....

Publicerat: 2010-07-31 | 22:16:00 i Allmänt
Ibland är livet inte rättvist. Det är verkligen så orättvist att jag själv bara känner mig dum när jag har klagat över mitt jobb och tycker synd om mig när jag legat sjuk några dagar..



Jobbigt

Publicerat: 2010-07-31 | 18:54:41 i Allmänt

Varför heter det jobb och jobbigt.. Vad vi svenskar känns negativa..

 

 Annars heter det ju work och working. It's working! Det funkar? Jag borde flytta, kanske inte är lika jobbigt att jobba där?


Grå grå lördag..

Publicerat: 2010-07-31 | 11:05:36 i Allmänt
Nu ska jag till jobbet. Hoppas på en lugn dag då min hals fortfarande inte är helt 100.. Men som sagt det är inte direkt glassväder. Känns som världens gråaste dag...





I got stripes

Publicerat: 2010-07-31 | 10:41:31 i Allmänt
Mina jobbkläder jag haft hela sommaren. Alla på arbetsplatsen (förutom kockarna då) har lika kläder, det är dom här svart/vit randiga tröjorna från H&M. Tyckte dem var fina första dagen. Nu har dom förvandlats till oformliga & noppiga monster..

 

 


Äntligen !

Publicerat: 2010-07-30 | 21:06:39 i Allmänt

Tar en paus från allt och tar en kvällsfika. Rostat bröd och juice. Har aldrig smakat så gott med en kvällsfika.

 

 juice


macka


Fredags-städning

Publicerat: 2010-07-30 | 19:03:08 i Allmänt
Ja, vad gör man en fredagskväll i Mariefred? Går ut och dansar? Härjar ute på en galen krogrunda? Tar oss en hemmafest? Filmkväll med vännerna?

 

 Nej herregud sånt gör man inte här.. Här städar vi och somnar till tvn sen (Y) Finns inte ens en krog här, typiskt....

 

 Första delmomentet är i alla fall avklarat..

Tvätten- Check
Disken-
Plocka undan-
Damsugning-
Skurning-

 

 


..

Publicerat: 2010-07-30 | 17:23:22 i Allmänt

Efter lite slösurfande på massa bloggar har jag massa saker jag vill...


Till exempel vara rik, vig, ha ett nytt jobb, flytta från Mariefred, shoppa, köpa min första egna bil, bli helt frisk och tycka att det är kul att träna... Varför bara inte låta mig hitta något jag verkligen verkligen vill göra resten av mitt liv?


Kanske begär lite mycket på en gång..?


Regn regn regn

Publicerat: 2010-07-30 | 16:11:21 i Allmänt
Efter en veckas uppehåll är det svårt att veta vart jag ska börja. Ungefär som när jag ska börja städa upp min extrema oordning, i vilken ände börjar man??

 

 Jag letar jobb, vilket jag tycker är jättesvårt såhär på avstånd. Jag vill gå in på arbetsplatsen och prata med dom personligen om jobb. Det går inte när jag sitter här i Mariefred. Tro mig, jag vill inte gå in någonstans här och söka jobb..Efter att jag slutar på Anna på Torget hoppas jag att jag aldrig med behöver vara i Mariefred något mer. Jag har verkligen tröttnat på det här stället!

 

 Den här veckan har jag legat sjuk. Bland det värsta jag varit med om, feber, huvudvärk, magvärk, illamående, ont i kroppen och så fruktansvärt ont i halsen att jag vissa stunder inte ens har kunnat svälja mitt eget saliv!

 

 Så nu är frågan vad jag ska göra härnäst? Jo jag tänker sova lite framför tvn och tänka på att det är jobb som gäller hela helgen.. Ps. jag tänker drömma glada drömmar om att det spöregnar heeeela helgen så att Mariefred blir folktomt...


Ving

Publicerat: 2010-07-22 | 17:48:04 i Allmänt
Ligger och kollar lite på resor... 1 vecka till Turkiet för 3375:-

 

Erkaptan, Alanya

 


Fokis.se & Saray.se

Publicerat: 2010-07-22 | 12:35:29 i Allmänt
Jag är med och tävlar hos Fokis.se om ett presentkort Saray.se . Jag har aldrig vunnit någon sån här tävling men tänkte att det är värt en chans :))

 

 

1a pris: Presentkort på 700kr.
2a pris: Presentkort på 300kr.
3-7e pris: Valfria örhängen från märket MINII.

