Leila Bakar aka Niklas

Publicerat: 2010-09-30 | 20:35:13 i Allmänt
Vi skulle baka lite scones till kvällsfika.. Men dom hade inget bakpulver hemma (katastrof).. Men självklart fanns pulvermix. Så nu gör han scones. På mixpåse!

 

 

 

Även påsmixar går det att misslyckas med.....


Äntligen

Publicerat: 2010-09-30 | 15:52:08 i Allmänt

 

Min Iphone4 kommer att levereras hem till mig senast på måndag eller tisdag! Måste därför ta mig hem från Halmstad nu :))

 

Annars då.. Jo jag är supernöjd med mitt hår. Trivs jättebra, och jag skulle locka topparna lite igår för att se hur länge det tog innan dom vart så där tråkigt superraka igen.. Kolla här, efter en natt, en heldag på stan med promenad fram och tillbaka, endast borstade och lite sån där fibervax 66 eller 77 . Perfa! Testa det mamma.

 


Filmmys

Publicerat: 2010-09-29 | 22:09:19 i Allmänt
Ikväll blev det film hos Patrik och Victoria. Vi såg Death at funeral och käkade popcorn. Om ni inte sett filmen så gör det!

 

 

 

Nu ska jag bada. Vi ska bade vii! Ps. Måste skaffa badkar i mitt framtida boende sen....

 


NöffNöff

Publicerat: 2010-09-29 | 13:33:40 i Allmänt

Pankakor till frukost. Kolla vilken fin minigris jag gräddade?


Tortellinigratäng

Publicerat: 2010-09-28 | 20:26:21 i Allmänt
Tortellinigratängen blev en succé här i Halmstad. Supergod blev den! Kanske ska satsa på kock yrket höhö..

 

 

Visst ser den god ut också??


Höstpromenad

Publicerat: 2010-09-28 | 17:02:17 i Allmänt

Nya jackan . Från H&M för 299kr :) +mina handledsvärmare från mormor åkte fram nu. Perfekta !

 

Kanske inte såg så mycket av jackan på översta bilden ... Men nu då? Fin va?

 

 

Vi tog en promenad i höstvädret ner på stan, kollade runt lite och åt lunch, ni vet lite sånt strunt :P


Kyligt i Halmstad

Publicerat: 2010-09-28 | 11:52:29 i Allmänt
Det är kallt i Halmstad, det bara blåser och blåser så man bara fryser och fryser.. Man får dricka te, bada badkar eller ligga under täcket med datorn :P

 

Idag är Niklas ledig, vi ska strax ta och in till stan. Funderar på att gå in i teliabutiken och fråga om dom fått Iphone4 i lager där, halebop.se verkar ju aldrig leverera någon! Och min mobil jag har nu kommer det inte fram några samtal på....

 

 


Bring Express

Publicerat: 2010-09-24 | 21:08:06 i Allmänt
Här är Niklas fina ekipage som jag hängt med i dom senaste två dagarna.. Kan varmt rekommendera att slumra till lite i lastbilen medan den går. Kanske ska köpa en när det blir fullmåne så jag kan sova??

 

 

The driver himself :))


Den Officiella Bröllopsserien

Publicerat: 2010-09-24 | 15:43:40 i Allmänt

 

Dom har börjat rea ut allt som har med bröllopet att göra. Den här fina blåbär och lingonchokladen kostade nu bara 9kr. Blev som tvungen att köpa. Den är faktiskt väldigt god! Kunde köpa bröllopsmusiken också för en tjuga men jag var inte så sugen...

 

Kom i alla fall hem för en stund sen, har varit i Jönköping och lite runt där, har inte så mycket info att ge er om det för jag har sovit rätt mycket idag.. Niklas skulle bara lasta av lastbilen nu innan han kommer hem. Då ska vi fixa lax till middag. Ska försöka göra den du gjorde mamma, hoppas det funkar utan persillade för någon sån hittar jag inte :P


Det är kolsvart ute. Idag började Niklas j...

Publicerat: 2010-09-24 | 05:37:16 i Allmänt

dsc00055 (MMS)

Det är kolsvart ute. Idag började Niklas jobba kl5. Konstigt nog vaknade jag pigg och glad så jag följde med idag också. Vi är på väg mot Jönköping :)


Halmstad

Publicerat: 2010-09-22 | 20:15:45 i Allmänt
Så idag vaknade man upp i Halmstad, Niklas var ledig men vi har inte gjort så värst mycket mest slappat, varit och handlat lite, blev thaibuffé till lunch och nu har vi precis gjort min goda kycklingsallad som vi ska ha med oss imorgon. Imorgon då jobbar Niklas men jag som aldrig varit i en lastbil ska få åka med ut på äventyr :P

 

 

Igår kväll var vi ute och gick, typ som något elljus-spår här, ganska mysig runda med utsikt över stan :)


Are we there yet?

