Sjukanmäld

Publicerat: 2010-01-31 | 11:17:31 i Allmänt
Trots att jag var helt säker på att jag knappast skulle må bättre idag ställde jag klockan till jobbet, kunde knappt röra på mig så ringde och sjukanmälde mig när klockan ringde. Har inte kunnat sova någonting i natt. Har legat och undrat om jag verkligen kan bli frisk, har känts så hopplöst och jag har liksom glömt bort hur det känns att vara frisk och kunna springa omkring som jag vanligtvis gör. Att jag kan göra det när jag var frisk häromdagen känns skumt..

 

När jag låg och funderade inatt hur det kändes att kunna andas utan att tänka på det och kunna svälja utan att behöva grimasera av smärta så började jag även fundera över till exempel bankkort. Hur länge har det funnits och vem uppfann det? Hur fungerar det egentligen...? Det är någonting jag måste ta reda på :) hehe

 


Three best friends

Publicerat: 2010-01-30 | 20:34:13 i Allmänt
Idag har jag levt på Alvedon, nässpray och halstabletter. Det är inte så synd om mig för alla frågar hur jag mår och jag vill ha något, allt från en film, mjölk, sällskap eller en matlåda.. Men det är aldrig kul att vara sjuk och jag tror inte jag kan gå till jobbet imorgon heller så som jag känner nu. Men kanske lika bra att vara hemma och vila upp mig ordentligt antar jag och så jag inte smittar ner alla andra på jobbet..

 

Dagens sjuk-tips & trix jag fick använda mig av inatt:

  • Ligga på rygg för att må så lite illa som möljigt
  • Andas genom munnen (för att andas genom näsan var en omöjlighet)
  • Andas genom munnen, för då blir man torr i munnen och behöver inte svälja (eftersom det också var/är en omöjlighet..)


Så typiskt

Publicerat: 2010-01-28 | 13:16:53 i Allmänt
Idag torsdag, jobb mellan 7 och 18, pulkaåkning och hamburgargrillning vid 7 och sen nattafterski på det.. En fullspäckad dag men vad händer inte då? Jo Madeleine får någon form av migrän och måste gå hem från jobbet redan halv nio.. Hem och tog två alvedon och försöka sova bort huvudvärken och den konstigt snurrande omvärlden. Vaknade nu nästan fem timmar senare och känner att huvudvärken inte är borta. Funderar starkt på att ta en till alvedon, får man göra det? Usch det är inte bra, jag som hatar att ta tabletter, ligger nu och funderar på en tredje, illa..

Nu säger jag god natt igen och hoppas att jag vaknar pigg och glad ikväll!


Min lediga dag

Publicerat: 2010-01-27 | 17:33:45 i Allmänt
Min lediga dag var idag (och igår) den här veckan. Igår var vi ett gäng på 10-15 stycken av personalen som åkte tillsammans i backarna. Så mycket roligare ju fler man är. Vid två-tiden tröttnade dom flesta och gick hem för lunch och dusch (Y)

 

Tisdag kväll var det bokat bord på Skoogs, en restaurang nere i Funäs. 10 stycke blev vi som åt där, med förrätt, varmrätt och efterrätt. Väldigt gott och så värt det även om en stor del av lönen vi fick i måndags rök den kvällen..

 

Idag onsdag, var det ju bestämt att vi skulle åka iväg på en utflykt till stora staden Östersund, men efter alla varningar om ovädret som skulle komma så stannade jag hemma och låg inne och mös istället. Ovädret verkade dock aldrig komma men jag kan säga att nu blåser det satan. Jag höll faktiskt på att blåsa bort när jag skulle iväg till afterskiin och kolla .. Nu ligger jag här i min säng och det blåser kallt från mitt fönster.. Jag hoppas inte det blir värre imorgon då jag ska jobba 7-18..

 


Ja ska tala om för dejj att..

Publicerat: 2010-01-25 | 18:52:41 i Allmänt
...äter man nio kanelbullar så får man ont i magen! Det är ett välbeprövat faktum..

 

Mer än at ha ätit bullar så har jag faktiskt hunnit jobba, tagit en tupplur och ätit min favoritmiddag här uppe, nudlar :) Nu är det så att vi tydligen ska spela fotboll ute i snön men jag orkar inte. Jag är dödstrött oxh just därför älskar jag att jag är ledig imorgon!


Inte ett ord...

Publicerat: 2010-01-22 | 13:44:34 i Allmänt
Det här är inte min dag.. Jag har inte varit sur, arg eller grinig sen jag flyttade men idag är jag allt samtidigt.

 

Jag har en fruktansvärd träningsvärk efter skottningen igår (skottningen som vi klarade av på rekordfart), mitt pannband är borta och jag åt alldeles för många knäckemackor till frukost så nu har jag ont i magen också.. Sen gör kaoset på mitt rum det bara värre.. Vart ska man börja?

