Det blev ingen måndagsklubb

Publicerat: 2011-02-28 | 23:01:29 i Allmänt
Men det blev några öl och cider för mig och Niklas. Mycket trevligt. Var in en sväng på stora personalen med men där var det rätt lugnt som vanligt ;)

 

Så just nu sitter jag och dricker sliskigt söt cider och lyssnar på låtar från Disneyfilmer.

 

Det ser ut som om vi inte alls har roligt på den här bilden...

 

 

Men se det har vi!


Måndag

Publicerat: 2011-02-28 | 12:23:44 i Allmänt
Måndag, jag är ledig höll jag på att skriva nu men jag börjar jobba klockan tre, jobbar i fem timmar så ja jag kan ju nästan kalla det för ledigt.

 

Känns bra, solen skiner, vi åt nybakat bröd till frukost och nu väntar bara stöket här hemma på att jag ska börja städa. Men det tänker jag strunta i. Kanske får bli imorgon. Eller ännu bättre, Niklas kanske vill ta tag i det ikväll??

 

Nu på förmiddagen har jag kämpat med mitt Cv också, jag kommer inte någonstans. Förstår inte varför det är så svårt at skriva vad man gjort och vad man är bra på....

 

Ni ser . Det ser ut som om det varit jordbävning i vår lägenhet. Inte okej. PLUS att jag är blek som ett lik nuförtiden. Jag behöver en solsemester. Nu får vintern ta slut..


Det är helg

Publicerat: 2011-02-26 | 19:04:02 i Allmänt
Det är helg. Jag mår sådär och satsar på en myskväll (inte för att jag är ute och röjer så ofta haha). Nyduschad tänker jag bara sitta och mysa i soffan i min badrock, massa tända ljus och varmchoklad förhoppningsvis kommer Niklas hem snart också så jag får lite sällskap.

 


Läggdags

Publicerat: 2011-02-25 | 00:12:21 i Allmänt
Jag borde sova nu. Imorgon väntar 11 timmars lång dag på jobbet. Om det känns motiverande nu? Näe..

 

Jag kom precis hem och la mig i soffan. Har inte alls mått bra idag. Känner mig sjuk och nu dom senaste 6 timmarna har jag mått så fruktansvärt illa. Försöker göra allt för att intala mig själv att jag är frisk. När man jobbar på hotell fungerar det verkligen inte att bli sjuk på en helg då jobbar vi alltid..

 

Jag intalar mig själv att jag ätit något konstigt och att det kommer gå över inom en timme (max)..


På en sekund..

Publicerat: 2011-02-24 | 10:22:49 i Allmänt
Ibland går allting bara snett. Speciellt om man innan tänker "att nu ska jag vara duktigt och äntligen göra det här".

 

Det var det som hände igår. Jag hade sovmorgon, la in lite tvätt i tvättmaskinen och satte mig sedan och förde över alla mina grejer från datorn till min externa hårddisk (jag har nämligen haft på känn att min dator kommer ge upp inom en snar framtid), jätteduktigt av mig änkte jag, jag rensar datorn så den går lite snabbare och så spar jag allting i säkert förvar på min externa hårddisk..

 

När jag sen precis här klar ska jag gå och ta ur tvätten. Pang boom hej så fastnar jag i sladden till externa hårddisken, drar ner den i golvet och självklart slutar den att fungera... För att inte bli helt hysteriskt går jag för att hönga tvätten, pang boom hej och allt i tvättmaskinen som var vitt när jag stoppade in det är numera rosa!

 

Det är här någonstans jag känner att jag inte kan vara hemma längre. Jag går bort till Rudolf och äter lunch med Niklas innan jag ska jobba.. På jobbet fortsätter min turdag med att poolen (eller Polen haha) är öppnad igen (efter vad jag tycker känns som en dåligt sanering av glassplitter som hamnade där dagen innan), men det ska inte vara någon fara, jag dubbelkollade med fem(!) olika personer att det verkligen var okej att ha poolen öppet, för jag vill inte ha på mitt ansvar att det kommer någon unge med glas i foten idag igen...

