Att gå från bitter till hatisk

Publicerat: 2011-11-30 | 20:39:10 i Allmänt

Okej idag var jag inte bara lite bitter och arg på alla i min omgivning. Jag hatade folk.

-Var riktigt jävla flyförbannad på busschauffören som inte stannade för mig vid övergångsstället.. Och alla andra bilar.
-Ville allra helst bara slå till våran lärare idag.
-Kom fram till att JAG (endast) är den enda normala och vettiga människan som åker tåget.


SEN kom jag äntligen hem åt knäckemackor och blodpudding. Hamnade i matkoma, somnade och känner mig lite bättre nu.

Jag hoppas att mitt dåliga humör kommer att försvinna. Tyvärr tror jag inte jag kommer bli på bättre humör förrän vi slutat skolan. Det är mest troligt dom tre proven och fyra dagarna med praktik jag är stressad över.. SEN, herregud vilken trevlig människa jag kommer bli, hoppas jag .... ;)Att vara ofrivilligt bitter

Publicerat: 2011-11-29 | 18:58:02 i Allmänt

Snön blev till slask och jag har en miljon tråkiga "måsten"..

Jag var så himla bitter imorse..

-Jag var arg på mannen som satt bredvid mig på tåget och snöt sig högljutt och äckligt.
-Jag var arg på dom som gick framför mig på trottoaren, tog upp all plats och gick jättesakta.
-Jag var arg för att det bara var tråkig repetition i skolan idag.
-Jag var arg på allt annat som jag vanligtvis inte bryr mig i. Men idag gjorde det mig arg!


Men eftersom det är ett gäng sjuklingar här hemma (mig inräknad) så ska vi äta glass nu. Jag älskar glass.


Att längta efter snö

Publicerat: 2011-11-27 | 21:22:00 i Allmänt

Okej här har vi en feberfri Madde på ett betydligt bättre humör. För ett par timmar sen blev jag barnsligt glad när det började att snöa helt galet mycket!

Känner också att efter en bra helg ska jag nu gå dom sista två veckorna i skolan. Med en hel del prov och praktik kan det bli så att jag isolerar mig från mitt sociala liv.

SEN är det dags att börja packa. Helt sjukt vad tiden går fort!


Att kunna se in i framtiden

Publicerat: 2011-11-24 | 19:17:01 i Allmänt

Jag vet att jag är sjuk när.. :

-det gör för ont i kroppen att titta på tex Americas funniest homevideos. När dom ramlar eller blir skrämda ilar och gör det ont i hela mig.

-mitt hår blir platt, lent och glansigt. Om det ligger slickat längs hjässan vet jag att en kommande sjukdom är ett fakta.Ännu en gång har detta stämt. Ligger på mammas soffa med 38.5 graders feber.. JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK!


Att vara lite sådär allmänt less

Publicerat: 2011-11-23 | 20:42:32 i Allmänt

Ibland får jag för mig saker. Blir helt övertygad. Ett tips från mig är att inte börja "googla" för då har du helt plötsligt den där sjukdomen (lunginflammation i det här fallet) plus några sjukdomar till.

Så alltså jag har fått för mig att jag (bland annat) har lunginflammation, det trots att jag ändå knappt är sjuk. Knäppt men sant. DÄRFÖR tänker jag gå och lägga mig redan nu så kanske jag kan vakna lite piggare och gladare imorgon istället.

Mitt annars lite bittra humör kan jag nog skylla på vädret. Det regnar inte men det är något i luften. Ungefär som om någon går och nyser mig i ansiktet hela freakin' tiden.

Typ bara två veckor kvar av min utbildning nu också, kan vara så att separationsångesten från alla fina klasskompisar börjat sätta in?

Hur det nu än är så är jag nog en glad, trevlig och fin människa innerst inne...?

/god natt


Att ha en lugn helg

Publicerat: 2011-11-19 | 22:48:21 i Allmänt

Idag blev det en långpromenad med vovvarna och sen bara massa slappt häng framför tvn med en varsin pizza (jag och Alex hade alltså en varsin pizza. Inte Kottan och Lovis).

Så nu känner jag att efter vi tagit en sista kissrunda (nu menar jag Kottan och Lovis. Inte mig och Alex) för idag ska jag nog gå och lägga mig.


Imorgon ska vi till farmor och äta lunch. Bäst att man vaknar hungrig:)


Att ta sovmorgon

Publicerat: 2011-11-19 | 09:16:27 i Allmänt

Igår blev en lugn fredagskväll. Jag tog hundarna och massagebänken och åkte till pappa. Hängde där hela kvällen, gav pappa och Anna lite massage.
Jag gick igenom deras kroppar, vände & vred och kollade efter korta muskler, spänningar mm... Det är jättekul när man sen hittar felen kan konstatera vilken muskel som har gett knäbesvär, ländyggsbesvär osv...


Just nu ligger jag och drar mig i sängen, gosar med Kottan och funderar vad jag ska göra idag :)Att veta att det snart är helg

Publicerat: 2011-11-18 | 08:11:02 i Allmänt

Idag är jag ledig från skolan MEN ska istället en annan skola och lära mig ännu mer. Har med mig Elin som ställer upp så jag kan öva på kroppsinpackning/peeling.
Sen hörni tar jag helg!


Julgranen håller på att sättas upp på vaksalatorg "as we speak"


Att ha en dålig dag

Publicerat: 2011-11-17 | 07:19:52 i Allmänt

Jag vaknade upp och fick en dålig dag. Låt allting flyta på bra nu så jag kan ta helg snart. Så känner jag, om du undrade...


Lilla trötta människan..

Publicerat: 2011-11-16 | 20:27:04 i Allmänt

Jag är verkligen helt slut. Har sovit sen jag kom hem från skolan (efter att ha frossar i mat och onyttigheter).

Vi hade prov idag, praktik igår och sen har jag bara haft en jäkla massa att göra.. DÅ rinner liksom tiden iväg och helt plötsligt är det bara 3 veckor kvar av skolan.. Och det är mycket delade känslor om det. Mest tråkigt att inte träffa alla bra människor jag har haft turen att träffa varje dag i skolan sen vi började i september. Helt plötsligt ska vi fortsätta med våra liv på andra håll och det känns jättetråkigt!

Just nu är jag sjukt mätt men kan som inte sluta äta digestive-kex. Funderar på att svulla framför tvn ett tag innan jag faktiskt går och däckar på riktigt i min säng.


/Over and out


RSS 2.0