Publicerat: 2010-09-21 | 12:55:10 i Allmänt
Nu är det inte långt kvar till Göteborg. Känns verkligen inte som jag redan suttit här i över 6 timmar, galet bekväm buss!

 

Vid halv tio imorse vann jag min tågbiljett från Göteborg till Halmstad.. 9kronor landade den på, betalade den direkt och fick biljetten i ett sms en kvart senare. Det går bra det här :)

 

Vad har jag gjort förutom att sova då? Jo hängt på Facebook, läst bloggar, kollat på det okända och lyssnat på Spotify. Jag älskar att det finns internet OCH eluttag!

 

När jag kommer fram till Göteborg har jag ungefär en timme att göra ingenting innan tåget till Halmstad går. Då hade jag tänkt hitta till rätt perrong, få lite frukost i mig och höra lite göteborgska hö hö..


Nu är jag på väg

Publicerat: 2010-09-21 | 06:59:37 i Allmänt
På väg på vägen.. I bussen.. Grymt trött men så blir det när man kommer i säng närmare halv ett och klockan står på 4.45... Kan som inte sova heller, vill se vart bussen åker och sen är det så mysigt, jättesköna säten och regn utanför... Mmm cozy!

 

Nu har jag blivit hungrig också, jag menar vem är hungrig på frukost kvart i fem på morgonen ? Sju är mer mänsklig tid :P Så det hade ju varit perfekt om jag hade gjort några mackor och tagit med mig. Det var ju det här med om...

 

Ser ni min trötthet eller?


Buss4you

Publicerat: 2010-09-20 | 19:31:24 i Allmänt
Nu är bussen från Uppsala till Göteborg bokad och betald. 117kr, det känns ju som en okej summa eller hur?

 

 

 

Nu har jag också lagt ett bud Sj's sista minuten resor. 1kr hoppas jag att jag tar mig från Göteborg till Halmstad på hehe

 

Tänk om det blir så va? 118kr hela vägen till Halmstad. Ja med lite pyssel och knåp så funkar det faktiskt :)


Tvätt

Publicerat: 2010-09-20 | 11:26:32 i Allmänt
Idag har jag börjat tagit tag i min tvätt. Min tvättkorg började bli ett stort stort monster, större än mig och det var bara att inse att jag var tvungen att tvätta idag. Speciellt när jag tog på mig det sista paret rena trosor. Sen kan jag ju inte åka till Halmstad utan rena kläder, eller hur?

 

Största frågan snart är hur och vart jag ska hänga upp all tvätt..?

 

Sen det här med Halmstad. Troligtvis, om det går som det är tänk, tar jag buss från Uppsala imorgon och beger mig söderut i landet. Jag vet i alla fall vilket bussbolag jag ska ta. 117kr hela vägen ner till Göteborg, med gratis internet och lyxsäten! Bus4you it is!

 


Valdagen

Publicerat: 2010-09-19 | 17:31:35 i Allmänt

Dags att lämna min plats framför tvn för idag. En dusch och sen en röst såhär på valdagen... Spännande!

 

Jag är inte alltför insatt i alla partiers vallöften och så. Måste säga att jag hade tio gånger mer koll när vi gick i högstadiet och det var val. Massa projektarbeten hit och dit men då fick man ju inte rösta. Nu har man varit lat och inte orkat hänga med i allt det skrivs och sägs...

 

 


Hoffmaestro på Maxim

Publicerat: 2010-09-19 | 13:23:43 i Allmänt

Mycket bra kväll i Gävle. Vilket drag!


Hoffmaestro

Publicerat: 2010-09-18 | 11:20:40 i Allmänt
God morgon :) Härlig lördag. Blev senaste Robin Hood filmen igår kväll tillsammans med Kottan och Lovis. Förkylningen har börjat ge med sig så om det inte hade varit för en högljud efterfest hade jag kanske fått sova hela natten heh..