 

Ni förstår säkert vart den här historien leder.. Ni har gissat rätt om ni trodde att det kommer en kille med glasbitar i foten, och ni gissar rätt om jag höll på att både koka över av ilska och bryta ihop i massa tårar.....

 

 

Kvällen avslutades i alla fall jättebra. Först satt vi kvar nere vid bassängen och snackade lite skit, sen var vi 6stycken som åt middag på Fjällgården, supermysigt och supergott.

 

 

Tacka gudarna att jag är ledig idag!


Vilket vackert väder

Publicerat: 2011-02-22 | 11:29:00 i Allmänt
Det är alldeles alldeles underbart väder idag så man bara måste ju ut.

 

 

Men först kan jag visa våra smarta vacumpåsar vi köpte när vi var i Östersund. Man packar bara i massa (idet här fallet sängkläder och handdukar), stänger igen påsen och suger sen ur all luft med hjälp av dammsugaren. Hur bra som helst. Dom här ska jag använda när jag ska packa ner alla mina kläder när det är dags att flytta härifrån.

 


Tisdag

Publicerat: 2011-02-22 | 08:52:43 i Allmänt
Jag vaknar och har ont i halsen. Känns inte okej. Funderar på om jag ska ligga kvar i sängen eller om jag ska gå och träna och sen gå och hyra en snowboard.

 

Igår jobbade jag till klockan åtta, men blev kvar ett bra tag. Först var det rysligt personalhäng i gymmet, sen tränade jag faktiskt (jag hade Cecilia som peppade mig) och sen vaxade jag mig under mina armar. Efter det var det film i källaren på hotellet. Fritt vilt 3, en norsk skräckfilm så jag är glad jag inte sov själv inatt haha..

 

Annars är det en kille som är uppe nu som är tatuerare. Jag var tvungnen att ta en bild på Frippes nya tatuering, tyckte den var ganska häftig. Linus på linjen med en bräda och som längtar efte snö.



Jag diggar stilen

Publicerat: 2011-02-20 | 21:21:07 i Allmänt
Idag har jag jobbat, igen, som vanligt. Imorgon är det samma visa igen. Jag längtar efter att få sitta ute i solen. Det har varit så fint väder här. Strålande värmande(!) sol.

 

Mer händer det inte här. Man chillaxar och väntar på vår. Det är nu bara 72 dagar kvar av den här säsongen.


..på lördag är det fest..

Publicerat: 2011-02-19 | 19:45:27 i Allmänt
Idag började jag jobba klockan sju på morgonen. Det första som hann hända var att 6.50 ringer min chef, hans bil startar inte så han och en till kommer inte komma till jobbet på ett tag. Det var där jag blev lite stressad och förvirrad. Som tur var ordnade dagen upp sig och det enda misstaget (så vitt jag vet) är att jag förlagt mitt pannband någonstans, någongång idag. Typiskt.

 

Ikväll är det fest. Jag har legat och vilat sen jag kom hem från jobbet klockan fyra så jag ska nog orka en liten fest jag också.

 

I alla fall, jag och Emma hittade något väldigt suspekt idag utanför en dörr....

Det djupfrysta innehållet i påsen är anitingen:

 

a/ En ned-mald hjärna

b/ En spya

c/ Eller korvstroganoff...

 

 

Inte så mysigt så vi bestämde oss att springa till närmsta container så fort som möjligt haha


Men fredag är ändå den dag jag gillar mest

Publicerat: 2011-02-18 | 21:57:06 i Allmänt
Idag har jag jobbat, som vanligt. Blev genast roligare när jag hittade fem kvarlämnade BRAKÖL och en kexchoklad haha..

 

Jag vet inte vart planerna för kvällen tog vägen och jag vet inte vad det här kallas nu? Afterwork? Jag och Niklas tar varsin öl och bacardi (en eller två.. Eller tre...). Jag kallar det mental föreberedelse inför natten då det är stark fullmåne här. Kommer inte få mycket sömn om jag känner mig själv rätt.. INte blir det bättre att det är bytesdag i Osthangsbyn imorgon heller, fullt upp imorgon..

 

Jag har börjat skela.


Fredag..

