Istället för att gå och träna

Publicerat: 2010-03-31 | 18:57:47 i Allmänt
Webbcamera (Y)

 

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

 

Och för er som undrar; Ja man kan ha såhär tråkigt... MEN imorgon får jag finbesök ;D


MaddeleenEriksson

Publicerat: 2010-03-31 | 16:59:21 i Allmänt
maddeleen eriksson

Paus i städandet

Publicerat: 2010-03-31 | 14:52:03 i Allmänt
Kan ju berätta att igår gjorde jag tre (uppdate, nej fyra?) saker jagaldrig gjort förr. Jag åkte till Sveg och handlade på DollarStore, satt i bilen när man tvättar den i sån här automattvätt på OK och åt på Sibylla. Helfräsig dag men den är inte slut där..

 

Sen blev det tacokväll i Funäs, drack strawberry daiquiris och tro det eller ej ett drack jättegott rödvin.. Man trodde ju inte det fanns goda viner ....

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

Inycon, Shiraz..

 

 

maddeleen eriksson

Små inköp från DollarStore. Mighty fine prices, every day (Y)


Dagens checklista

Publicerat: 2010-03-31 | 12:56:43 i Allmänt
maddeleen eriksson

Det här är mitt liv, jag lever min dröm

Publicerat: 2010-03-26 | 20:29:13 i Allmänt
Idag har vi haft en av dom finaste dagarna under hela säsongen. Jag jobbade på lillramis 9-13, då jag stod ute vid liften i solen, efter jobbet blev det på med skidkläderna och iväg till Brännet till Lovisa, Frida och Hanna.. Tog några åk sen när dom fortsatte åka satte jag mig i en solstol på Tusen. Efter tre åkte jag ner till Rudolf där vi satt på balkongen i solen innan vi gick in till fyra och lyssnade på bandet som spelar idag och imorgon, No Comments..

 

Efter havregrynsgröt och en liten tupplur ska jag nu hoppa in i duschen innan det blir stand-up på brännet. Det enda som är liite surt är jag jag börjar klockan sju imorgonbitti.. Meeen det ska jag väl överleva?

 

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

Lena fyller förretsten 20 idag, kolla fräsiga haj-hjälm-överdraget hon fick av oss haha

 

maddeleen eriksson

Mm Cidraie, den godaste cidern...

 

maddeleen eriksson


Det är det här som ee kul

Publicerat: 2010-03-25 | 14:16:44 i Allmänt
Det här mina vänner är det som är kul med att jobba...
-Att kolla kontot den 25e

 


Inte sååå bra...

Publicerat: 2010-03-25 | 14:14:29 i Allmänt
Min äckliga lilla tandställning jag ska ha i om dagarna gick precis sönder.. Vad gör jag nu? Frågan är om det gör någonting eller om jag klarar mig utan, utan att tänderna går tillbaka eller om jag måste skaffa en ny OCH betala 500 spänn.. inte kul.

Camilla har du skaffat en karriär på Lidl?

Publicerat: 2010-03-23 | 17:37:46 i Allmänt
Camilla har du skaffat en karriär på Lidl?

 

 

 

Slagit på stort och designat en multiöppnare OCH tekanna? ;)


Kortis-dag på jobbet

Publicerat: 2010-03-23 | 17:31:31 i Allmänt
Visst är det kul när man ser att det står 7-16 på schemat men sen är vi så nedrans duktiga och snabba att hela hotellet är klart kvart i två.. Helt underbart tycker jag det var att få sluta så tidigt.. Men så kommer det då någon och gnäller att det inte är så bra egentligen eftersom jag inte får ihop några timmar, då kan jag berätta att onsdag torsdag och fredag ska jag jobba 11 timmar per dag då jag ska jobba på lillramis och hjälpa till plus att jag ska jobba i spa...

 


Snap back to reallity

Publicerat: 2010-03-21 | 22:27:18 i Allmänt
då var mitt lilla besök snart över.. Fick smaka på väldigt fint vårväder innan dagens galna snöoväder drog fram. Annars har det varit en värd resa. Har väl bara levt på mackor, varma mackor, smörgåstårtor och godis men det är fint.

 

Kommer inte på något vettigt att säga förutom att ni borde kolla in den här videon. Det är EN kille som klippt ihop två videos när han spelar och sjunger 22 intron på 7 minuter. GRYM!

 

 

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Söndag= lidl

Publicerat: 2010-03-21 | 11:44:05 i Allmänt

Söndag= lidl


Jag är så omtyckt

Publicerat: 2010-03-18 | 08:52:54 i Allmänt
Måste ställa upp på bild och grejer nu när man är hemma..

 

 


Med detta säger jag godnatt

Publicerat: 2010-03-17 | 23:14:25 i Allmänt
anigifmadde.gif

Sluta tidigare? Javisst!

Publicerat: 2010-03-16 | 15:30:01 i Allmänt
Skulle jobbat 10-20 idag men istället sitter jag hemma redan klockan två. Det är najs. Vi ska på skotertur, alla vi på städ. Om jag förstått det rätt ska vi till en av dom äldres stuga och göra kolbullar (vad nu det är...)

 

OCH sen, imorgon kommer jag hem. Hälsar på ändå till på måndag. Är faktiskt väldigt lite tid kvar här uppe som det är.. Tänk snart bara 1 månad kvar!


Tror jag...

Publicerat: 2010-03-14 | 19:20:37 i Allmänt
Nu är jag tillbaka igen som en frisk människa. Så imorgon är man tillbaka på jobbet igen. Är det bara jag som får dåligt samvete som måste sjukanmäla sig på jobbet?

