har i alla fall en bild från när jag höll på att bli tatuerad..

 


God natt

Publicerat: 2010-11-24 | 00:10:50 i Allmänt
Jag fick ett sånt där litet litet ryck och började packa lite. Kändes att det var på tiden eftersom det nu bara är två dagar kvar innan jag sticker iväg. Morgondagen är redan fullspäckad så det lämnar endast torsdag till att fixa allt.. Känn stressen..

 

Idag trodde jag att jag skulle få ännu mera att tänka på när jag fick brev från Akademiska sjukhuset. Dom hade tagit tester på mitt blod när jag lämnade blod i onsdags och tydligen hade jag högt värde på b-trombocyter tror jag det var.. Kontakta husläkare för kontroll. Lite panik fick jag väl, mest över hur jag skulle hinna med det. Men det visade sig inte vara någon fara eller brådska alls, bara bra för mig att veta....

 

Nu ska jag ta alla mina b-trombocyter och gå och lägga mig, tänkte läsa lite ur Sofies värld också. Filosofisk bok jag fick på min 15årsdag . Fem år senare kände jag att det var dags att läsa den igen, måste ju hålla hjärnan igång hehe..

 


Haha

Publicerat: 2010-11-23 | 19:58:25 i Allmänt
Jag var tvungen att gå och lägga mig efter mitt förra inlägg, blev tvärtrött och illamående . Vaknade nu och har precis en jättekonstig känsla. Ni vet när till exempel en arm eller hand "somnar" och man liksom inte känner om man tar på den. Jag har så fast i min hårbotten, alltså mitt huvud har somnat .. Haha aldrig varit med om det förr, känns jättekul haha

 


Tisdag

Publicerat: 2010-11-23 | 15:29:10 i Allmänt
Nu var det tre dagar sen jag skrev någonting här. På dom tre dagarna har jag hunnit haft lite lördagsmys framför så mycket bättre, åkt till huvudstaden och träffa faster och kusin och sen en heldag shopping i Stockholm också med Matilda och Camilla.

 

Idag var jag helt galet trött, trodde inte jag skulle klara mig ur sängen, men fick på mig en morgonrock och tog mig ner så mamma kunde färga mitt hår.

 

Efter det var det dags för lunch hos Birgitta. Det blev paj. Älskar paj. Till efterätt hade hon gjort lingon-grädde i våffla. Det var jättegott, måste jag testa att göra...

 


Tajmad och klar

Publicerat: 2010-11-20 | 11:55:50 i Allmänt
Ingen stress nu. Tar en seg start på dagen och kolla på Jönssonligan. Gamla favoriter. Skulle haft lite mat här. Frukost på sängen, det vore gött :PP

 

 

 

 


Funderar på att ta en tupplur först..

Publicerat: 2010-11-19 | 15:18:14 i Allmänt
Åkte till Tierp idag med mamma, fin dag, massa fin snö på träden :)) Lidl, systemet och XLbygg var väl det vi gjorde och fikade hos farmor såklart. Jag var helt tom i magen så åt säkert 6 nybakade frallor hon gjort. Blev som en ny människa, hög på mitt knark, vitt mjukt bröd mhmmmm......

 

 

Just nu känner jag lite inre stress. Ikväll blir det antagligen lite fest, på söndag åker jag till Stockholm, på måndag ska jag träffa Matilda i Stockholm, på tisdag är det lunch hos Birgitta, på onsdag middag hos farmor.... Jag måste köpa pjäxor, sälja mina gamla, packa, köpa julklappar och förbereda mig mentalt att lämna Örbyhus i ett halvår.. Jo just det jag måste till Österby för att lämna in min tidrapport för när jag har jobbat på dagis, annars blir det ingen lön inte.... Oj oj oj inre stress var det va.....


Snöflingor

Publicerat: 2010-11-19 | 14:34:39 i Allmänt
Min blogg fick lite nytt utseende igår, i väntan på någon snygg idé så ser den ut så här. PLUS att det snöar på bloggen, det gillar jag ! :))

 


..

Publicerat: 2010-11-18 | 16:12:16 i Allmänt
Har äntligen blivit av med min utväxt också. Awesome. Jag blir bara blondare och blondare känns det som. Men trivs bra i det. Hittade mitt löshår jag hade förra vintern, mörkbrunt, känns inte alls som att jag skulle se vettig ut i brunt hår idag. haha.