Publicerat: 2011-02-18 | 09:31:40 i Allmänt
..igen. Dagarna går jättefort här. Snart är det bara mars och april kvar, sen måste man ha hittat ett nytt jobb på ett nytt ställe. Det är det som är det svåra..

 

Jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Jag har mina funderingar om att utbilda mig till massör men så tvekar jag eftersom det kostar pengar och tar tid. Tänk om jag ångrar mig och kommer på att jag vill göra något annat?

 

Känner att jag behöver hjälp. Jag frågar alla, "skulle jag passa som det här?", "vad tycker du om det här?" och bla bla bla. Oftast blir jag inte klokare efter jag har frågat 10 personer och alla kommit med olika svar..

 

 


Alla ♥ dag

Publicerat: 2011-02-15 | 19:28:22 i Allmänt
Igår skulle jag och Niklas åka till Östersund och shoppa. Helt ovetandas var jag då han faktiskt hade bokat en natt på hotell för oss två också. Så dom senaste två dagarna har varit jättemysiga med både shopping, mat och mys.

 

På nåt vis (och hur bra man än haft det) är det alltid skönt att komma hem. Jag har precis packat upp alla mina påsar med kläder, smink, nagellack och smycken. Nästan allt var på rea så min plånbok är ändå rätt glad, jag gjorde bara en miss. Jag provade två beiga tröjor, en var jättefin  och en var mindre fin.. Såklart var det tänkt att jag skulle köpa den fina, gissa vilken tröja som låg i kassen? Självklart fel... Haha

 

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Niklas har inte varit (är) riktigt förkyld med feber så nu ska vi nog kolla på någon film och vila :)

 

 

 

Några bilder från igår och idag

 

Och lite av det jag fynda;)


Wajnerbreads

Publicerat: 2011-02-10 | 14:15:46 i Allmänt
Igår när jag kom hem från jobbet vid åtta började jag mitt projekt - wienerbrödsbak. Tror att klockan var tolv när jag tog ut sista plåten ur ugnen, ändå kände jag idag att dom hade kunnat varit frasigare (med andra ord att jag kunde ha kavlat degen lite mer..)

 

Tog med nästan alla till jobbet idag och dom blev omtyckta, nu när jag gick hem var det bara två stycken kvar. Sånt är alltid kul :)

 

Nu ska jag och Felicia gå ner till gymmet och träna innan vi ska ner till Funäs ikväll. Då är det bowling och sen middag som gäller med hela städgänget.

 

Dom omtalade wienerbröden..

 

Vad som sen är mindre roligt är all disk...



Vårsolen har hittat hit

Publicerat: 2011-02-09 | 11:23:15 i Allmänt
Det är så underbart väder här. Vårsolen har hittat till Ramundberget. Det är ungefär -3 grader, strålande sol och blå himmel. Jag har tur och börjar inte förrän om ett par timmar så jag sitter och njuter i solen och lyssnar på musik. Allt bra härligt kan jag lova!

 


Tisdag

Publicerat: 2011-02-08 | 19:33:10 i Allmänt
Idag har jag jobbat, varit i funäs, handlat och sen tränat. Jag hade som mål att kunna gå ner i spagat men jag har varit jättedålig på den punkten, idag var det jättenära att jag klarade det!

 

Just nu håller jag på att grädda pajskal som senare ska bli ost och skinkpaj. First time. Hoppas den blir god.

 

Imorgon jobbar jag bara mellan tre och åtta, jag har lovat att baka wienerbröd då och ta med mig och bjuda på jobbet på torsdag. Hoppas det går vägen också :)

 


Sött

Publicerat: 2011-02-07 | 17:19:00 i Allmänt
Igår när vi var på hotellet hittade vi en tomte från ett rum, ner-bäddad i sängen med ett brago-kex bredvid sig och den här lappen. Bäst att vi tar hand om honom nu, hon "håller ju koll" på oss :)

 


Min lediga måndag

Publicerat: 2011-02-07 | 15:16:52 i Allmänt
Så underbart skönt med sovmorgon. Igår jobbade jag först på städ (bytesdag, hela hotellet ska städas) och sen nere i spareceptionen. Det blev 11 timmars jobb och efter det gick vi direkt bort till 720 på kalas. Mycket trevligt. Sov väldigt gott sen kan jag lova.

