Pump it up

Publicerat: 2012-01-28 | 11:49:43 i Allmänt

Så klev man upp klockan sju för att gå och värma lavastenarna för att kunna göra en hotstone massage klockan tio. Men kom det någon då? Nej dom var utcheckade och borta. Så nu slöar jag fram till halv. Helt okej.


Har hamnat i en sjuk 90-talsmusikperiod. Folk tror väl man är knäpp haha. Men det är också helt okej ;)


.


Men hej

Publicerat: 2012-01-27 | 09:04:55 i Allmänt

Igår trodde jag att mitt halsont var på väg bort. Idag vaknade jag upp och det var värre än värst, igen. Finns det något hemligt knep mot halsont eller?

Igår somnade jag på fel sida. Precis innan jag somnade blev jag på så himla dåligt humör, blev skitförbannad (helt utan anledning), tyvärr sov jag inte bort det helt utan är rätt bitter idag också.


Vad ska man göra åt saken? Jag ska jobba hela dagen.


Freak me

Publicerat: 2012-01-26 | 20:41:21 i Allmänt

Jag behöver verkligen en massage just nu. Är helt slut i min kropp. Vet inte om det beror på min förkylning eller pga allt jobb, antagligen en blandning av båda.

Jag som är så duktig på att vara ledig får spara på den talangen ett tag framöver nu. Det är folk här nu hela tiden och överallt. Jag trodde det skulle bli lugnt innan sportloven men icke, trodde också att det skulle bli lugnt efter sportloven så man kanske kunde ta ledigt en vecka men nej, absolut inte.

Ligger i sängen och äter knäckemackor i protest, eller äh jag ska inte ljuga, jag äter alltid knäckemackor i sängen. #dåligvana


Just det, glömde berätta att jag färgade mitt hår JÄTTERÖTT igår. Får se hur läge jag tycker det var kul .


Gott nytt

Publicerat: 2012-01-16 | 09:29:10 i Allmänt

Igår firade vi i Ramis nyår igen. Det var så många som jobbade sista december så vi körde om det igår, all over again.

Det var så himla kul, alla var så himla fina. Alla killar hade kostym och alla tjejer hade klänning. Igår var nog enda gången vi kommer se alla så fina tillsammans här uppe, idag åker flanellskjortan och mössan på igen ;)

Hur trevligt det än var igår så ligger man här, idag igen, seg nåt så fruktansvärt. Nytt nyårslöfte? Nytt år, nya möjligheter? Borde man börja träna, äta och sova rätt nu kanske?

Vilket fall som helst så ska jag ta den här måndagen till att ta det lugnt och försöka göra lite nytta. /peace


Ledig

Publicerat: 2012-01-12 | 13:26:58 i Allmänt
Alltså den där jackan. Idag är dagen då jag köper den. Är helt besatt. Blir mer besatt när jag tänker att jag inte har råd också haha.

 

Och idag har jag jobbat i 25 minuter. Det är så jäkla lugnt här nu. Men jag klagar inte jag är jätteduktig på att vara ledig!

 

 


Goddag onsdag

Publicerat: 2012-01-11 | 14:20:54 i Allmänt
Jag letar efter en jacka. Jag har hittat en jacka. Men då självklart ska den vara slut i storlek överallt. Nu blev jag lite bitter (kommer inom kort ändå glömma bort den här jackan..) för jag vill verkligen ha den NU. Så det så.

 

Annars gör jag inte så mycket. Glider omkring och gör typ ingenting. Ser ut som jag blir ledig idag, ingen som bokat någon massage och om jag ska berätta en hemlighet så tycker jag faktiskt det är rätt så skönt. Lediga dagar som man göra absolut ingeting på, dom är fina dom.

 

Jacka "W Parka" - Graphite

Den här jackan i S, finns du där ute? Du är så välkommen till mig i så fall..


Jag twittrar istället

Publicerat: 2012-01-08 | 12:59:58 i Allmänt
Skriver ingenting ändå ser jag att ni är in och hoppas ;)

 

Idag har jag min första hel-lediga dag. MEN jag ska ner och massera lite ändå, tjänster och gentjänster typ... Så jag ska försöka vila bort den värsta segheten från igår. Det blev ju utgång med sen hemgång..

 

Det är så knäppt här uppe. Jag har varit här sen innan jul men det känns som jag har varit här en evighet samtidigt som tiden går så snabbt att det snart är dags att åka hem (typ). Om fyra veckor kommer mamma & co på en veckas skidsemester. Idag åkte Sandra, som jag jobbar med hem till Stockholm och kommer tillbaka om sju veckor. Och snart är det sommar #ångest vad ska man jobba med då och vart i världen ska man bosätta sig.

 

 

På Eriksgården igår. Vi är coola..


We've been dancing

Publicerat: 2012-01-02 | 19:36:53 i Allmänt
Hörde att hur man mår på nyårsdagen, så kommer resten att året bli. Det skulle jag kunna leva med faktiskt.

 

Idag den 2 januari var det faktiskt lite segare att gå till jobbet. Skulle väldigtjättegärna ha ett par dagar ledigt snart. Men det kommer nog. Nästa vecka har jag hört att allt dör ut här uppe, slut på lov och lediga dagar för vanligt folk men ledighet för oss..

 

maddeleen eriksson

Enda bilden jag lyckades fånga från nyårsnatten

 

Annars så har jag invigt spisen här uppe idag. Har faktiskt inte använt den en endaste gång sen jag flyttade upp hit (jag vet att det snart är tre veckor...) men ikväll blev det blodpudding till middag!


RSS 2.0