Helkul helg

Publicerat: 2010-05-30 | 14:15:33 i Allmänt
NU var det söndag igen. En regnig slö söndag. Känns skön tycker jag för idag måste jag ändå åka tillbaka till Mariefred. Kunde inte stanna nästa vecka med som jag hade hoppats på eftersom jag ska börja jobba redan imorgon..

 

Nu måste jag fortsätta packa, Niklas är lite hetsig..

 

Tack för en superkul helg allihopa. Det var jättekul att träffa alla igen <3


20 år

Publicerat: 2010-05-29 | 16:22:56 i Allmänt
Jag bakade tårtor..
Förra veckan fyllde Niklas år och även då bakade jag tårta :)
Tårtor tycker jag är riktigt kul att göra och experimentera med alla ingredienser .. Undra vad nästa tårta blir ... ?

Örbyhus igen

Publicerat: 2010-05-27 | 20:58:21 i Allmänt
Idag har varit en slappar-dag i Örbyhus.. Kom hit igår kväll efter att vi storhandlat både på IKEA och sen på Citygross inför imorgon då det blir både matbuffé och tårta!

 

Imorgon blir jag "gammal" och planen är självklart att gå in på systemet bara för att jag får :)


Back in the 90's

Publicerat: 2010-05-23 | 10:39:21 i Allmänt
Så blev det söndag och vi har bestämt oss för att åka till Mariefred igen,fixa lit eoch sen ska jag faktiskt provjobba lite på Anna På Torget på tisdag. På onsdag kommer jag nog hem till Örbyhus igen..

 

Just nu känns det bara som om jag har flyttats tillbaka 20år i tiden jag har varken mobil eller dator (förutom när jag tjuvar Niklas pappas dator). Jag är helt enkelt svår-nådd dessa dagar.. Ska skicka in min mobil och ta tag i det här med att fixa Internet så inom snar framtid hoppas jag att jag är som alla andra människor år 2010 :)


MiniSemester

Publicerat: 2010-05-17 | 21:01:41 i Allmänt
Är i Halmstad och har det bra. Imorgon blir det mer äventyr för då ska vi till Ullared haha

 


Inte okej

Publicerat: 2010-05-15 | 22:11:06 i Allmänt
Jag är helt uppsvälld och har världens magont. Inte okej helt enkelt ... Jag har ingen lust att packa. Vill bara ligga och tycke lite sådär synd om mig och min dumma mage....

Bara för att

Publicerat: 2010-05-15 | 20:36:36 i Allmänt

Ny Karriär?

Publicerat: 2010-05-15 | 20:26:19 i Allmänt
Jag, mamma, Anna och Linnéa tog en tur till Tierp för att handla. Såhär lite mor & dotter utflykt hah, det blev väl mest blommor och mat, jag inhandlade lite grejer inför kvällen, grädde, grenadine, citronjuice, lime, fruktsoda..

 

Man kan kanske gissa på ingredienserna vad jag och Soffan skulle göra senare på fredagskvällen.. Vi förvandlades till supergrymma bartendrar och gjorde succé-drinkar..

 

Kolla in här, drinkarnas drinkars topplista:

 

maddeleen eriksson

Frozen strawberry daiquiri Riktigt sommrig drink, eller ja den är ju nästan som en efterrätt faktiskt .

 

maddeleen

Stars and Stripes- Godaste shotten någonsin? Inte så stark men smakar gräddtårta, bara det ....

 

maddeleen

Mango Sour med lite annanas i också

 

maddeleen

Smurf

 

maddeleen

och såklart den goda 43:an

 

Det är bara att inse att vi borde byta karriär :P

 

 

Nu denna vackra lördagskväll ska jag ägna mig åt att packa.. Imorgon åker jag till Mariefred, kollar in lägenheten som redan är klar innan vi sticker till Halmstad en vecka på måndag.. Kommer tillbaka till Örbyhus några dagar över min födelsedag sen såklart :)


Hårt liv man lever

Publicerat: 2010-05-13 | 10:13:43 i Allmänt
Igår åkte Niklas till Mariefred, jag stannar lite till i kära Örbyhus. Åker till Mariefred på Söndag (försöker mamma att följa med och kolla in stället sådär), Halmstad på måndag där vi stannar i en vecka. Efter den trippen är det Örbyhus som gäller med min födelsedag, Örbyhusdagen och allt vad det är. På söndagen eller måndagen blir det Mariefred igen för gott (eller jag vi ska dit och börja jobba, hem till Örbyhus kommer jag väl igen...Kanske hahah)

 

Blev det mycket på en gång nu? Jo jag vet, det är stressat och komplicerat att vara ledig som jag är nu...

 

NU är det i alla fall mammas tur att få långt hår, bäst att kliva upp och ladda med frukost om man ska orka !


KUNG!

Publicerat: 2010-05-09 | 18:54:16 i Allmänt
maddeleen eriksson
nyfärgat hår, äntligen!

Afterski1000

Publicerat: 2010-05-01 | 20:56:58 i Allmänt
Kan ju börja med att säga att Looptroop var riktigt riktigt bra igår.. Så bra att jag vaknade pigg och gick till jobbet med ett leende på läpparna 06.30.

 

Väl på jobbet jobbade vi på som tusan (gjorde säsongens sista dagstäd) och blev klara redan till 11. Då gick jag och Lovisa hem och grundade med havregrynsgröt innan vi sprang bort till lillapersonalen och mötte upp dom andra.. Resten måste ni uppleva själva. Grymt var det i alla fall och jag ligger här däckad med huvudvärk och grisrosa ansikte efter en dag med sol på en blekfis som mig..

 

Nu gäller det bara att tagga till igen, är ju nattklubb ikväll igen.. Höhö.. Käka något mer än gröten imorse kanske man skulle göra också så man är pigg ikväll och till imorgonbitti eftersom ja klockan ringer alldeles för tidigt för min sista dag!

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0