Go Hässelby?

Publicerat: 2009-11-30 | 12:19:38 i Allmänt
Sitter just nu på Hässelbygymnasium. Har hjälpt Lena med lite grejer medans hon jobbar med annat, för tillfället sitter hon på något tråkigt möte tror jag :P

Igår kom pappa, anna och alex till Stockholm också. Nu kommer jag inte ihåg vad stället hette men vi åt väldigt god mat så jag är mätt fortfarande. Först var det sushi-buffé sen vanlig asiatisk/kina-buffé, mongolisk buffé där man plockade allting rått, ostekt och okryddat från som ett buffébord sen fick man välja och krydda själv så lämnade man bara inte tallriken så stekte dom det ! Såklart var det massa frukt och glass sen och till slut kom dom också in med friterad banan och glass med honung ringlat lite snyggt på.. Jag har nog aldrig varit så mätt (eller ätit så gott?) så det var skönt att få röra sig och gå till bion..
Sen såg vi 2012 och den var mycket bättre än vad jag trott och det kändes inte som man suttit i nästan tre timmar när eftertexterna började rulla.. Man blev helt förälskad i den ryska piloten Sasha ^^


Strax är det lunch och sen dax för pepparkakshusbakning (Y)

Julkänsla

Publicerat: 2009-11-28 | 13:59:18 i Allmänt
Sitter och lyssnar på julmusik och försöker få mitt hår att se bra ut.. Ska snart åka ner till ica och köpa tågkort sen blir det mat i Tierp och sen Stockholm :)

 

Måste packa ner det sista nu så jag klarar mig. Funderar om jag ska släpa med datorn eller inte ... Man kan faktiskt klara sig utan dator till på tisdag.. Eller ? ^^

 

Mina örhängen jag fick av pappa som jag inte vågat använda än, det får bli premiär i helgen :)


Fullbokat

Publicerat: 2009-11-26 | 21:25:37 i Allmänt
Undra hur många gånger jag har pratat i telefon idag? Känns som om jag inte har gjort något annat..

 

Nu finns det ganska mycket planerat här..

Imorgon fredag:

Bli sminkad

Till Tandläkaren

Lördag:

Simma

Äta mat hos farmor

Åka till Stockholm

Gå ut och äta

Söndag:

Hitta på något skoj, kanske lite shopping?

Bio och gå ut och äta (igen jaa)

Måndag:

Följa med till Lenas jobb

Tisdag:

Ta bort tanställningen

Onsdag:

Jobba på Lundagrossisten?

Torsdag:

Jobba på Lundagrossisten?

Fredag:

Hejdå-kalas

Lördag:

Gävle och Lars Winnerbäck


Belinda Carlisle

Publicerat: 2009-11-26 | 18:35:13 i Musik

 

 


Mina barn..

Publicerat: 2009-11-26 | 17:43:53 i Musik
.. kommer iaf vara väuppfostrade..

Alex skriker som någon snorunge då är det jag som får säga åt honom ?


 

Här förresten. Låtar som aldrig blir gamla ? Klicka på Spotify-loggan.

 


Jag är så bra !

Publicerat: 2009-11-26 | 17:14:35 i Film
Nu är det färdigpluggat ! Jag är äntligen klar men min värdutbildnings (Y) Jag firade det med att fika lite scones och varm choklad ;) Väldigt mycket fira och lyx eftersom jag ätit det flera dagar nu ??

 


Paltkoma

Publicerat: 2009-11-25 | 23:57:47 i Allmänt
Jag ska aldrig mer äta eftersom jag aldrig mer kommer att bli hungrig eller  ens behöva mat längre. Gud så mätt jag är!

 

Jag "hittade" en bra film nu när jag kom hem (eller hoppas den är bra iaf) så ska ge Risky Business en chans nu !

 

Lena och jag kom fortfarande inte fram till något vettigt om helgens planer och vad vi ska hitta på.. Knepigt värre.. Rykten (ja, eller det var pappa som sa) säger att pappa åker till Sälen, låter ju, euhm regnigt?

 

God natt alla, jag hoppas ni är på lika bra humör som jag är! Ibland så finns det ingenting att vara värt ledsen över och så är fallet nu! :D


Flyttag!

Publicerat: 2009-11-25 | 20:55:38 i Allmänt
Då var man hemma igen efter en dag som flytthjälp. Om någon klagar på köksbordet och stolarna så var det inte jag som hjälpte till och skruvade ihop dom haha
Riktigt fin lägenhet sån skulle jah trivas i :P
Vi avslutade dagen med en pizza. Gud vad jag är mätt nu ! Den där pizzabiten jag åt var nog mer än vad jag tryckt i mig dom senaste tre dagarna och det är inge ljug heller ;)

En onsdag..

Publicerat: 2009-11-25 | 12:14:32 i Allmänt
.. En helt vanlig, trist och väldigt grå onsdag..

Det här tråkiga vädret gör ju så man tappar livslusten, eller ja bara nästan för jag är glad ändå men visst gör det så att man blir lite extra trött...? Jag fryser inomhus och man vill helst bara ligga kvar i sängen, ingen aptit får man heller konstigt nog..

