Dom härena mellandagarna

Publicerat: 2011-12-30 | 12:27:04 i Allmänt
Igår var det fest. Första nattafterskin för säsongen. Inte så mycket fylla men fest, ändå känner jag mig som en slagen hjälte. Var det nyårsafton igår? Eller menar folk att det blir två dagar till med fest.? Jag har blivit gammal..

 

Jag har klarat mig rätt bra sen jag kom upp hit, gamla vanor (som att sova så fort tillfälle ges) har inte visat sig, förrän nu. Jag älskar min säng, vill inte skilja mig från den. Men vad gör man inte när man börjar jobba om en timme.

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

Vi har fått snö också! Jag har hunnit med en sväng ut i backarna på bräda(!) mina värsta tvångstankar ägnas nu åt risken att jag ramlar och bryter en handled tex. Det skulle inte vara så himlans kul att ringa upp chefen och säga "duu jag ska ha gips på mig i sex veckor och kan inte jobba..."


Fortsättning följer

Publicerat: 2011-12-25 | 12:33:33 i Allmänt
Julen (är den ens över än?) har varit mysig här i Ramundberget. Jag har ätit, från morgon till kväll. Jobbat har jag hunnit med ytterst lite (var faktiskt ledig, med jour, på självaste julafton) av mellan all mat.

 

Idag var det dags för hotellfrukost igen, om en timme ska jag jobba, fem behandlingar tror jag var inbokade än sålänge. Sen är det 3-rätters med pappa och Anna på hotellet. Herregud. Ibland har man det bra...

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

Wordfeud irl..


Höhö

Publicerat: 2011-12-22 | 11:58:46 i Allmänt

Härliga Härjedalen

Publicerat: 2011-12-19 | 18:51:11 i Allmänt

Ja då var jag i Ramundberget igen. Självklart med blandade känslor men nu är det bestämt att det här ska bli en bra säsong!


Jag har inte riktigt fått packa upp och flytta in än så det känns lite jobbigt, eller faktiskt väldigt jobbigt. Men det kommer lösa sig..


Annars är jag helt slut, vi har fixat och grejat jättemycket nere i spa där jag och Sandra ska jobba i vinter. Sen har vi även hunnit ner till Funäs och handlat. Känns bra att jag har lite föda nu i alla fall. Kom igår och hade inte ens en liten brödbit men nu jäklar ska jag frossa i havregrynsgröt;)


Med en viss tvekan...

Publicerat: 2011-12-15 | 17:49:18 i Allmänt
...hos vissa andra går jag faktiskt och gör världens bästa (har ingen källfakta på det men det ser verkligen ut som det just nu) lussebullar..

 

Nu är det ju så som alla vet att när man har saker man verkligen borde få gjorda, ja då hittar man genast på någonting annat att sysselsätta sig med.

Eftermiddagens utmaning blev lussekatter. Mamma litade inte riktigt på mig, försäkrade sig om att hon faktiskt kunde baka dom själv imorgon.. Varför? Jo jag har väl lite svårt med det här att följa recept och så... MEN den här gången blev det riktigt bra! Något stora kanske. Blev bara 18 stycken av en hel sats deg. Stora som få, jag slår vad om att dom är goda som få också!

 

maddeleen eriksson

 

 

 

Fikasugen någon?


Det här med att packa

Publicerat: 2011-12-14 | 17:08:37 i Allmänt

Jo nu är det ju såhär att på söndag morgon sitter jag på bussen till Ramundberget.
På lördag är jag i Stockholm på 50-års kalas.
På fredag är planen att gå ut i Uppsala (får se om jag hinner och orkar med den här punkten).
Och imorgon kväll ska jag massera lite..


Summan av kardemumman blir att det är jääkligt tajt med tid för att packa, tvätta och städa. Har börjat försöka få lite ordning på allt här hemma men det är ännu ett sånt här evighetsprojekt. Please help me!


Hur mycket kläder/skor får man ta med sig? Var går gränsen? Drygt fyra månader är ändå ett tag....


Vill man vara fin får man lida pin

Publicerat: 2011-12-12 | 15:08:00 i Allmänt
Igår blev mitt hår lite längre och lite tjockare. Jag är fortfarande ljus och blond. Fortfarande sugen på att färga mitt hår i någon ny färg.

 

Evighetsprojekt köndes det som men nu har både jag och mamma väldigt fint hår. Jag är väldigt nöjd med mitt hår nu!

 

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson


Lilla Julafton

Publicerat: 2011-12-12 | 10:02:38 i Allmänt
Mat, dryck, julklappar och väldigt väldigt trevligt. Lilla julafton var det som stod på schemat i lördags. Efter all smörgåstårta, godis och kladdkaka är det nästan så att jag fortfarande är mätt. Precis som det ska vara.

 

maddeleen eriksson smörgåstårta

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

Kottan bestämde sig för att ta min plats i bilen. Hon tyckte att jag gärna kunde sitta i bakluckan istället ;)


Hoppsan hejsan

Publicerat: 2011-12-12 | 09:52:00 i Allmänt
I fredags var sista dagen i skolan. Jag är nu massageterapeut. Nu är det mig ni kan ringa om ni vill ha massage!

 

Vi skulle ut och fira det, vi i klassen. Men hoppsan hejsan, helt plötsligt blev jag erbjuden en fribiljett till Deep Purple som spelade på Hovet. Helt sjukt och helt oväntat..

 

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson deep purple hovet

 

 

 

 

 


6 december, vad hände?

Publicerat: 2011-12-06 | 08:31:19 i Allmänt

Nu är det verkligen sista rycket i skolan. Ett prov är av klarat, två kvar. Tre praktikdagar och sen är det klart. Färdig massageterapeut.
Och den 18e är det jag som sitter på bussen upp till Ramundberget.

Jag kan fortfarande inte fatta att det har gått så fort!

Nu ska jag snart gå till tåget för en heldag med praktik. Är dålig och hoppas att det inte är så många som bokat in sig på behandling= mer tid att umgås med klasskompisarna istället.
Kommer sakna dom!


Att ha det bra

Publicerat: 2011-12-03 | 17:21:18 i Allmänt
Det regnar men jag är rätt glad ändå..
Jag måste plugga men jag är ganska glad ändå..
Jag har ingenting att göra ikväll men jag är nöjd ändå..

 

Sitter och gör abslout ingenting. Känns rätt bra. Om ett tag kommer pappa och Anna från Göteborg då ska vi äta någonting tillsammans sen får jag se vad jag hittar på. Är liksom rätt bekymmerslös just nu, tacka gudarna för att mina dåliga humör har försvunnit.

 

maddeleen eriksson


Att börja dagen lugnt

Publicerat: 2011-12-03 | 09:05:39 i Allmänt

Julkalender, te och ljus. Rätt mysigt sätt att börja en lördag med.
Nu börjar disneydags också. Jag blir väl kvar här ett tag till :)


Annars ska helgen bli så lugn som möjligt med så mycket plugg som möjligt. Muskelanatomi-prov på måndag, sen muskulerings-prov och sen ett certificerings-prov på det också...RSS 2.0