Tand var det här!

Publicerat: 2011-08-30 | 14:22:35 i Allmänt
Vi har hittat en tand i vårat handfat. Jag trodde det var en sten men mamma hävdar att det är en bit av en tand. Genast fick jag för mig att jag tappat en bit av en tand men tack och lov verkar mina tänder vara hela och rena.

 

Och någon annan i detta hushåll verkar inte heller sakna någon tandbit.. Så nu kommer mysteriet. Vems är tanden? Vi tänkte att det inte är omöjligt om det är Lovis, men funderingarna vad våran hund skulle göra uppe i handfatet inne på badrummet fick oss att ta bort det alternativet också....

 

Har du varit hemma hos oss och saknar en tand så har vi hittat den!

 

maddeleen eriksson

Tanden ritad så nära orginalet som möjligt. Känns den igen? (Hittelön tas gärna emot)


En vecka kvar nu bara

Publicerat: 2011-08-29 | 12:47:16 i Allmänt
Jag har fortfarande lite matkoma sen jag var på födelsedagsfirande hos farmor igår. Man liksom äter och äter och äter. Sen måste ju all mat dela plats med nervositeten inför skolstarten också. Klart det blir trångt. Tänk att om en vecka är jag i Stockholm på skolan och har väl snart gått klart min första dag.

 

Den här veckan får därför bli som den blir, fixa lite sånt som fixas bör. En säng till Uppsala och ett tågkort till Stockholm är prio ett just nu.

 

maddeleen eriksson

 

Påväg till paj och tårtkalaset med Alex!


Härliga Helgen

Publicerat: 2011-08-27 | 10:47:58 i Allmänt
Det blev lite vinmys hos Camilla och Linus igår. Men blev ganska tidig kväll så idag är jag pigg och glad. Men vad gör man en solig men blåsig lördag i Örbyhus?

 

Jag är lite sällskapssjuk så jag hoppas jag får träffa lite folk så jag inte blir alldeles galen här hemma..

 

maddeleen eriksson

Jag önskar att jag hade jättelångt fint blondt (eller rött?) hår!


Hade glömt att korsord skulle vara så svårt

Publicerat: 2011-08-25 | 20:31:36 i Allmänt
Jag kan väl bara konstatera att lösa korsord inte är min starka sida. Drömde för ett tag sen att jag blev dement. Det var jätteläskigt. Tänkte idag att jag skulle förebygga det och lösa lite korsord, så jag bläddrade fram några nybörjarkryss som hade namn i stil med "lätta krysset", "vi i femman" och "minstingen"...

 

Om vi säger såhär, jag kan bara bli bättre och att öva lite kan bara göra mig gott. Kände hur mamma (som löser korsord var och varanan kväll) började skämmas lite över mig när jag fastnade och hade skrivit helt fel så hon behövde hjälpa mig på "vi i femman" korsordet..

 

Nu har hon åkt till västkusten över helgen så jag är hundvakt i helgen. Funderar på om jag ska ligga hemma och plugga stenhårt för att förbättra mina kunskaper inom korsord.. Annars kanske jag måste gå om lågstadiet igen.... Blir alltså inget av med varken FF eller rave-party i helgen. Synd! Haha

 


Snart dags för skola igen

Publicerat: 2011-08-22 | 17:03:50 i Allmänt
Läste igenom mejlen jag missat på semestern. Hade fått kallelse med mitt schema till i höst på Axelsons. Det är inte långt kvar till skolstart och visst börjar jag bli lite nervös!

 

Tänk att jag blir massageterapeut i december. Jag funderar på att tjuvstarta imorgon och åka in till Stockholm på föredrag och öppet hus. Ska se om jag får med mig någon dit :P