 

 

 


I stormens öga..

Publicerat: 2010-11-18 | 16:05:35 i Allmänt
.. där sitter jag.. Det ser ut som om det är storm här, i mitt rum. Har sen jag flyttade från Mariefred letat efter ett svart litet spetslinne. Och tänk att för en kvart sen rev jag ut ALLT ur mina garderober. Linnet hittade jag på näst sista hyllan.

 

Nu är det bara att börja vika och plocka tillbaka allt igen då.. Ska försöka få någon slags ordning så det blir lätt att packa till nästa vecka. Kan inte fatta att jag äntligen ska åka upp till Ramundberget på fredag, om en vecka! :))

 


Ni kan kalla mig blodgivare

Publicerat: 2010-11-17 | 22:39:34 i Allmänt
Då har jag gjort det, blev hel-skärrad på vägen dit och det bara värkte i armvecken. Väl där så sa jag att jag tyckte det var lite obehagligt så dom var jättesnälla (tror säkert att dom är det mot alla också hah). Dom frågade om jag ville ha något att dricka under tiden, frågade hur det gick säkert fem gånger så jag överlevde, även fast jag inbillade mig att jag kände mig svag efteråt ;))

 

 

Min lilla bandagerade arm ..


500 days of Summer

Publicerat: 2010-11-17 | 15:13:36 i Allmänt
Ligger och lyssnar på soundtracket till filmen 500 days of Summer. Ibland är det svårt att förstå hur mycket olika och bra musik det finns. Skulle kunna lyssna mig till döds..

 

 


Audiko.net

Publicerat: 2010-11-17 | 12:33:49 i Allmänt
Jag vet inte vad jag ska göra idag, känner mig riktigt uttråkad. Det enda jag vet är ju att jag ska lämna blod om jag vågar. Men annars då. Jo jag ligger med datorn på magen (och tandskenan i munnen)..

 

Kanske ska ta och tvätta? Men nej det är så tråkigt, gör det nästa vecka istället..

 

Jag har haft min Iphone i snart två månader men det var först igår kväll jag tänkte jag skulle byta ringsignal (från den där standard, tråkiga som alla andra tråkmånsar också har..). Märkte att det inte bara va att välja en låt från spellistan utan den måste vara klippt till 30 sekunder och sen läggas i en speciell mapp på datorn och sen synkroniseras över till telefonen. Ett jävla krångel skulle det vara!

 

Fick i alla fall ett tips att gå in på audiko.net , där fanns färdigklippta låtar, topplistor och ett program så man kunde ladda upp sina egna låtar och klippa dom på två sekunder. Perfekt!

 


Nya favoriter

Publicerat: 2010-11-16 | 22:19:08 i Allmänt

40 år gammalt mejl

Publicerat: 2010-11-16 | 21:36:16 i Allmänt
Rensade lite mejl i inkorgen på min Iphone och dra på trissor. Hade visst missat att läsa ett, inte så konstigt kanske då det står att jag fick det 1970 ? Haha Yeah right.....

 


Raka tänder

Publicerat: 2010-11-16 | 15:48:32 i Allmänt
Har varit lite panikslagen eftersom mina tänder har gått tillbaka till att vara sneda. Jag fuskade rätt mycket med den där skenan man skulle ha varje natt.. Idag har jag haft den hela dagen och mina tänder är redan rak igen, gäller bara att använda den varje dag nu. Typiskt :PP

 

 


Bio ikväll

Publicerat: 2010-11-16 | 15:24:00 i Allmänt
Ikväll ska jag gå på bio med pappa. Vi ska se filmen om Cornelis Vreeswijks liv. Har inte hört någonting om den ska vara bra eller dålig.. Någon som sett den ??

 

 


Online shopping

Publicerat: 2010-11-16 | 15:01:07 i Allmänt
Kunde som inte låta bli... H&M har alltid så snygga grejer....

 

149:-

199:-

149:-

49:-

49:-


Blodgivning

Publicerat: 2010-11-16 | 10:09:04 i Allmänt
Fick precis ett mejl, från blodgivningen..

 

 

Jag vet inte om jag kommer att lämna blod. Är livrädd. Har någon sorts fobi för armvecken. Usch satan, jag vet inte om jag klarar av det. Obehagligt att bara skriva om det ... Haha


Ursäkta röran

Publicerat: 2010-11-16 | 09:56:27 i Allmänt
Äntligen lite sol på himlen. Snö och sol, helt perfekt. Jag ska ta tag i min tvätt som jag fortfarande inte vikt utan som har hamnat kvar på golvet, jag vet jag är dålig..