 

Känner mig ändå ganska utvilad och med en fin frukost i magen ska jag bara ta det lugnt idag så jag har massa energi till ikväll då vi ska på Hoffmaestro :) Skrev precis ut biljetterna, dom blev så fina så hehe

 


The storm

Publicerat: 2010-09-16 | 10:42:31 i Allmänt

 

Jag har många bra låtar på min spelningslista som är så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Just nu ligger jag och lyssnar (och kollar) på den här. Den är så sjukt bra live !

 

 

Kanske är den här låten så bra just nu eftersom jag ska se dom live på lördag :D

Den som väntar på nåt gott

Publicerat: 2010-09-16 | 01:02:36 i Allmänt
Idag kom löshåret som ett brev på posten (höhöhö), det kändes som en evighet att vänta på att mamma skulle jobba klart men sen var väntan över och vi satte igång.

 

Jag började med mammas hår. Lite ovan med allt hår så tog det närmare tre timmar att smälta fast alla 100 slingor i hennes hår.. Klockan hade då hunnit bli 10 när mamma började med mitt hår men van med att hantera hår som hon är var hon lite snabbare än mig och det tog bara två timmar :))

 

Nu är vi båda långhåriga och fina. Finjusteringen med klippning och så sparar vi till imorgon när vi fått lite sömn. Nu väntar min underbart sköna säng !

 

Såhär ser jag ut just just nu :) Tack mamma för hjälpen!


Husmorstips?

Publicerat: 2010-09-15 | 09:59:20 i Allmänt
Jag är så orolig att jag ska ligga i feber på lördag att jag knappt vågar kliva upp ur sängen. Vad finns det för gamla husmorstips mot förkylningar?

 

Annars hoppas jag att mammas och mitt löshår dimper ner i brevlådan idag. Spännande.

 

Vi har båda köpt extenstions i färgen #27


Ring

Publicerat: 2010-09-14 | 15:34:06 i Allmänt
Var till Tierp en sväng och kollade läget. Köpte en liten handväska och en ring, men ringen är en liten klocka också. Det kände jag var cooolt och köpte den hehe

 


Ooooont i halsen !

Publicerat: 2010-09-14 | 11:50:44 i Allmänt
Jag har ont i halsen och tuggar halstabletter.. Funderar om jag ska köpa ett gäng med vitaminer och kanske nån liter Proviva för att hålla mig extra frisk!

 

 

Hoffmaestro biljetterna är bokade och betalade. Det kommer bli grymtlördag :)

 


Gillar vs ogillar

Publicerat: 2010-09-13 | 22:48:22 i Allmänt
Imorgon finns det en stor risk att min kropp har gått i strejk. Idag har det blivit Carmen Elektras träningsvideo två gånger och en promenad mellan det. Känner redan lite pain i mina lårmuskler... Men vet ni vad, jag gillar det. Träningsvärk får mig att känna mig så duktig så imorgon kör jag igen :)

 

Imorgon ska jag även ta tag i och ringa lite samtal. Till exempel fixa Hoffmaestro biljetter till på lördag (gick som inte att nå dom idag.. Dumme Entré Gävle..) och ringa och höra om jobb. Det gillas också!

 

Någonting jag inte gillar det är att det börjar gå lite lång tid nu, lång tid ifrån Niklas. Tomt att sova ensam!

 

Puss


Cubusjeans

Publicerat: 2010-09-13 | 10:24:32 i Allmänt
Dom här byxorna köpte jag på Cubus i lördags. Det var en massa kampanjer på jeans så istället för 499kr fick jag dom för 199kr. Dom är så sköna, kommer bli mina nya favoriter!

 


Slut som artist

Publicerat: 2010-09-11 | 23:57:06 i Allmänt
Är tillbaka efter ett par galna dagar i Stockholm, idag gick vi på stan från halv elva till typ nio säkert. Mina fötter skulle gråta om dom kunde. Dags att kolla på film och ta en behövande shönhets-sömn !

 

Med kråkbo till hår, ögon som svider och mörka ringar under känner jag mig slut som artist! God natt.


9/9

Publicerat: 2010-09-09 | 16:49:39 i Allmänt
Började klippa lite på Kottan idag, pälsen när jag och mamma var klara kunde vi gjort till en till hund. Det ser jätteovant ut nu men man vänjer sig. Nu är hon fri från lite tovor i alla fall. Bara Lovis kvar nu..