 

Det som utlöste mitt hemska humör idag var nog när jag verkligen inte fick på mig mina pjäxor (eller inte mina, utan dom jag hyrt...) sen var allt skit.. Tog liften upp och träffade mamma och Alex sen åkte jag hem för att försöka bli på bättre humör..

 

På vägen ner från TUSEN höll jag faktiskt på att köra över en liten näbbmus som hade förvillat sig ute i slalombacken, om det var någon som ville veta.


Back again

Publicerat: 2010-01-21 | 09:15:42 i Allmänt
Har inte orkat blogga något den här veckan för det tycker jag mamma gör så bra.. Värsta semsestern när dom är här uppe. Först hade dom megamycket (ett ord jag hitta på nyss?) mat med sig så det blir brakfrukost varjemorgon med gröt, mackor, juice och bäst av allt; ost haha

 

Sen är det här lugnaste veckan på hela säsongen och eftersom jag har besök så fick jag vara extra mycket ledig. Det känns nästan som om jag glömt bort hur man jobbar..

 

Idag är det torsdag som alla vet. Jag ska jobba 16-18 (avsyna alla ökända danskar) men nu först på dagen blir det nog ännu en dag i backen för mamma, Alex och Camilla i alla fall. Vi andra tjejer i Ramund har antagit en utmaning, vi ska skotta altanen på Brännet och det ska vi göra på mindre än en dag. Killarna bara skrattar åt oss och tänker sitta och kolla på när vi kämpar..

 

När dom skriver sånt här måste man ju bara försöka klara vadet ;)

 

"haha kom o titta på ramundbergets tjejer när de stolt och snyggt skottar rent basidan på brännet. en trevlig och på ren svenska skit rolig stund lär vi få!!!!!! men de e endå tur att vi har de små liven!!!!!! PUSS TILL ER TJEJER"


Lugn dag på jobbet

Publicerat: 2010-01-17 | 13:47:41 i Allmänt
Idag liksom igår var det lugnt i Ramundberget.. Idag fick jag sluta redan klockan ett, vilket passa ganska bra så jag kan röja för min inneboende som är på väg upp :) När jag satt och åt lunch var dom i Sveg så dom är väl här snart hoppas jag :)

Helg lyx

Publicerat: 2010-01-16 | 15:53:03 i Allmänt
Idag var det ganska segt att gå upp. Trots att jag sov hela dagen igår, kollade på en film på kvällen vid nio och sov sen hela natten så har jag varit trött hela dagen.. Måste bero på min förkylning..

 

Vilket fall som helst så valde jag rätt dag att vara seg på. Väldigt lugnt på hela anläggningen (har hört att det ska vara bara 22 gäster på hotellet nu i veckan höhö) så idag fick jag till och med sluta två timmar tidigare eftersom vi blev klara med allt..

 

Idag  kan man nog känna allas glädje eftersom det äntligen snöade lite idag, bara att hoppas på att det fortsätter komma mer snö så kommer det bli kanonfin åkning nu till veckan :)

 

 

 

 

Haha idag på förmiddagen (när jag var som tröttast), satt jag borta i jobbbilen i Osthang efter en avsyning och väntade på att Tove skulle bli klar så vi kunde fara tillbaka till hotellet.. Sitter och kollar på hur det snöar, lyssnar på radion och känner hur skönt det är att bara för en halvminut sådär, få sluta ögonlocken och slappna av. Då PANG helt plöstligt slits dörren upp och jag får en näve snö uppkörd i ansiktet och som sen så fint hittar vägen ner innanför alla ytterkläder och tröjor. JODÅ, nu blev jag pigg i alla fall ;) Det som är kul, att det inte är stelt och tråkigt på jobbet. Men man får passa sig om man råkar slumra till hahah


Underbar dag!

Publicerat: 2010-01-12 | 18:05:15 i Allmänt
Imorse var sängen så skön så jag måste erkänna att jag tvekade lite inför våran skoterutflykt. MEN nu är jag hemma och dagen hade inte kunnat varit bättre..

 

Pelle, Niklas, Jesper, Jag, Mia och Malin gav oss iväg mot Helags efter lite frukost (bestående av varm choklad) på Rudolf.. Hur kul som helst måste verkligen göras om! Perfekt att man tagit skoterkort nu juh ;)

 

Kommer fler bilder från dagen någon annan dag för idag var  det Mia som var fotograf.. Så fort jag snott hennes kamera  lägger jag ut fler bilder.. Och jag kan lova att ni vill se dom. Det var helt galet vackert idag uppe på fjällen.. Strålande sol, klarblå himmel och faktiskt helt lagom kallt :)

 

 

 

 

Nu ligger jag här nyduschad och tänker ta mig en liten liten powernap innan vi ska till Funäs för en bio-kväll :)