 

Medans jag viker kläder så laddar mitt kamerabatteri. Jag hoppas jag kan fånga någon fin vinterbild :)

 


Apan

Publicerat: 2010-11-15 | 22:43:13 i Allmänt
Äntligen är apan klar. Jag tröttnade lite på slutet men jag är nöjd . För visst blev den lite bra ?

Blocket

Publicerat: 2010-11-15 | 21:44:12 i Allmänt
Har precis lagt ut min första annons blocket, någonsin. La ut mina kära pjäxor. Ska på bio med pappa imorgon och om vi hinner ska vi kolla på nya pjäxor innan. Hoppas jag hittar ett bra par :))

 


Jag är fast

Publicerat: 2010-11-15 | 15:22:35 i Allmänt
Fastnade i Illustrator för flera timmar sedan. Jag är inte alls duktig men det är kul. Försöker få till en apa nu men känner att jag kommer att tröttna..

 

Så här långt har jag kommit i alla fall..

 

Jag tror jag håller mig till photoshop i framtiden. Någon som är duktig i Illustrator??


Vad ska jag nu ta mig till ?

Publicerat: 2010-11-14 | 21:33:02 i Allmänt
HowIMetYourMother.com har slutat att fungera. Katastrof! Min favoritserie. Precis när säsongen börjat. Nästan så jag får lite panik, abstinens för serien har jag i alla fall..

 

 

Den där  texten är det enda man möts av när jag försöker gå in på den förut så bra hemsidan...

 

Jag lyssnar på min nya "favoritlåt" istället. Det är inte direkt min vanliga musiksmak men jäklar vad den sätter sig på hjärnan och gör att man inte kan sluta lyssna. Prova själv och säg vad ni tycker.. Om ni vågar vill säga ;)

 

Klicka på bilden för låten.. Och det är låt nummer 2 på skivan. Den remixen is tha shit!


Jag virkar denna söndag

Publicerat: 2010-11-14 | 16:41:18 i Allmänt

Himlen är oskyldigt blå

Publicerat: 2010-11-14 | 15:50:30 i Allmänt
Det var den här filmen vi såg igår. Jag gillade den. Kolla trailern :))

 


Sega söndagen

Publicerat: 2010-11-14 | 13:25:42 i Allmänt
Här ligger jag i morgonrock och liksom bara kollar på dagen som försvinner rätt under näsan. Jag vet att om jag bara orkar gå och ta en dusch, borsta tänderna och klä på mig så kommer det kännas bättre och jag kan göra något vettigt av den här söndagen. Men det är just det, att ta sig i kragen att gå ner och duscha som är det jobbiga! Jag är för lat..

 


Min lördag

Publicerat: 2010-11-14 | 10:49:02 i Allmänt
Igår blev en heldag i Gävle med Soffan. Gick på stan och gjorde av med pengar, åt mat på Church street saloon och gick på bio! En helbra dag helt enkelt.

 

När man går på bio måste man ju ha godis, sen att vi ätit på Church street innan och knappt orkade kolla på godiset är en annan sak...


Mina älsklingar

Publicerat: 2010-11-14 | 00:04:53 i Allmänt
Är så nöjd med mitt köp idag! Snyggaste skidbyxorna. Att det är warp får man leva med ;)) Höhö

 


Firming Bodylotion

Publicerat: 2010-11-13 | 09:00:00 i Allmänt
NU ska jag bli riktigt firm ;) Köpte Doves Firming Bodylotion igår i Gävle. Jag är inte riktigt övertygad att min hud kommer bli fastare på två veckor men jag kan lova att man blev riktigt mjuk och len av den och då är jag nöjd :) Får återkomma hur det blev med min spänstiga hud hahah

 


Chokladbollar

Publicerat: 2010-11-12 | 19:54:33 i Allmänt
För någon vecka sen hamnade "madeinjapan" på framsidan på blogg.se med ett chokladbollsrecept som skulle likna riktiga delicatobollar. Jag hade det receptet någonstans långt bak i huvudet när jag tänkte att jag skulle testa mig på det . Nu i efterhand när jag gick upp och letade fram hennes blogg insåg jag att jag inte hade gjort lika henne på långa vägar, men det fungerade det också!

