Vad hände liksom??

Publicerat: 2011-07-29 | 21:52:37 i Allmänt
Jag vaknade till precis, råkade somna framför tvn. Vaknade av dörrklockan och blev bjuden ner till grannen. Men jag funderar på att vänta till Niklas kommer hem och tar en myskväll hemma istället.

 

Idag var jag och lämnade Sofie på flygplatsen i Ängelholm. Jag chansade lite när jag åkte och lämnade henne. Jag struntade i att tanka, det kanske inte låter så vågat men det är det min bil saknar nämligen fungerande bensinmätare och just nu har jag kört 48mil sen jag tankade sist och jag vet som inte hur långt jag kan köra min lilla lilla bil på en tank. But I made it. Hade varit lagom roligt att få soppatorsk på vägen hehe

 

Sen kan man ju undra vad som hänt här hemma. Vad som hänt med våra städrutiner till exempel? Idag hittade Niklas en kebabtallrik i vår micro(varför man stoppar den där och glömmer den där vet jag inte). Den hade stått där ett tag kan man väl säga... Jag vet inte hur men han hade glömt den där och tydligen så använder vi inte micron så ofta....

 

 

Hade vi inte kastat den idag hade den väl gått ur micron av sig själv. Ja just det jag kanske borde ha förvarnat känsliga tittare ? ;)


Hej hej hallå

Publicerat: 2011-07-26 | 18:14:03 i Allmänt
Det har som hänt så mycket nu så den är sidan har fallit i glömska och blivit dammig.. Det hade varit trevligt om jag kunde säga att jag inte skrivit här på grund av det fina vädret och att vi ligger ute på Tylösand och solar & badar hela dagarna men nej tyvärr... Här regnar det och är grått varje dag känns det som.

 

Jag har tur att jag har Sofie här nere, hon följer med på mina promenader (som Niklas totaldissar) och umgås med mig :)

 

Det känns också helt sjukt att sommaren faktiskt lider mot sitt slut. Sommaren är kort. Om 18 dagar åker vi till Turkiet och om ungefär en måndag lite drygt börjar jag på massageutbildningen. Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu!

 

 


17 juli

Publicerat: 2011-07-17 | 22:36:34 i Allmänt
Okej det är söndag och hela helgen är över. Jag mår bättre, tack gode gud för det. Jag har bestämt att när jag vaknar imorgon ÄR jag helt frisk igen.

 

Imorgon är planen att städa upp här hemma och sen kolla på Sex and the city filmen, som jag absolut inte får kolla på när Niklas är hemma. Jag tror han har någon slags fobi. Men jag tror också han skulle gilla den om han såg den haha. Kanske därför han inte vågar se den ;)

 

Mitt måste när jag börjar tillfriskna och kan äta igen- Gröna vindruvor!

maddeleen eriksson


Man lyckas alltid glömma bort hur det är att ligga sjuk..

Publicerat: 2011-07-16 | 19:25:19 i Allmänt
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag sov ingenting inatt då jag istället för att bli frisk som det var tänk, fick feber. Så istället för att vara på några vänners 25årsfest ligger jag hemma och försöker få i mig något att äta och dricka.. Det som brukar gå så lätt är idag jättesvårt..

 

Så vad gör ni idag? Har ni någon huskur mot feber, halsont och ont i kroppen, speciellt i nacken? Eller kanske ett filmtips i alla fall?


Passar verkligen inte

Publicerat: 2011-07-15 | 19:32:14 i Allmänt
Jag är helt slut. Pratar helst inte då min hals håller på att ta kål på mig. Reser mig helst inte ur soffan då det svartnar för ögonen och min kropp verkligen inte alls gillar att jag rör mig. Och nu har jag kollat på alla sex and the city avsnitt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kan inte vara sjuk! Jag ska vara frisk just nu. Imorgon ska jag på 25-årskalas x2. Det passar verkligen inte in i mina planer..

 

Jag hade tänkt tröstäta en 300g chokladkaka men det sved ju värre än värst i halsen. Så nu ligger jag här och tycker synd om mig. Jag vill att det ska bli nästa vecka då jag får finbesök och så vill jag självklart inte ens ha ett minne av den här dumma förkylningen som förhoppningsvis är helt borta imorgon när jag vaknar!

 

Nu önskar jag mest att jag köpt whisky när vi var i Tyskland så jag hade kunnat lindra min halsont. Jag har hört att det är rätt bra mot det ;)

 

 


Ein echtes Abenteuer für sich

Publicerat: 2011-07-14 | 10:49:04 i Allmänt
Okej vi är hemma- Kom hem igårkväll efter ett par timmars förseningar. Och ja, det var verkligen en upplevelse att åka buss till Tyskland.

