Weird..

Publicerat: 2010-02-28 | 17:38:45 i Allmänt
Varför är konstnär och konst så lika ordet konstig? Är inte det konstigt?

Här är min käraste

Publicerat: 2010-02-26 | 14:23:36 i Allmänt
Min käraste jacka jag älskar.

 

 

 

Ripcurl kan sina grejer dom. Inte dyrt heller.

 

Nu har lag legat och latat mig hela dagen eftersom det var sen nattafterski igår, men nu ska jag gå och jobba klockan tre. Köpa ny hjälm får jag göra någon annan dag. Fick lön igår + pengar till en ny hjälm av pappa så får väl gå och handla lite nästa vecka :)


Århundradets kallaste natt

Publicerat: 2010-02-23 | 12:50:23 i Allmänt
Det var måndagsklubb igår på Brännet (som för övrigt var sjukt segt).. Det som förgyllde kvällen var den varma mackan med skinka och ost.. När man sen skulle gå hemåt efter 3 så var det förjäkla kallt (jag frös redan inomhus). Att gå hem i tygskor och strumpbyxor var hemskt. Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö. Låg och huttrade av kyan flera timmar efter att jag kommit hem.. -40 inatt, det är inget att leka med..

 

Igår kunde jag inte låta bli längre. Jag var tvungen att köpa den där jackan jag suktat efter så länge.. Är ledig idag så har fortfarande inte klivit upp ur sängen så bild får ni sen :)


Så onödigt

Publicerat: 2010-02-17 | 10:15:27 i Allmänt
Ja, i måndags ramlade ju jag när vi var ute och åkte i backen. Det blev en rejäl vurpa så till och med hjälmen sprack! Läskigt, tänk om jag inte haft hjälm.. Jag fick rätt ont i huvudet och blev lite snurrig, men jag gick aldrig till läkaren.. Idag var det dax att jobba på städ, ett 7-16 pass.

 

 

Är helt konstig i nacken och klarar inte ens att lyfta huvudet från kudden själv så det var rätt jobbigt att jobba, fick även ännu mer ont i huvudet och blev som alldeles yr också, bara av att moppa golvet i lobyn. Så när Sofia (min chef) fick höra vad jag gjort blev hon nästan arg att jag inte hade gått till läkaren direkt, så hon skickade dit mig på momangen.. Han konstaterade att jag hade en sträckning i nacken och möjligen en lätt hjärnskakning också.. Hans råd var att gå hem och vila och och sen byta och jobba i spa-receptionen istället imorgon eftersom det inte är så ansträngande för kroppen..

 

 

Så efter ett knappt 3-timmars pass ligger jag hemma och vilar..


Kunde inte låta bli

Publicerat: 2010-02-16 | 22:01:56 i Allmänt
Jag fattar inte hur jag kan tycka att det är så gott..  Trots att jag ätit hur mycket som helst idag. Både riktigt lunch och middag och sen en semla på det, så var det någonting som saknades nu.. Havregrynsgröt. Blev så sugen på det så trots att jag egentligen är proppmätt, var jag tvungen att göra ordning en tallrik med gröt & mjölk. Det är så gott så jag vet inte. Ungefär på samma sätt känner jag för nudlar, himmelskt gott. Billigt att göra mig lycklig haha

 

Ser knappt ätligt ut men tänk vad gott det smakar ;)


Vad är normalt?

Publicerat: 2010-02-16 | 17:14:22 i Allmänt
Stod i duschen nyss och insåg att vi (fyra tjejer som bor här) hade 27 schampo/balsam/duschcreme-flaskor i duschen. 27 stycken, är det normalt?

 


Jag har mejl

Publicerat: 2010-02-12 | 20:09:29 i Allmänt
Jag har inte öppnat mejlet, men man blir ju lite nyfiken. Eller hur? "More manly"?

Hej igen

Publicerat: 2010-02-07 | 22:23:16 i Allmänt
Det har varit lite dåligt uppdaterat här på bloggen av den enkla anledningen att jag inte gjort nåt som har varit värt att berätta mer än att jag har jobbat typ.. Eller igår skar jag mig på en rakhyvel, fick en glasbit i foten och slog i knät i sänggaveln, allt inom loppet av typ en kvart..

 

Imorgon ska jag i alla fall ut på äventyr. Jag ska shoppa upp alla mina pengar i Östersund :)


Ni kan aldrig gissa vad jag gjort!

Publicerat: 2010-02-05 | 22:25:26 i Allmänt
Först gjorde jag något jag alltid gör, jag tog en liten tupplur och sen åt jag mat. Men sen hörni, då sprang jag bort till gymmet på hotellet. Stod på löpbandet i 25min, crosstrainern 10 och sen gjorde jag massa andra lite styrketränings-grejer och situps och sånt, ni vet.. Jag var där i över en timme så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Det är en ny dag imorgon och det är helg vilket betyder att jag självklart jobbar...

