T.G.I.F

Publicerat: 2012-05-25 | 20:35:42 i Allmänt

Idag har det varit stekhett väder. Stekväder. Perfekt solväder.

Innan det blev någon solning här hemma på altanen så åkte jag med mamma och mormor och köpte blommor hos "Potatis-Lasse". Jag planterade blommor för första gången. Hoppas på att jag har gröna fingrar.. Annars dör blommor för flera hundra kronor haha.


Vi var ju på en liten utflykt..

Publicerat: 2012-05-23 | 09:06:03 i Allmänt
Jag tänkte att jag skulle uppdatera vad som händer. Jag ligger inte bara och sover bort dagarna. Nu är det faktiskt precis en vecka sen jag och mamma var i Ullared på Gekås. Shoppade massa, skulle kunna åka dit idag igen och shoppa lika mycket.

 

maddeleen eriksson

 

Vilket fall som helst, så åkte vi ner för en vecka sen, på natten till onsdagen. Vi shoppade hela dagen och fortsatte sen direkt till Grebbestad (blev ofrivilligt stopp i Göteborg i 1½h i bilkö, jättekul).

 

SEN har vi inte gjort så mycket. Promenerat, ätit, solat och haft det bra..

 

Maddeleen Eriksson

 

 


Det absolut roligaste jag vet...

Publicerat: 2012-05-14 | 21:11:52 i Allmänt

...det är den här bilden.


Sol i sinne

Publicerat: 2012-05-08 | 13:58:47 i Allmänt
Jag gör inte så mycket, sover, äter och tränar. Typ. Lyssnar på musik, sitter i solen, bakar och skjuter upp på städningen.

 

Idag ska jag i alla fall rycka upp mig i 15 minuter och göra någonting viktigt. Jag ska skriva ännu ett cv. Imorgon är det arbetsintervju i Uppsala.

 

maddeleen eriksson

 

 

Här får ni lite utav det bästa som finns, musik.

 


Hej jag är hemma

Publicerat: 2012-05-03 | 18:08:26 i Allmänt
Tillbaka i Örbyhus igen, känns riktigt skönt, förutom att jag inte har någon plan vad jag ska göra i sommar. Jag vet inte vad jag vill göra, det ger lite ångest..

 

Annars har jag haft det helt underbart uppe i Ramundberget. Sista april blev en riktig gråtfest då vi hade vår sista personalavslutningsfest. Först en solig dag i backen med öl och grillning och sen maskerad på kvällen, tema "vad ville du bli när du blev stor".

 

maddeleen eriksson

maddeleen eriksson


RSS 2.0