 

Först åker man buss i drygt en timme ner till Helsingborg och tar färjan över till Helsingör. Där käkade vi pølse till frukost.

maddeleen eriksson

 

 

Några timmar senare, befann vi oss på båten mot Tyskland. Något större båt. På bildäck hamnade vi bredvid ett tåg. Dom körde alltså ombord tåget i Danmark tog färjan över innan dom fortsatte med tåget mot Hamburg som var slutdestination i Tyskland. Ganska häftigt.

 

 

 

Sen var vi äntligen framme i Puttgarden, Border Shop. Här var det fyra våningar med miljoner olika sorters alkohol och godis..

 

 

 

 

 

När vi kom ut från Bordershop var det storm. Jag blev lite orolig för att åka med färjan tillbaka till Danmark. Men på grund av helt sjuka köer och att en färja gått sönder så behövde jag inte oroa mig för den resan förrän ungefär två timmar senare när vi kom ombord. Väl ombord var det inte så farligt alls. Jag blev inte ett dugg sjösjuk som jag hade oroat mig för (det blev däremot några som satt bredvid oss i restaurangen på färjan). Jag tyckte mest att dom verkligen borde ha haft fler räcken att hålla sig i och handtag inne på toaletten eftersom det var väldigt svårt att gå rakt eller att ens stå rakt utan något att hålla sig i.

 

När vi kom hem var det bara att börja packa upp allt. Jag kan säga att det blev en hel del. Jag behöver inte göra varken en till Tysklandresa eller ens gå till Systembolaget på ett bra tag.

 

 

Som ni ser behöver vi hjälp att provsmaka!


Hallo Deutschland

Publicerat: 2011-07-13 | 07:00:00 i Allmänt
Nu är jag ute på äventyr. Jag är påväg till Tyskland, med buss. Det ska bli så spännande. Nackdelen är väl att vi var tvungna att gå upp så tidigt. Men som sagt ska bli kul ändå. Vi ska handla sprit, billig sprit från Tyskland haha

 

maddeleen eriksson


We Love Mondays

Publicerat: 2011-07-12 | 11:17:22 i Allmänt
Oj oj oj. Idag är jag trött! Igår blev det måndagsklubb ute på Tylösand. Sjukt mycket folk, hade inte ens kunnat föreställt mig att det var så stort. Lite skillnad mot måndagsklubb i Funäsdalen hehe..

 

Som sagt så är jag lite trött och seg idag men det får man ju vara ibland. Planen var att lägga sig i på stranden och jäsa men vädret är inte riktigt på vår sida.

 

Maddeleen eriksson måndagsklubb


Helgen

Publicerat: 2011-07-11 | 10:37:47 i Allmänt
I helgen har jag hunnit med att hänga på stranden, närmare bestämt på Tylösand, suttit på uteserveringar och spelat golf.

 

Det var igår eftermiddag vi följde med och spelade golf på en pay & play bana utanför Halmstad. Jag var lite nervös som aldrig har spelat golf. Men det gick rätt hyffsat och det var kul. Så jag hoppas vi kommer iväg för en till runda någon gång :)

 

maddeleen eriksson golf


Tråkiga tråkiga fredagseftermiddag

Publicerat: 2011-07-08 | 18:52:09 i Allmänt
Jag är  uttråkad. Det har regnat hela dagen. Niklas pappa ringde och sa att jag gärna fick komma förbi dom, men jag vet inte om jag orkar ta mig ut i regnet.. Kanske väntar till Niklas kommer hem från jobbet.

 

Det dumma är att jag egentligen gärna skulle gå ut och springa eller nåt i regnet. Men då vill jag ha musik och min Iphone är ju inte så smart att ta med ut i spöregn. Tips på någon billig sak med Spotify på som tål vatten? Nej inte det? Hepp....

 

maddeleen eriksson


Längtar...

Publicerat: 2011-07-08 | 16:57:59 i Allmänt
Idag gick jag upp och lagade köttbullar till frukost. Varför kan man ju undra. Det undrade jag när jag försökte få dom runda när jag skulle steka dom. Det gjorde mig på riktigt dåligt humör.

 

Försöka aldrig att laga köttbullar innan frukost. Varna åtminstonde dom du bor med innan..

 

 

MEN om jag blir på dåligt humör kan jag alltid längta till den 13 augusti. Då sticker vi iväg till solen och Turkiet en vecka. Som jag längtar. Bara 36 dagar kvar........