 

Hela dagen har jag tänkt tvätta men det är tamesjutton någon som tvättar HELA TIDEN här hemma.. Jag som har minst tre maskiner tvätt. Kommer få gå omkring i skitiga kläder nu. Jag som hade tänkt packa till på onsdag när jag ska åka hem också. Känns som att ikväll är enda chansen jag har. Har fullt upp annars. TYPISKT.

 

 

Men blev på lite bättre humör när jag såg den här bilden. Sommar och jag, Camilla och Tdus var på Allsång på Skansen.. Det var fint det!

 

NU har jag två alternativ (kanske tre?); ta ur tvätten ur tvättmaskinen, hänga den och sen slänga in min, strunta i att hänga upp tvätten eller helt enkelt vänta på att den som tvättar tar ut sin tvätt själv...

 

Åhh, jag har aldrig velat tvätta så mycket som jag skulle vilja nu!


För den som undrar

Publicerat: 2010-03-13 | 13:32:17 i Allmänt
Jag mår jättedåligt. Var tvungen att vara hemma från jobbet, fick vända i dörren tillbaka till toaletten. Mår fruktansvärt illa. Inte okej!

Uuäääck

Publicerat: 2010-03-11 | 18:27:06 i Allmänt
Magsjukan går. Bland gäster OCH personal. Jag kanske mår lite illa? Eller? Nej det gör jag jag inte.

 

 

Fast vem vet. Kan vara bara en tidsfråga innan jag lägger en vacker kastspya haha

 

Annars har jag faktiskt hört att det är det har varit det värsta dygnet i deras liv, dom som blivit sjuka . Så våga vägra magsjukan.

 

"Jag är för hardcore för vinterkräkssjukan"


En helt vanlig onsdag

Publicerat: 2010-03-10 | 19:51:54 i Allmänt
Inge speciellt alls. Känner mig helt likgiltigt. EN promenad kanske piggar upp?

Om en vecka

Publicerat: 2010-03-09 | 23:29:19 i Allmänt
Ju längre tid det går mellan varje blogginlägg, desto jobbigare är det att ta sig tid att skriva ett nytt. Blir som så mycket man måste uppdatera er om då..

 

Men lite jag gjort sen sist är att ha varit Mickelina, det har blivit plusgrader och dåligt väder, jag har bokat biljett hem till Örbyhus för ett litet besök och det hemska stockholmsveckan är över (den var sjukt överhypad och var inte alls hemsk:P)

 

Det har varit mysigt här, pingis, spel och häng på fjällgården, film, kortspel, äppelpaj och massa mer. Jag längtar inte hem men snart är det här slut... Många som har lite ångest över vad som händer sen. En del som är sugna på Norge, bland dom är jag. Om det blir som jag tänk kommer jag alltså inte flytta hem till Örbyhus till sommaren igen men vart jag hamnar är bara en rolig överraskning haha ;)

 

Nu är det dags för mig att sova, börjar sju imorgonbitti. Vi ses hemma i Örbyhus den 17 mars ;)


Torsdag= Nattafterski

Publicerat: 2010-03-04 | 19:46:53 i Allmänt
Igår jobbade jag juh på Brännet. Jobbade som diskare och jag var asgrym!

 

 


 

 

Min arbetsplats. Höll den ren och snygg, inge slarv här inte :P

 

 

 

 

Och sen idag tog jag skidbussen till Funäs och hämtade mina högtalare. Ni kan inte förstår hur underbart det är att lyssna på musik med bra ljud igen!

 

Nu ska jag bara hitta nå fiffigt ställe att ha dom på =)

 

 

 

Men NU är det dags för duschen och sen lite käk för det är ju faktiskt torsdag och då är det nattafterski. Inga undanflykter ;)


Arbetspass nr1 avklarat

Publicerat: 2010-03-03 | 13:28:39 i Allmänt
Det är hur fint väder som helst. Känner solen bränna i ansiktet, så åka omkring som Mickelinas kompis var hur gött som helst. På fredag är det min tur att vara självaste Mickelina :D

 

Var ju sen tänkt att jag skulle jobba i spa-receptionen idag/ikväll men Felicia hade fåttförfrågan om att hjälpa till på Solbrännet men var lite tveksam så vi bytte. Greajt känner jag (Y)


Extraknäck

Publicerat: 2010-03-03 | 10:30:11 i Allmänt
Nu ska jag och Felicia ut på vårat nya extrajobb ;) Läskigt..

Jag är trött

Publicerat: 2010-03-02 | 20:23:00 i Allmänt
Igår när jag så lämpligt jobbade 7-16 så var det fan helt underbart väder. Har aldrig sett på maken till så vackert väder. Idag när jag jobbade 15-20 har det snöat och blåst så jag helst ville ligga inne och sova och äta godis. Men vi gav oss ut i backen en stund (max en timme haha) sen gick jag hem och powernappa innan jobbet.

 

Jobbet sen då, jag kan lova att det märks att det är vecka nio och stockholmarnas vecka. Full fast och kaos och sen massa stressiga och (konstiga) 08:or...

 

Nu är jag iaf äntligen hemma och ska äta glass till middag framför en film i min numera jättestora säng (jag "hitta" en till 90 säng så nu är ett av mina rum en enda stor säng:D) !

 

Jo en till sak. Jag väntar paket. Klarade inte längre av att lyssna på musik genom dom pyttesmå inbyggda högtalare på min bärbara dator så gick in på netonnet och klickade hem det första jag såg i princip.. Så kan man också göra :)

 

Här är dom. Najs va?


RSS 2.0