 

 

 

 

Nu ska dom bara stelna innan vi ska goffa i oss dom. Känner mig stolt haha


Packlista

Publicerat: 2010-11-12 | 16:49:34 i Allmänt

 

Om exakt två veckor är jag i Ramundberget. Snart måste jag påbörja min packning. Jag ska ju faktiskt bo där i nästan ett halvår så det kommer bli en hel del..


Jag köpte...

Publicerat: 2010-11-12 | 15:51:49 i Allmänt
Jag tror jag undermedvetet var väldigt baksugen när vi var i Gävle idag.. Jag köpte mjöl, kakao, ett förkläde, massa blockchoklad, bakplåtspapper mm..

 

 

Fick lite jullängtan också så jag köpte glögg och en adventsstjärna :))

 

 


Besiktningsdax

Publicerat: 2010-11-12 | 13:10:35 i Allmänt
Klockan ringde 7:30 så jag skulle vara säker på att hinna till Gävle.. Tog faktiskt 20 minuter att gräva bort all snö från bilen..

 

 

Framme vid den läskiga bilprovningen så fick man lite ont i magen haha

 

 

 

 

Men det var en superdupermega snäll kille som kollade på bilen och såklart blev min fina bil godkänd :P

 

 

Sen blev det Dollarstore och Citygross, hitta lite middag;) och "äkta vara" mat ! Nu längtar jag till Ramundberget .

 

Hehe får jag bjuda på ett saftigt oxben kanske

 


Huvudvärkens och halsontens dag

Publicerat: 2010-11-11 | 23:28:20 i Allmänt
Har legat lika däckad idag. Men det är tur att man har den bästa pojkvännen som skickar blombud till en. Jag kan lova att jag genast blev lite bättre ;) Och om typ två veckor är vi äntligen på samma ort igen!

 

 

Planen för imorgon var att sova men så ringde pappa och vi bokade en besiktningstid till min kära bil imorgon. Så imorgon hakar min mor med mig till Gävle för att besikta bilen och handla bra att ha prylar till Ramundberget på Citygross, ni vet typ mannagrynsgröt, saffran och duschcreme..?

 

Dagens utmaning imorgon kommer i alla fall bli att gräva fram min bil efter snöstormen. Den ligger nu under två decimeter av snö som smält och sen fryst på igen. Ingen sovmorgon med andra ord...


Arla

Publicerat: 2010-11-10 | 23:34:21 i Allmänt
Jag såg precis att Arla håller på att lansera sin nya smaksatta vispgrädde, den finns i två smaker, jordgubb och choklad.. Kände direkt att det skulle vara kul att testa den i någon god efterrätt eller maffig tårta (jag som älskar grädde skulle nog inte ha några problem att smaka den rakt av utan några tillbehör höhö). Åh nu blev jag sugen på att baka! Är det försent att börja nu ikväll? Hehe

 

Vilket fall som helst kan man anmäla sig för att bli testpilot för dom nu. Det har jag gjort!

 

 

Om ni vill anmäla er kan ni klicka er in på länken här eller på någon av bilderna : http://smartsontestpilot.se/arla-smaksatt-vispgradde/bli-testpilot/


Inte bra, inte bra alls

Publicerat: 2010-11-10 | 17:29:17 i Allmänt
Någonting hände idag. Känns som om min hals sakta men säkert säger upp sig. Just nu gör det satans ont att svälja eller till och med bara vara. Jag skyller på dagisbarnen. Jag som ska jobba imorgon och på fredag också. Jag vill inte bli sjuk!

Måste tänka positivt, på rätt sätt bara...

 

Jag är inte sjuk

jag är inte sjuk

jag är inte sjuk

jag är inte sjuk

jag är inte sjuk

jag är inte sjuk....

 

Nej, det blir fel..


Jag är frisk

jag är frisk

jag är frisk

jag är frisk

jag är frisk

jag är frisk

jag är frisk

 

Så nu känner jag mig bättre :))


Älskade älskade snö

Publicerat: 2010-11-09 | 20:17:43 i Allmänt
Jag blir glad av det är vädret. Snö i mängder :)) Tog lite längre tid att åka från jobbet pga det men det är så värt heh

 

 

Planen var att jag skulle gå och simma ikväll, men efter middag så tog jag och mamma ut två överlyckliga hundar (dom verkar lika glada som mig över snön) på en väldigt snöig promenad!