Osammanhängande bilder

Publicerat: 2011-08-22 | 11:44:37 i Allmänt
Turkiet Maddeleen eriksson
Utsikten från vår balkong
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Niklas och Dennis lika som bär en kväll
Turkiet Maddeleen eriksson
En gruppbild med väldigt dålig kvalité
Turkiet Maddeleen eriksson
Vi hade en jätte-kelig katt på våran balkong
Turkiet Maddeleen eriksson
Drack massa strawberry-daquiris
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Påväg ner för att käka middag
Turkiet Maddeleen eriksson
Såhär såg dom allra flesta butiker ut, i just den här köpte jag bland annat fem par jeans..
Turkiet Maddeleen eriksson
Påväg ut på båttur
Turkiet Maddeleen eriksson
Väntar på att få dyka
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Topp 3 måltid?
Turkiet Maddeleen eriksson
Vanlig shoppingtur kl 2 på natten, dom bjuder på öl och servar en hela tiden. Här slutade det med att Niklas och Dennis gick omkring i endast kalsonger mellan jeansprovningarna och drack öl i butiken
Turkiet Maddeleen eriksson
Häng vid ena hotellpoolen
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Drinklistan på en restaurang
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Dennis tar ut pengar på Deniz-bank. Deniz, fick jag lära mig betyder hav på Turkiska.
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Turkiet Maddeleen eriksson
Och sista bilden för idag. Är det någon som vet om man kan köpa dom här nötterna i Sverige? Dom är sjukt goda och nu är dom jag köpte med mig hem redan slut....

 

 


Home sweet home

Publicerat: 2011-08-21 | 22:25:34 i Allmänt
Tillbaka efter en vecka till Turkiet. Det enda jag önskar var att vi hade bokat en vecka till i solen och värmen. Kändes tråkigt att inte gå upp och käka frukostbuffé och sen lägga sig vid poolen i morse :P

 

Lägger upp lite bilder från resan imorgon. Ikväll ska jag bara slappa framför tvn och ta igen all förlorad sömn!


Turkiet

Publicerat: 2011-08-13 | 10:26:37 i Allmänt
Idag är jag dum nog lite trött och sliten. Hamnade visst på fest igår. Nu såhär ångrar man väl det lite. Hade gärna varit piggare när vi faktiskt ska flyga till Turkiet idag. Soffan kommer och hämtar mig om en halvtimme sen är vi påväg.

 

En vecka med sol och bad ♥

 

Och Niklas och jag har inte setts på en vecka lite drygt men så träffas vi nere i Turkiet ikväll!

 

 


Kvällspromenader ♥

Publicerat: 2011-08-11 | 20:44:03 i Allmänt
Jag gillar att gå ut på promenader. Så himla skönt. Vad som inte är skönt är att jag alltid får skavsår och blåsor på fötterna. Men det går över..

 

maddeleen eriksson promenad

 

maddeleen eriksson promenad i Örbyhus


Picture Effect Magic

Publicerat: 2011-08-11 | 15:39:30 i Allmänt
maddeleen eriksson tylösand
maddeleen eriksson

Pengar pengar pengar

Publicerat: 2011-08-11 | 10:07:25 i Allmänt
Jag blir inte klok, när man väl börjat "googla" någonting så finns det 1000 olika svar om "hur det ska vara". Som nu till exempel. Jag måste växla pengar till Turkiet. säger någon att man ska växla till Euro först här i Sverige och sen till turkisk lira i Turkiet (för det tjänar man mest på?), samtidigt som jag hör att man ska ha Euro för att dom vill ha det där nere. Sen säger en del att man ska växla in alla pengar i Sverige direkt till lira eller att man tar svenska pengar och växlar där nere till lira. Jag blir så förvirrad. Självklart vill jag ju få ut så mycket som möjligt av mina fickpengar men hur mycket tjänar man egentligen på alla dom här omvägarna?

 

Det verkar för övrigt helt omöjligt att se vad dom turkiska växlingskontoren har för kurs så jag tror jag skiter i alltihopa. För visst är det ENKLAST att bara växla alla pengarna till lira på Arlanda innan man åker??

 


Har jag gjort bort mig nu?

Publicerat: 2011-08-10 | 11:05:57 i Allmänt
Tänk att jag är alldeles 100% säker på att jag skrev en lapp med lösenordet till det trådlösa internetet här hemma. Kanske är det så att jag faktiskt skrev den där lappen men då är frågan vart den tagit vägen. Jag skrev den i mars (eller var det november) och sen dess är den borta..

