Tar det lugnt

Publicerat: 2012-04-18 | 10:14:07 i Allmänt
Det är fruktansvärt lugnt här. Det blir inte mycket gjort här. 18:e april redan. 11 dagar kvar här uppe. Nästa vecka kommer bli helt crazy bananas, kommer behöva sova en vecka för att ta igen mig efter afterski 1000.

 

maddeleen eriksson afterski 1000

 


Ni kanske tycker att jag borde vara ute och åka skidor nu? Då ska jag berätt för er att jag tar det lugnt. Heter man Madeleine så är man klantig och är man klantig får man gott stanna inne. Lyckades vrida till mitt knä i förrgår så har haltat mig fram ett par dagar nu. Men det är inget allvarligt och känns redan mycket bättre (är det något jag vet hur man gör så är det att ta det lugnt..).

 

maddeleen eriksson

 

Nej bäst att göra sig lite fresch nu, färga håret och bli brunett står på schemat.

 

PEACE


Hej du måndag den 16 april

Publicerat: 2012-04-16 | 10:45:06 i Allmänt
Vi har det jättelugnt här, jag jobbar extra i spa-receptionen, har inte några massager inbokade förrän på fredag. Men jag tycker det är helt okej. Hinna ta det lite lugnt, äta gröt och tvätta.

 

Tänkte jag skulle ut något i backen idag, det har kommit ungefär 1dm nysnö inatt så jag kan tänka mig att backarna är to die for. Men jag tar det lite lugnt, tar det som det kommer, chillar lite osv osv..

 

Igår blev det filmmys. Chips, dipp och Pelle Svanslös (följt av Inglorious Bastards). Det bästa av allt här uppe är faktiskt allt häng. Det kommer jag att sakna.

 

maddeleen eriksson


Vinter i april

Publicerat: 2012-04-15 | 09:54:38 i Allmänt
Tiden går så fort här uppe. Om två veckor är jag hemma igen. Har varit här sen december och snart är det maj. Snart är det sommar men jag har verkligen ingen plan vart jag ska ta vägen, eller idéer har jag, får för mig typ tio saker varje dag vad som skulle vara kul att göra men längre än så kommer jag inte..

 

Vi har i alla fall haft väldigt fint väder här. I fredags åkte jag och Sanne ut, något slitna från torsdagens sista nattafterski, ut i backen. Åkte lite skidor, grillade korv och hade bara en sån himla bra dag.

 

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson


RSS 2.0