 

Fotade med blixt, snön ser helt galen ut (Kottans ena öga också)

 

Så mysigt!


Söndagsutflykt

Publicerat: 2010-11-08 | 00:02:17 i Allmänt
Helt spontant blev det en Ålandstripp idag. Jättebra söndagsutflykt kände jag. Vi åt vilt-buffé, handla i taxfreen och lyssnade på trubadur i baren.

 

till buffén.. En timme senare sitter vi i paltkoma kan jag lova.

 

 

Godast var ändå oxfilen. Jag dör. Skulle kunna äta en hel tallrik till nu!

 

Väldigt trött och oborstat hår, men det är så jag ser ut ;)

 

 

 

 

Vi gick till baren efter att buffén var uppäten

Väldigt god drink, den ska jag försöka härma :))

 

Imorgon är det måndag och jag ska jobba på dagis igen, bäst att försöka sova nu så man orkar med alla barn heh


Number 23

Publicerat: 2010-11-07 | 01:21:24 i Allmänt
Fastnade vid tvn ikväll. Först ut så mycket bättre, kanske tv4 bästa program? Sen började långfilmen med Jim Carrey, Number 23. Konstigt att se honom i något annat än komedier. Men filmen som handlar om att allt kretsar kring siffran 23 (det hade man ju inte kunnat gissat av titeln, höhö).

 

Allt blir 23. jag är född 28/5, alltså 28-5=23. Kollade min facebook, 23 vänner inloggade på chatten lika bra att gå och lägga sig igen haha

 

 


Fridaynight out

Publicerat: 2010-11-05 | 17:56:23 i Allmänt
Den här fredagen ska man visst hinna med mycket på. Sovmorgon, Uppsala för snabbshopping, jobba på dagis, hem äta massa god mat. Den delen av fredagen är avklarade.

 

Nu kommer nästa del. Fixa till sig , hem till Camilla, ta tåget till Uppsala, spela lasergame, byta om igen och sen krogen!

 

När jag kommer hem kommer jag sova resten av helgen !

 


Hoppas ingen såg ..

Publicerat: 2010-11-04 | 22:01:58 i Allmänt
Jag skulle vara så noga med att packa när jag skulle gå ner och simma. Packa ned deo, schampo, bodyltion, rena kläder osv osv... Jag var så duktig så!

 

Så kommer jag in i omklädningsrummet efter en timmes simmande. 5 min senare insmord och nöjd så upptäcker jag att jag inte har packat ner några trosor. Så jävla smurt att jag gick dit med baddräkt under och nu stod jag med en blöt baddräkt och inga trosor..

 

Inga problem egentligen (har bara 5 min gångväg hem till mina trosor haha) om det inte vore så att det var flera i omklädningsrummet. Det kändes som om dom kollade snett på mig när jag tog på mina strumpbyxor UTAN TROSOR. Jag kände hur jag bara ville förklara att jag alltid annars har trosor men att jag så typiskt glömt ett par nu . Men jag förklarade inte. Jag snabbade mig att klä på mig och smet hem haha

 

Säkert bara jag som sitter och skrattar åt det här nu. Jag var bara tvungen att dela med mig haha


Simma simma..

Publicerat: 2010-11-04 | 21:50:29 i Allmänt
..simma..

 

Gick till badet och simmade i (hör och häpna) en HEL timme. Får skylla mig själv när jag ska jobba imorgon. Sätter en hundring på att jag har träningsvärk då :)

 

I alla fall, när jag gick där i min ensamhet och lyssnade på Harry Potter på vägen hem blev jag helt förtrollad av himlen. Ni vet när man står och kollar på alla miljoner stjärnor och ju mer man kollar desto mer stjärnor kommer fram. Så var det .

 

Kolla här va med stjärnor.

Och det blev som inte riktigt lika förtrollande på bild....


Typiskt

Publicerat: 2010-11-04 | 16:13:45 i Allmänt
Såklart så var crosstrainern redan såld när jag äntligen tagit mod till mig att ringa. Vad ska jag nu hitta på för kul att träna på. För nu jäklar har jag bestämt mig att försöka komma i form!

 

Kottan var så söt idag så hon får vara med på en till bild :)


Kottelina

Publicerat: 2010-11-04 | 13:39:38 i Allmänt

 


Om jag vågar..