 

Hoppas ni har det lika underbart som mig;)


Utflykt på G

Publicerat: 2010-01-12 | 10:12:40 i Allmänt
Är ledig, men har inte tid att skriva, idag (om en kvart) ska vi på skotertur :) See ya

Frukost

Publicerat: 2010-01-09 | 12:04:33 i Allmänt
Det är strålande sol idag men bilden gör inte verkligheten rätta. Det är väldigt vackert här, egentligen heh

 

 


 

Sen så börjar jag inte förrän klockan tre idag så jag kunde sova ut och sen sitta ner i lugn och ro och äta frukost.. Det blev gröt, havregrynsgröt :)

 

 

Med mjölk.. Den ultimata och godaste frukosten ? :)

 


Skoterkörning

Publicerat: 2010-01-08 | 19:33:47 i Allmänt
Vi hade så mycket planer för dagen men dom liksom försvann, det enda vi gjort är att köra skoter och få alla rätt på skoterprovet ;) Så snart är det helt lagligt för mig att köra skoter!

 


Jag lever min dröm

Publicerat: 2010-01-06 | 21:55:32 i Allmänt
Är jag hemma igen, gjorde mig lite spaghetti och hade på en klick creme fraiche, aldrig mer säger jag bara. Mår riktigt illa nu, jag ska aldrig mer byta bort ketchupen!

 

 

 

 

Nu ska jag se hur bra det går för mig att sova med tanke på att jag sovit hela dagen typ och att jag nu egentligen borde ligga och sova eftersom  jag börjar jobba klockan sju imorgon bitti..


Sleepyhead

Publicerat: 2010-01-06 | 19:02:08 i Allmänt
Idag har det varit kallt och jag har tagit vara på dagen genom att sova, äta havregryndgröt och sen sova lite mer.. Nu är det i alla fall dags att kliva upp (ja jag vet att klockan är sju..), ska träffa Felicia nere på gymmet om en halvtimme. Jag kan ju inte skylla på att jag inte orkar nu när jag sovit så mycket hah

Handla??

Publicerat: 2010-01-04 | 23:14:36 i Allmänt
Jag har velat åkt ner till Funäs någon dag nu. Kolla kläder. Ni anar inte hur shoppingsugen jag är!

 

Men nu är det faktist såhär att jag har inget bröd, smör eller ost kvar (det åt jag upp för typ 10 min sen), jag har 1 toarulle kvar ingen tvål.. Eller jag kan säga såhär; det enda jag har är väl i princip spaghetti i massor, någon dl havregyn och en halvliter mjölk.. Jo ett paket fiskpinnar i frysen också!

 

Nu måste jag ju ner till Funäs och handla ;)

 

 

 

 

Kolla dom där jackorna, JAG VILL HA! Jag ska ha.. Skulle passa så fint på mig. Eller hur??

 

Höll på att glömma, imorgon ska jag kasta mig ut i backarna på en snowboard om det går som planerat (Y) hah!


Wonderful

Publicerat: 2010-01-04 | 13:39:20 i Allmänt
Det  var skitfint i backarna idag, väldigt mycket lössnö i drivor så jag tyckte det var lite svårt att åka ibland.. Det var kanonfint väder när vi gav oss ut men började blåsa igen så det var svårt att ta sig fram^^ Perfekt med varm choklad på TUSEN då!

 

 

 

 

 

 


skiiiiiing

Publicerat: 2010-01-04 | 10:45:09 i Allmänt
Börjar jobba om fyra timmar så jag hinner med lite skidåkning nu (Y)

Saturday night live

Publicerat: 2010-01-02 | 17:03:47 i Allmänt
Det är lördag jag har precis slutat jobba och jag har sovmorgon till halv tio imorgon..

 

Imorse kändes inte mitt liv lika härligt, kunde knappt sova på hela natten, trodde jag skulle bli sjuk, men halv sju pallra jag mig upp med magont och huvudvärk.. Kröp ut till köket och kände att det här inte skulle bli en kul dag när termometern visade -28.8 och jag hade så ont i magen så jag knappt kunde stå.. Men det gick över och nu är allt på topp igen.. Ska ta en dusch nu och sen kila över till stora personalen och äta glass :)

 

 

Och sen så är det ju inte så kallt längre höhö...

 


Har precis..

Publicerat: 2010-01-01 | 20:11:17 i Film
Har precis kollat på My sisters keeper och herregud vad jag grät. Så otroligt bra film.. Nu ska jag ta en macka eller två och sen kanske promenera bort till stora personalen och kolla på Mr Bean eller Star Wars beroende på vad majoriteten röstar på heh

 


I gotta feeling

Publicerat: 2010-01-01 | 18:04:38 i Allmänt
2010 kommer bli grymt, rent spontant..

RSS 2.0