Guten Abend

Publicerat: 2011-10-28 | 20:36:12 i Allmänt
Igår tog jag lov. FRUKTANSVÄRT skönt (hur kul vi än faktiskt har i skolan).

 

Idag hämtade mamma upp mig utanför lägenheten i Uppsala, sen rände vi runt i dom flesta butiker i Uppsala. Blev kär i en hatt. SÅ now on bär jag hatt typ..

 

maddeleen eriksson

 

SEN händer det grejer här. Jag samlar vuxenpoäng utan hejd här. Jag drack en kopp kaffe nu på eftermiddagen. Och min egna lilla kaffeblandning borde ni prova på. Kaffe+ skummad mjölk med kardemumma och kanel i.

 

maddeleen eriksson

 

 


Hej hej hallå!

Publicerat: 2011-10-17 | 21:20:48 i Allmänt
Okej jag hänger inte här så mycket nu förtiden .. Om jag haft några fler timmar på dygnet kanske det hade fungerat bättre. Just nu borde jag redan ha tagit en dusch och faktiskt krypit ner i sängen. Jag tror jag ligger efter med min sömn och det var inte roligt idag kan jag säga. Anatomi-lektion till klockan fyra på eftermiddagen tär på en ...

 

Annars kan jag berätta att jag faktiskt är Friskvårdsmassör nuförtiden. Idag började jag på steg 2 i massageutbildning och om 7 veckor är jag massage-terapeut! Sug på den ni!


Söndag IGEN

Publicerat: 2011-10-09 | 09:59:14 i Allmänt
Om blogg.se appen till iphone hade fungerat.... Då hade ni vetat vad jag sysslat med senaste tiden. Men eftersom den inte fungerar så visste ni inte att jag hade praktik i fredags, åkte hem till Örbyhus till fredagsmys, masserade lite och blandade lite drinkar igår. Idag ska jag försöka få ihop mitt pressade schema och hinna med lite allt möjligt. Anatomi-plugg borde stå högst på listan eftersom vi har prov imorgon..

 

Istället sitter jag och lyssnar på den här låten på repeat och slösurfar runt på facebook och andra onödiga sidor!

 

 


Rutiner

Publicerat: 2011-10-05 | 16:12:20 i Allmänt

Jag har rutiner, en hel del. Jag märker andras rutiner också. När jag går till skolan från tåget i Stockholm har jag börjat tänka på att det är samma människor jag möter varje morgon och att det är samma människor jag åker tåg med varje morgon.

Tänk vad konstigt att jag möter samma människor varje morgon men aldrig har hälsat eller sagt ett endaste ord till varandra (möjligen "är det ledigt här" på tåget)...

Varje morgon... :

Sitter det mittemot mig på tåget en man som skriver på sin dator..

Kommer en kvinna i glasögon och rosa jacka och ser stressad och bitter ut precis innan tåget ska gå..

Går jag om, en rätt kort och kraftig kvinna när vi går av tåget, hon har en väska där det står black Viking och jag läser det varje morgon..

Går en tjej med svarta jeans och en blå plastmapp om mig på torsgatan...

Strax efter det möter jag en kvinna i röd fleecejacka som tänder en cigarett...


Varje morgon... Sen finns det självklart en hel del jag träffar på på vägen hem och på Ica också :)


Hur sjukt är inte det är, EGENTLIGEN? Haha


RSS 2.0