 

Sen vet jag också att det var något långt och otippat ord jag valde som lösenord.. Känns svårt att bara komma ihåg det nu några månader senare...

 

har jag gjort bort mig nu när jag bytte lösenord för ett halvår sen och inte sparade den där förbannade lappen på ett smart ställe (nej på ett smart ställe la jag den säkert, jag menar ett bättre och mer uppenbart ställe)??

 

maddeleen eriksson

Glad tjej ändå!


Can't get you out of my head

Publicerat: 2011-08-09 | 15:05:52 i Musik

I love mondays

Publicerat: 2011-08-08 | 21:20:52 i Allmänt
Det har varit en skön måndag. Åkte till Tierp för att handla men blev kvar några timmar hos farmor, hon hade bakat äppelkaka och kyckling i ugn. Så det blev både fika och lunch. Liten vila på hennes köksoffa innan jag kunde köra vidare. Eller ja först plockade jag en kanna full med körsbär och en hel kasse full med äpplen!

 

Sen har jag gått på två promenader, kollat lite på James Bond och blivit totalt fast i ett nytt spel på Ajfånen. Islash, börja inte spela det. Man blir så sur när man inte klarar nån bana när det blir svårare och svårare.. Hahah..

 

Ja sen har vi pimpat mammas gamla resväska. Vi klistrade på alla klistermärken vi kunde hitta. Nu kommer jag känna igen resväskan lätt när den kommer och rullar på bandet i Turkiet ;)

 

maddeleen resväska


Öörbyhus

Publicerat: 2011-08-08 | 09:47:22 i Allmänt
Då var jag tillbaka hemma. Hemma i Örbyhus. Körde från Halmstad i torsdags oh var här hemma ungefär 6½ timme senare..

 

Och sen i torsdags har jag hunnit med att bada och sola, varit på kalas i Tobo och varit på Tobodansen. Igår låg jag nog i sängen mest hela dagen, trött från i lördags och less på regnvädret.

 

maddeleen eriksson

 

Idag när jag vaknade började få lite panik över packningen till på lördag. Vi åker ju till Turkiet då. Klart man är lite nervös inför en resa, speciellt jag när jag är så dålig på att packa. Tar alltid med mig massa onödigt.. Har i alla fall tagit fram en resväska så jag är ute i bra tid med det i alla fall ;)

 

Jag har hittat en klänning jag tänkt ta med mig också. Längre än så har jag inte kommit. Det är faktiskt 5 dagar kvar innan vi flyger.

 

Nu ska jag kompensera för gårdagen då jag inte preseterade så mycket. Idag kanske jag kan få någon ordning på alla mina grejor och vem vet jag kanske till och med masar mig ut på en promenad ...


Halmstad

Publicerat: 2011-08-03 | 21:34:55 i Allmänt
Nu är det mesta av mina grejor nerpackade. Det är inte kul att packa, mest jobbigt. Känns tråkigt också för det känns som om sommaren är slut när man ska flytta igen... Nu packar jag för att hinna vara hemma i Örbyhus lite innan vi drar till på en solsemester en vecka om en vecka. Sen antar jag att det är höst. Jag har massa kul att se framemot i höst så ska verkligen inte deppa.

 

Men som sagt, det ska bli tråkigt att lämna Halmstad. Jag kommer åka ner en gång till i augusti när vi ska städa ur lägenheten men annars är det hej då (självklart inte för alltid men för den här sommaren).

 

maddeleen eriksson halmstad

maddeleen eriksson halmstad

 

Saknar redan Halmstad.


Sol

Publicerat: 2011-08-03 | 10:25:04 i Allmänt
Vi har haft två soliga dagar på stranden. Så himla skönt. Ett problem bara, jag dricker för lite vatten. På tok för lite vatten. Så tre dagar i rad har jag haft ont i huvudet på kvällen. En förvarning innan jag åker till Turkiet där det lär vara dubbelt så varmt. Men hur ska jag lära mig att får i mig två liter vatten till om dagarna??

 

Jaja idag hoppas jag på en soldag till innan det, enligt väderleken ska regna i Halmstad i 11 dagar....

 

maddeleen eriksson tylösand

Soliga Tylösand


RSS 2.0