Publicerat: 2010-11-04 | 11:50:43 i Allmänt
Jag vill ha en crosstrainer. Har hittat en som inte är allt för dyr på blocket. Om jag vågar ska jag ringa och pruta lite och se om han vill sälja den. Jag tycker det är lite pinsamt att det är någon här där man bor.. Är det bara jag som tycker det är pinsamt eller? Haha

 

 

Och ja, jag åt paj och en muffin till frukost..


Pajen

Publicerat: 2010-11-04 | 08:30:00 i Allmänt
Här är pajen från igår. Den med lite (läs mycket) vaniljsås var hur gott som helst. Mm nu blev jag sugen på paj igen haha..

 

 

 

Sen såg jag att jag skrivit 1234 blogginlägg nu . Coolt kände jag.... 1234 liksom :P

 


November Rain

Publicerat: 2010-11-03 | 21:05:49 i Allmänt
Jag och mamma tog oss ut i det tråkiga novembervädret. Lovis fick ha sin helfestliga Dracula-väst.

 

 

Sen var vi duktiga och gick till miljöstationen med gammal använd lacknafta..

 

 

En av bönderna på Bonde-Söker-Fru bjöd paj. Därför var jag tvungen att slänga ihop en jag med. Blåbär och hallon blev det , står så fint och gräddas i ugnen nu .


Livebetting

Publicerat: 2010-11-03 | 18:59:47 i Allmänt
Det är så spännande att spela på Unibet. Just nu är det livebetting på en Ungersk fotbollsmatch ! Står fortfarande 0-0 efter första halvlek.

Photoshop

Publicerat: 2010-11-03 | 15:30:00 i Allmänt

Trist & Grått

Publicerat: 2010-11-03 | 12:51:22 i Allmänt
Jag tittar ut..
Jag tittar på mitt stökiga rum..
Och sen tittar jag ut igen..
Och sen hamnar jag vid datorn igen. Det här var mig den mest gråa och trista onsdagen på länge ... Ringde från dagis också. Jag behöver inte jobba imorgon. Det skulle vara 4 barn och 3 vuxna så lite överflödigt att jag skulle komma ...

Jag tog sov morgon

Publicerat: 2010-11-03 | 11:26:29 i Allmänt

Så nu måste jag försöka få mig själv upp ur sängen och ta tag i min tvätt. Jag kan inte förstå varför det ska vara så tråkigt att tvätta. Det är ju tvättmaskinen som gör jobbet ändå...?

 


Reklammusik

Publicerat: 2010-11-02 | 21:24:33 i Allmänt

 

 

 

 

 

 


Vem dancar kuduro

Publicerat: 2010-11-02 | 18:40:58 i Allmänt

Lite snabbt en ny header. Oj Oj Oj...

 

 

Nu ska jag och mamma ut och . Jobbigt nog lyssnade jag på den här låten (ovanför) nyss så nu har jag den på hjärnan till jag går i pension. Grattis till mig :))


Sidecut

Publicerat: 2010-11-02 | 16:40:19 i Allmänt
Sådär fick jag för mig att göra nu. Undra om jag vågar mig på det..?

Julklappar

Publicerat: 2010-11-02 | 10:02:42 i Allmänt
Har börjat fundera på det här med julklappar. Jag tycker verkligen det är supersvårt. När jag väl är i Ramund om typ 3 veckor måste alla julklappar vara klara för, lets face it, det finns inte många shoppingställen där ...

 

Just nu hjälper det inte ens att googla. Kommer bara upp massa tråkiga eller konstiga julklappsförslag!

 


Bloggpaus

Publicerat: 2010-11-02 | 00:06:03 i Allmänt
Välkommen tillbaka säger jag till mig själv. Det blev som en liten bloggpaus när Niklas kom hit i onsdags. Imorse åkte han vidare till Ramundberget och jag åkte och jobbade.

 

Jag som vänt dygnet sen i helgen slumrade till lite på vilan. Lika trött var jag när jag kom hem så blev inte mycket gjort förutom att äta mackor med räkost på. Nu vid midnatt är jag självfallet inte trött för fem öre. Så typiskt..

 

Imorgon måste jag ta tag i och skicka iväg lite kläder jag sålt på tradera. En liten städrond på mitt rum skadar ju inte heller...

 

Nu vet ni att jag är vid liv i alla fall :)


RSS 2.0