 

 

 

 

 

(Bild från Fokis.se)


Precis som förr

Publicerat: 2010-07-22 | 00:41:20 i Allmänt
Att åka från Mariefred på lite semester till Örbyhus var ett bra beslut. Igår grattade vi Jesper, idag var i Ängskär och sola, grillade, cyklade till Tobo och hände. Precis som förr :)

 

Det var jag och Camilla som tog en cykeltur till Alex, precis som förr, med öl cider luftgevär och allt möjligt haha.. Imorgon är det redan torsdag. Snart dax att jobba igen...


Örbyhus

Publicerat: 2010-07-20 | 16:58:25 i Allmänt

Sitter och gör skor på Nelly

Publicerat: 2010-07-19 | 13:02:22 i Allmänt
Mina designade sko på NELLY.COM


Lördag

Publicerat: 2010-07-17 | 22:24:52 i Allmänt
Lördag klockan tio på kvällen, Soffan åkte precis hem.. Det var planerat att vi skulle ha åkt till ett jättemysigt och fint badställe idag men det har varit mulet och regnat förutom typ 15min vid fyra, då tog vi bilen till campingen och tog några snabba dopp. Annars har det varit chips, chillinötter och MTV heeela dagen ! En toppendag tillsammans med den bästa Sofie!

 

 
Nu är det jobb på måndag innan jag kan ta bussen till Örbyhus på tisdag (hoppas jag) och stanna där några dagar :))


Deal or no deal

Publicerat: 2010-07-15 | 21:46:40 i Allmänt

Tänkte fixa lite middag och insåg att jag kanske borde diska lite också. Niklas och min deal fungerar inte så bra. Jag ska städa och han ska diska höhö...

 

 


Just nu håller jag på att tvätta .. Lagom mycket att göra så här en torsdagskväll när Niklass jobbar...


Längtar till imorgon då bästaste Sofie kommer :D


Gräsö

Publicerat: 2010-07-15 | 19:59:57 i Allmänt

Hittade lite bilder från Gräsö förra veckan.

 

 


















Laaaat

Publicerat: 2010-07-14 | 19:07:09 i Allmänt
Idag åkte jag och Niklas och la oss på stranden på campingen här utanför Mariefred.. Riktigt skönt!

 

 Efter det åkte vi hem igen och åt maten som blev kvar från igår.. Potatis i ugn och kyckling med grädde, bacon och ost ovanpå. Riktigt gott kan jag lova. Nu är jag helt seg, vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle vara skönt att sova men kan liksom inte. Får lite dåligt samvete av att ligga inne när det är så fint väder :P

 

 Tror jag ska vara riktigt lat ett tag till innan jag ska städa lägenheten!

 

 


Mat, shopping, sol och bad

Publicerat: 2010-07-13 | 18:15:31 i Allmänt
Igår var vi i Södertälje på dagen och shoppade lite, kollade mest eftersom det var svårt att koncentrera sig i den 30gradiga värmen . Vi åt mat på Limerick, en Irlänsk pub.

 

 Efter det åkte vi och badade med Alex och Annelie. Helt galet varmt det har blivit i vattnet under den här värmeböljan :)

 

 Idag var vi båda lediga igen så vi har legat ute på en ö och soolat hela dagen. Nu ska vi iväg och ta oss ett välbehövt dopp igen innan vi lånar Niklas farmors lägenhet och ugn eftersom hon är bortrest... Lutar mot klyftpotatis i ugn och kyckling med bacon och ost i ugn :))

 

 
God chiliburgare på Limerick i Södertälje.


Kvällsdopp vid båtklubben i Mariefred.


Dags för en heldag med sol och bad.


Jättesöta små andungar som kom väldigt nära .


Mamman och ungarna:)


Niklas gjorde en barkbåt (som bara vickade hela tiden ;))


Århundradets varmaste dag...

Publicerat: 2010-07-11 | 20:40:11 i Allmänt
Idag har det verkligen varit galet varmt. Inte kul att jobba . Svettades nog bort 50 liter!

 

 Nyss var jag ute på en liten kvällspromenad här i Mariefred. Jag gick runt och spankulera lite och tog en vända runt slottet också ..