 

Såhär ser en Madeleine ut efter 1½h på gymmet. Glad, slut och stolt haha.

 

God natt på er. Just nu kan jag inte förstå mig på människor som inte älskar livet. Livet är kul om ni inte visste det!


En liten fråga..

Publicerat: 2010-02-05 | 15:45:48 i Allmänt
mamma kanske vet.? Jag har klurat och funderat så det har knakat hela dagen.

 

Jag vet att det var ett band vi lyssnade på när vi var små, men vad heter det?

 

"Jag flyger, jag svävar högt i det blå. Jag har inga vingar men det går bra ändå.

Mamma är så orolig att jag ska ramla ner, men pappa säger bara att jag ska träna meeer..."


Det står still

Publicerat: 2010-02-03 | 15:32:48 i Allmänt
Jag försöker vara kreativ och har hundramiljoner idéer i huvudet men inte en enda vill komma ut och bli bra.

Pigg & Utvilad

Publicerat: 2010-02-03 | 13:48:59 i Allmänt
Idag är jag nästan heelt frisk. Det är kanonväder ute men för att vara på den säkra sidan stannar jag inne.

Imorgon däremot... Då ska jag nog börja dagen med att gå på en Yoga-lektion 07:00 och sen ut i backen och åka bräda istället för skidor (någon gång måste jag juh lära mig..). Sen är det ju torsdag vilket betyder kvällsåkning och sen afterski och imorgon är faktiskt Jens P utbytt mot något coverband jag glömt namnet på.. Allt vore perfekt om det inte var så att jag börjar klockan sju på fredag morgon.. Kände helt plötsligt att torsdagen blev jobbig haha

 

Sen hittade jag en bild från i somras och kände att jag skulle snott med mig Alex tröja upp hit. Den passade ju så förskräckligt bra till mina byxor. Eller hur..?

 


Hur förklarar man det här?

Publicerat: 2010-02-02 | 20:30:14 i Allmänt
Här uppe i Ramundberget dricks det massvis med te. Idag tänkte jag spara på muggar och istället fylla upp min Pepsi-flaska så jag hade hela kvällen. Men Pepsi-flaskor tå tydligen inte värme. Ni anar aldrig vad som hände..

 

DEN KRYMPTE!

 

En "vanlig" Pepsi som vi säljer där nere, till vänster och sen så har vi min "te-pepsi" till höger.. Den är faktiskt ganska mycket mindre och smalare i verkligheten ! Haha

 


Nu säger jag tack för idag

Publicerat: 2010-02-01 | 22:08:19 i Allmänt
Jag blev inte riktigt så pigg som jag hade hoppats på men det gjorde väl inte så väldans mycket för det var sjukt lugnt nere i "relax-avdelningen" (höhö). Sålde inte för en enda krona. Så där satt jag, skar upp frukt och drack te och litervis med vatten!

Jag skulle ta lite bilder där nerifrån hade jag tänkt för att visa upp mitt lilla tillhåll sådär, men det glömde jag såklart totalt bort.. Kanske imorgon..

 

 

Efter jobbet sprang jag hem och värmde lite tortellinigratäng, mammas egna och den smakade gudomligt gott. Sen sprang jag vidare till stora personalen och kollade på halva Outsiders. HUR SJUKT VAR INTE DET?! Hon fick panik när hon såg tjocka människor. Det måste vara fejk och uppgjort hela inslaget.. Hon betedde sig lika som en som var rädd för ormar eller spindlar, men hon skrek när hon var nära en tjockis. Haha.

 

Här är en förkyld Madeleine som ska krypa ner i sin säng nu. Jag hoppas och ber till alla gudar att jag ska få sova någonting för den där nedrans månen!

 

 


Min plan

Publicerat: 2010-02-01 | 10:55:33 i Allmänt
Min plan för att bli pigg och frisk idag är min special choklad och att inte göra någonting vettigt alls :)

 

 

 

  • 1 mugg varm mjölk
  • 1-2 tsk kakao
  • Kanel efter smak
  • Cayennepeppar efter smak

 

 

Det jag skulle haft sen är lite vispgrädde. DET hade varit alla tiders!


Härlig måndag

Publicerat: 2010-02-01 | 10:13:07 i Allmänt
Är det fullmåne? För jag har inte kunnat sovit en blund nu på två nätter, men så fort månen byts bort mot solen blir jag genast super trött och kan sova hela dagen..

 

Klockan är nu strax över tio, det är -33.3 grader ute och jag har i princip tappat rösten. Om fem timmar börjar jag jobba. Alltså så måste jag komma på en bra plan för hur jag ska få tillbaka min röst nu..

 

 

(och här är min vanligt återkommande syn utanför mitt sovrumsfönster. Ser alltid lika tråkigt och grått ut på bild)


RSS 2.0