 

Efter att jag lekte lite hundfrisör åkte jag till pappa och fortsatte att skrubba båten som jag äntligen är klar med nu! Blev lite bestämt för imorgon då jag ska till Grönan och kolla på Hoffmaestro så nu ska jag plugga in lite Stockholmsgeografi så jag inte kör vilse imorgon.. Är väldigt nervöshish!

 

 

 

 

Längtar verkligen till min Iphone 4 komer nu. min nuvarande mobil har verkligen gått ner sig, bilderna blir inte okej......


Tillbaka i Örbyhus, igen..

Publicerat: 2010-09-08 | 09:21:04 i Allmänt
Japp igår blev det städning på hög nivå. Vi packade in alla våra grejer i våra bilar. Ni skulle sett min lilla bil, helt fullproppad med kläder, en byrå, kassar med skor, glas, våffeljärn och kamerastativ..

 

 

Tänk om jag vetat att jag skulle hem till Örbyhus så snart igen så hade jag kunnat lämna typ allt i lördags och fått lite mindre att packa igår istället..

 

 

Lite konstigt känns det allt nu, jag är i Örbyhus, Niklas är i Halmstad och man kanske aldrig kommer vara i Mariefred igen (vilket är typiskt eftersom jag numera precis lärt mig vägen mellan Örbyhus och Mariefred utantill!)

 

 

 

 

Och just det! Frank och Mettemarit. Det var lite sorgligt en stund där när Niklas sa att vi var tvungna att spola ner dom i toaletten men som tur var ville Niklas farbror med familj ta hand om dom.. Puh, då kunde jag slappna av...


Kors i taket

Publicerat: 2010-09-06 | 19:39:11 i Allmänt
Att städa och packa är verkligen inget att skoja om. Jag är helt slut, är så mycket i skallen just nu så jag behövde däcka lite i soffan.. Känns lite bättre nu efter en powernap och ett äpple. Bara att fortsätta nu då eller..?

Tidigare när vi kom ut från lägenheten var det någon som ritat ett kors i taket höhö.. Undrar om det är ett tecken. Ett tecken på vad har jag ingen aning om men ändå!



Nu är jag hemma själv, väntar på Niklas som är och tar upp båten och tvättar av den och gör den redo för vinterförvaringen.. Tills han kommer hem har jag tänkt att jag ska vara klar med min packning så ska vi kolla på tv eller någon film och mysa :)

Imorgon säger jag hej till Örbyhus igen och tänker att ikväll kan vara min sista kväll i Mariefred.. Konstig känsla..

Flyttstäda

Publicerat: 2010-09-06 | 13:37:06 i Allmänt
Det är lite smått kaos här nu, galet stökigt. Imorgon åker Niklas till Halmstad och jobbar och jag åker till Örbyhus. Nu i veckan ska jag hjälpa pappa att måla sen vet jag om jag stannar i Örbyhus eller åker ner till Halmstad jag också kanske. Det visar sig :))



Vi har så sjukt mycket grejer. Vet inte vart allt kommer ifrån. Soffan, sängen och matbordet ligger i alla fall ute på blocket nu (till ett superlågt pris haha)

Snart är det lördag igen

Publicerat: 2010-09-04 | 15:05:35 i Allmänt
Håller på att kämpa med min packning. Alla mina kläder jag tänkte packa med mig tillbaka till Mariefred har legat som en spya över mitt oförlåtligt stökiga rum. NU börjar det se någorlunda okej ut men jag springar fram och tillbaka och kommer hela tiden på nya grejer att packa ner eller fixa innan jag kan sätta mig i bilen och fara iväg..

 

Jag har hunnit med mycket under 1½vecka i Örbyhus. Det har varit Thun's, Uppsala, kräftkalas, Tobodansen, mat på Church Street i Gävle, bakat paj i en efterlängtad ugn, varit på begravning, beställt Iphone 4 och sen såklart träffat massa människor jag saknar ihjäl mig på i Mariefred.

 

Ikväll (om jag kommer iväg någon gång...) så är det kräftskiva som gäller igen, därför måste jag fortsätta få ordning på mina saker nu :)

 

Jag på förra veckan kräftkalas i Gåvastbo


Maddeleen

Publicerat: 2010-09-04 | 12:32:13 i Allmänt

Iphone 4

Publicerat: 2010-09-04 | 11:15:41 i Allmänt
Jag kunde inte hålla mig längre. Jag har precis beställt hem en Iphone 4 nu! Hoppas att det inte är så lång leveranstid som det står att det kan vara .. Vill ha den nu nu nu!

 


RSS 2.0