 

 Det första jag stötte på var en död fiskmås som låg och flöt där...





Slottet och säkert 50 änder som snart tar över Mariefred..




Mariefred sett från slottet..





Och jag med.


Suck...

Publicerat: 2010-07-10 | 18:10:53 i Allmänt
Igår jobbade jag ju 9-14. Gick jättebra, sen kom Emma och tog över och sen bytte glassbaren skepnad till en spritbar på trubadurkvällen.

 

 Jag var på värdshuset ovch hade det trevligt. Halv ett får jag ett sms från Anna (chefen) som frågar om jag vet vart nyklarna är till glasskiosken, dom kunde inte hitta dom.. "Ligger dom inte i kassan då? I översta lådan?" frågade jag. Jag fick till svar att nej kanske hade jag fått med mig dom hem...?

 

 Jag letade som en tok och drömde mardrömmar om dom där jäkla nyklarna. Morgonen efter fick jag ett nytt sms från Anna om jag inte kommit på vart jag gjort av nycklarna, det där var faktiskt dom enda nyklarna dit... Moa som öppnade imorse skickade också och fråga om vart jag gjort av dom. Precis när jag var på väg bort för att hjälpa till att leta fick jag ett sms från Moa som hittat nycklarna.. Ni kan aldrig gissa vart dom låg....... Jo precis, i kassan i översta lådan!

 

 Man skulle ju kunna tycka att dom kunnat kollat i just DEN ÖVERSTA lådan istället för att vara helt inställd på att jag hade tagit med dom hem eller slarvat bort dom... SUCK...

 

 


Mupp

Publicerat: 2010-07-09 | 21:43:26 i Allmänt




 

Jag är uttråkad. Niklas jobbar och jag har både tagit en tupplur, kollat på tv och letat jobb.. Jag tror jag tar och går till värdshuset. Får väl sitta där som en mupp istället ...


Förvirrad

Publicerat: 2010-07-08 | 20:21:07 i Allmänt
Allting känns så förvirrande och konstigt nu. Jag vet inte vad jag vill, vad jag tycker, vad jag vill eller vad jag borde göra nu/i vinter/resten av mitt liv!

 

 Det jag vet att jag bara ska jobba på Anna på torget till och med vecka 31. Alltså fyra veckor till. Det bästa med det är att jag inte ska jobba mycket alls. Nu jobbar jag imorgon och på lördag sen är jag ledig hela v28 och jobbar typ 3dagar v29....


Värmebölja..

Publicerat: 2010-07-04 | 11:30:31 i Allmänt
Tror allt vi har oss en värmebölja i Sverige! Därför man aldrig sitter vid datorn..

 

Sist jag skrev skulle jag till värdshuset en kväll. Där blev jag kvar hela kvällen med lite folk som jobbar på värdshuset men som då var lediga..

 

Iförrgår var jag ledig så jag tog sovmorgon, skickade lite traderapaket och låg ute och läste. På eftermiddagen tog jag och Niklas en varsin "dagens" på värdshuset (en dagens är vitt vin och fruktsoda i ett big-bauta-vinglas)!

 


Ska gå till värdshuset!

Publicerat: 2010-07-01 | 20:31:53 i Allmänt

Sur

Publicerat: 2010-07-01 | 19:46:17 i Allmänt
Just nu är jag sur över två saker .

 

 

  1. Att jag har en tid på folktandvården fast jag sa att jag inte ville ha det och att den inte går att avboka på internet. Jag tänker inte betala 500kr för att gå till tandläkaren  och höra att jag är duktig på att borsta tänderna. Jag har faktiskt aldrig haft något hål eller något. Har ju bara haft tandställning och det var mest för mitt utseende.
  2.  

     

  3. Att jag har sålt en tröja på tradera för 1kr plus frakt för 48kr men fick ett mejl av hon som köpt den som säger att hon inte tyckte att den borde kosta så mycket och därför satt in bara 30kr på mitt konto. Gör man så?!

 


Martin Sköld

Publicerat: 2010-07-01 | 19:31:59 i Allmänt
Från att jag började jobba på Anna På Torget har jag sålt både mat och glass till en som jag numera vet är Martin Sköld som är med i gruppen KENT. Jag kan lova att han och hans familj käkar mycket glass!

 

Det är nästan så jag blev lite nervös såhär i efterhand haha

 


RSS 2.0