 

Idag gick jag och hyrde ett par skidor (eftersom mina skidor och jag inte kommer överrens..) och åkte några åk.

 

Nu ska jag och Niklas försöka bestämma vart vi ska jobba i sommar..

 

Kort och koncist.

 


Hemsk tjej idag

Publicerat: 2011-02-05 | 16:21:53 i Allmänt
Usch idag känner jag mig inte som någon kul människa att stöta på. Jag hatar allt och tycker allt är drygt. Plus att jag tappar saker, går in i saker och slår mig. Min otursdag känns det som.

 

Jag har irriterat mig på allt. Imorse sa jag liksom att jag hatade frukostbuffén(!?), jag hatade att vara borta i Osthang och nu när jag kom hem kände jag hur det började koka i mig för Niklas inte hade bäddat och tagit ner köksgardinerna på fel sätt. Sen när bryr jag mig om det?

 

Jag måste ta en powernap för att få tillbaka lite energi nu. Det här håller inte!

 

Hittade en sån här skylt för återsamlingsplats idag när vi var i Osthang och jobbade. (Jag vet att mamma skrev om det förr) Är det någon som har koll på vart såna här sitter och vet att man ska gå till dom om det händer något?

 

Eller är det bara jag som inte fattat grejen med dom??


Torsdag

Publicerat: 2011-02-03 | 20:30:18 i Allmänt
Det är torsdag och det innebär såklart nattafterski på Rudolf. Ska strax gå över till stora personalen och umgås lite. Så fort jag känner mig tillräckligt OK för att visa mig ute haha.

 

Sen har jag fått för mig att jag äter dåligt (har aldrig riktigt trott att man får finnar av choklad men det kanske ligger nåt i det...) eller nåt, jag är prickig i hela ansiktet. Mest runt munnen och vid hårfästet. Fan ta alla finnar!

 


Inväntar träningsvärken

Publicerat: 2011-02-03 | 16:24:58 i Allmänt
Jag känner att nu kanske jag kan hålla igång träningen igen. Bara jag inte blir sjuk så ska det här gå bra. Kom precis hem från gymmet. Körde bara ytte pytte lite armar, men jisses, jag har 0% armmuskler. Jag lovar. Jag kommer få träningsvärk imorgon..

 


Bakdag?

Publicerat: 2011-02-02 | 11:20:20 i Allmänt
Någon dag nu, inom en snar framtid ska jag nog baka. Mamma mejlade wienerbröds-receptet (dom jag bakade i höstas), så funderar nästan på att göra dom igen. Mmm wienerbröd...

 


Lycklig Iphone ägare, igen...

Publicerat: 2011-02-02 | 09:42:08 i Allmänt
Igår fick jag äntligen min Iphone igen. Nu kan folk ringa mig. Jag behöver inte springa omkring och leta reda på personen jag vill prata med. Nu lever jag inte på stenåldern längre. Det känns, det känns bra!

 

Jag har i alla fall bevisat att det ändå går att leva utan mobil idag. Jag tror att dom som ville ha tag i mig tyckte det varit jobbigare än vad jag själv tyckt.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på något Relax-album på Spotify. Tänkte att jag skulle hitta någon skön musik att ha nere i spa när jag jobbar. Jag är urless på den hackande skivan vi har där nere nu (och har haft hela vintern+ förra vintern..).

 

 


Tisdag

Publicerat: 2011-02-01 | 13:08:15 i Allmänt
Jag gick in och jobbade ett par timmar idag. Tycker det är skönt att bara ha lite att göra ibland så man ser ett slut på allt. Jag kan tycka att det kan vara rätt omotiverande ibland att gå till jobbet och veta att man slutar först om 11 timmar.

 

Idag jobbade jag bara tre timmar, sen blev det lunchhäng på Rudolf och nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla på film.

 

Igår var det fest inne hos grannarna. Mycket trevligt även om det blev rätt tidigt. För en gångs skull kom min kamera fram också!

 

Bästa grannarna

 

Liselotte trivdes som Dj

 

Grym musik hela kvällen

 

Carro


RSS 2.0