 


Kinesen

Publicerat: 2011-07-06 | 23:31:23 i Allmänt
Efter pankaksfrukosten imorse fick jag en chock när jag klev ut genom dörren. Strålande sol och 30 grader varmt (kändes det som). Inne från lägenheten kändes det svalt och grått ut ute.

 

Väl ute tog vi oss ner på stan och tog en kaffe med Pålle, eller ja okej ni som känner mig vet att jag inte gillar kaffe men det låter mycket bättre att säga så (lika med att vi gick ut och "tog en öl", när när jag inte dricker öl heller).

 

Sen dess har jag bara ängnat mig åt en sak, jag har läst. Jag är fast, jag började på min fjärde bok nu bara på två veckor och jag är helt fast. Har aldrig läst någonting av Henning Mankell förr men antar att jag lär göra det desto mer efter den här boken.. Jag har snart läst ut den också, Kinesen av Henning Mankell.

 


Mm Mm Mmmm

Publicerat: 2011-07-05 | 21:20:46 i Allmänt
Jag gjorde Amerikanska pankakor till middag, utan mjöl eller nåt sånt. Trodde inte det först, men GUD vad dom blev goda, speciellt med förska jordgubbar och grädde till.. Mm mm mmm.. Blev ganska mycket smet kvar så det blir pankakor till frukost imorgon!

 

Pankakorna åt jag framför Allsång på Skansen :)

 

 

Jag tog :

1 dl mjölk
3 ägg
Några matskedar Rysk yoghurt
1,5 msk fiberhusk
1,5 tsk bakpulver
Lite vaniljsocker

 

Dom var lite kladdiga och svåra att vända i stekpannan med en stekspade, så för att det skulle bli bra var jag tvungen att kasta upp pankakan och vända den i luften. Jag vet jag är grym.


Det blev inga skor...

Publicerat: 2011-07-05 | 12:01:27 i Allmänt
....men vi åkte till Stadium Outlet och kollade.. Jag hittade ett par shorts från Peak Perfomance och en tröja från WESC så jag är nöjd :)

 

maddeleen peak

Maddeleen WESC

 

Sen hade Niklas köpt en ny tröja från Kina på tradera och XL i kina är väl ungefär en S i svenska storlekar. Så den var för lite för Niklas. Tur för mig, för på mig satt den perfekt ;)

 


God morgon

Publicerat: 2011-07-05 | 09:53:37 i Allmänt
Det var väldigt vad dom ska varna för luften här nere. Nu var det nå gasutsläpp i centrala Halmstad och dom i närheten skulle hålla sig inne med stängda fönster.. Finns det bara klantiga människor här?

 

Här har vi i alla fall ätit frukost, yoghurt med kiwi och mackor bakade på fetaost och yoghurt. Sitter och funderar vad jag ska hitta på idag. Kanske är det här en bra dag för sko-shopping??

 

maddeleen eriksson

Tog en kvällspromenad på stranden igårkväll.


Hello Stranger

Publicerat: 2011-07-04 | 13:16:49 i Allmänt
Ibland glömmer jag bort att skriva här. Men nu är jag tillbaka. Så vad har jag haft för mig sen sist då...?

 

 

  • Jag gjorde kokosvåfflorna, dom smakade mycket kokos så dom är inget för dig mamma..
  • Jag har plöjt igenom ännu en säsong av Sex and the City.
  • Jag har jobbat hela helgen.
  • Har beslutat att jag inte ska jobba något mer i sommar. Jag ska ha sommarlov till jag börjar på massageutbildningen i september.

 

 

Några av er kanske hörde om lager-branden som var i söndags här i Halmstad. Vi kunde se röken från lägenheten men det var inget att oroa sig över, vinden låg på ut mot havet. Men jag oroade mig ändå för min hälsa i söndags. Jag jobbade som sagt, på hotellet med över 100 rum. På grund av sommarvärmen är det redan olidligt varmt där. I söndags fick man inte öppna fönstren och dom hade slagit av ventilationen. Of top of everything var det supermycket att göra den dagen. Jag höll på att smälta bort, stressa sönder och dö av utmattning den dagen. Jag lovar, det var hur skönt som helst att få gå och andas normalt efter det.

 

Vad som skulle bli ännu skönare var att få komma hem och ta en dusch direkt efter jobbet. SJÄLVKLART hade jag glömt nyckeln hemma och SJÄLVKLART var Niklas inte hemma..

 

Men även den här historien har ett lyckligt slut och till slut fick jag komma in, ta en dusch, ta en tupplur och sen äta middag:)

 


RSS 2.0