En vecka med regn

Publicerat: 2012-03-25 | 14:50:40 i Allmänt
Ja det har faktiskt regnat hela veckan. Idag är det sol. Vi har 5 veckor kvar här men frågan är om vi har fem veckors snö..?

 

Idag är jag ledig, äter gröt, gör ingenting och är rätt nöjd med livet. Funderar också varför man inte går ut och äter på restaurang mer ofta?

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

Och det är såhär vi har det, slask men sol. I mars.


21 mars, tyvärr..

Publicerat: 2012-03-21 | 12:12:25 i Allmänt
Hade som mål att söka fem jobb idag, är snart uppe i fyra. Men så segt det är det. Skriva Cv, skriva om personligt brev till alla, få det att låta bra.. Men vem har sagt att det ska vara lätt..

 

Annars känner jag tyvärr att det är lite deprimerande här uppe. Jobbet går på slentrian, helst vill jag bara ligga i sängen och sova bort dagarna. Idag är det grått, +6 grader och regn. Räknar ner dagarna nu. Tyvärr. Jag vill inte ha det så. Jag vill vara pepp, känna hur bra vi egentligen har det. Men i snöslasket idag känner jag bara hur less jag är på allt folk, tyvärr.

 

maddeleen eriksson

 

Jag ska söka några jobb till nu, gå och jobba lite och sen hitta någon superenergi någonstans, för det här fungerar ju inte. Annars är jag tillbaka om ungefär 39 dagar.


HEJ!

Publicerat: 2012-03-13 | 15:09:43 i Allmänt
Jag är på semeseter. Hemma. Hur bra som helst!

 

Jag tar det mest allmänt lugnt. Eller lugnt och lugnt, jag kliver upp klockan sju för en morgon promenad, jag och mamma var ute och sprang i intervaller igårkväll och jag lagar mat. Igårkväll överraskade jag mamma med egenrullade köttbullar, hemmagjord brunsås och hemmagjort blomkålsmos.

 

Nu ska jag ut i stormen, det är jättefint väder här förutom att det blåser storm, jag ska gå till ica och handla mat. Ni hör vilka sköna dagar jag har..

 

Ha det bra, HEJ!

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson


Nytt på nytt

Publicerat: 2012-03-06 | 16:27:58 i Allmänt
Det är tisdag. Det är mars. Jag har lite framtidsångest.

 

Jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till nu. Om två månader är Ramundbergets fina vintersäsong över och då vet inte jag vart jag ska ta vägen. Ångest? Det kan du fethaja.

 

Och tiden går snabbt här uppe. Man hinner knappt blinka så har det gått en hel vecka. På söndag åker jag hem en vecka och det ska bli så himla skönt. Man måste bort från den här bubblan ibland för att rensa skallen och veta vad man vill göra härnäst.

 

 

 

Men kolla här! Hur fint är det inte här?

ramundberget maddeleen eriksson


RSS 2.0