 

En varm dusch och sen ska jag vara flytthjälp (Y)


Så det så..

Publicerat: 2009-11-24 | 22:04:28 i Allmänt
Jag kände mig så snäll nyss.. Jag bakade scones till mamma och gott blev det (ja jag kan ha ätit lite jag med men vadå haha) ! Har inte tillbringat kvällen på badet som jag hade tänkt.. Jag fastnade på msn med mina framtida arbetskamrater (Y) Det här blir toppen det!

 

Lite tidigare idag ringde någon från någon statistisk undersöknings bla bla bla.. Vilket fall så (snäll som jag är idag ^^) ställde jag upp på lite frågor.. Det jag undrar är hur kan dom tro att alla ska svara ärligt på alla frågorna? Visst, vad ens föräldrar jobbar med och om man är religiös är inte så jobbigt kanske men sen när dom börjar fråga om sjukdomar, om man knarkat, är deprimerad och har ångest? Eh ja jag knarkar eller? Hundratals frågor som bara fortsatte i 25 (!) minuter..

 

Nu ska jag göra en spelningslista på Spotify; The Best Of The Best ?


This is crazy

Publicerat: 2009-11-24 | 19:51:05 i Allmänt
OJ oj oj det här är på riktigt !

Money maker

Publicerat: 2009-11-24 | 15:00:54 i Musik
Att det ska vara så svårt, min kalender tar slut nu vid årsskiftet och jag måste ha en ny men om man söker på kalender kommer det bara upp sånna man har på väggen, lika om man söker på almanacka. Jag vill ha en liten bok med en sida per dag, vad heter det då? Dagbok fast med daum, tider och namnsdagar..

 

Nu har min mp3 laddat klart så nu har jag inget att skylla på varför jag inte är ute på en powerwalk.. Visst det regnar men ingen anledning att ligga inne och lata sig ;)

 

 

Låten från tv400s reklam för nya melrose place, love it. När man ser reklamen vill man faktiskt se programmet, skumt ..


We dream the same dream..

Publicerat: 2009-11-24 | 12:10:30 i Bilder
.. we want the same dream..

 

Ännu ett dygn helt förstört. Det var helt omöjligt att somna igår så därför satt jag uppe hela natten, låg och stirra i taket när klockan var 5.. Hur löser man det här problemet och får tillbaka sin normala dygnsrytm??

 

Men lite glad blir man när man fått mejl från ramundberget och inser att det faktiskt kommer hända, väldigt snart !

 


At every occasion..

Publicerat: 2009-11-24 | 00:39:43 i Allmänt
.. I'll be ready for a funeral

 

Ibland är det så mycket man inte vet, vad ska han göra, vem är det hon menar i texten, vilka var hemma hos dom egentligen och vilka är det som ska flytta? Är dom tillsammans verkligen?

För stunden blir man så nyfiken men så fort man läser något nytt eller bara börjar tänka på någonting annat så har man plötsligt glömt bort det som var så viktigt nyss.. Man är väl bara uttråkad och skadad antar jag haha Jag klarar mig från sånt där, av allt skitsnack som finns här skrattar jag mest åt allt och jag kan säga att i mer än hälften av alla fall vet jag inte ens vem den stackars människan är.. Litet ställe man bor på men det ingen garanti att man (iaf inte att jag) ska bry sig och ens ta någon notis om det överhuvudtaget.. Men som sagt, ibland undrar man..

Vet inte varför jag skrev detta egentligen men men haha

 

Måndag idag men har redan börjat planera helgen.. Blir det att bege sig till Stockholm, Gävle eller någonting helt annat.. Egentligen passar inga planer riktigt ihop med någon annan så måste dissa lite grejer.. Jo just ja, jag ska väl iaf bi sminkad på fredag och sen äta mat hos farmor om jag är hemma vill säga..


Risky business

Publicerat: 2009-11-23 | 16:34:54 i Musik
Låten har fastnat på hjärnan !
Frågan är vilken version som är bäst.. Den gamla med Tom Cruise eller med Heidi Klum i GH reklamen ^^

 

 

 

Dom jar ju iaf lyckats få till det riktigt bra på alla som finns.. Skulle hitta den med Heidi och då kom det upp en då hon klär av sig också, hur, många finns det eg och varför klär hon av sig i en reklam för tv-spel?


Just det..!

Publicerat: 2009-11-23 | 00:39:41 i Allmänt
Igår fick jag mina böcker jag köpt. Det svåra är nu vilken jag ska börja med? Det blir morgondagens projekt, läsa och sen försöka plugga lite. Snart är det december hörni..

 


It has come to an end

Publicerat: 2009-11-23 | 00:14:03 i Film
Hela söndagen gick åt till att kolla på sagan om ringen triologin. Ingenting för mig kände jag egentligen innan vi började kolla men när man tar sig tid och kollar på alla i rad så inser man vilka otroliga filmer det är. Riktigt bra men det gör mig inte till nåt hängivet fan ändå och det kommer med all sääkerhet dröja innan jag ser dom igen för jag menar det tar ju ändå minst 9 timmar att plöja igenom dom..

Here we go!

Publicerat: 2009-11-22 | 14:30:11 i Film
Snart ska vi börja vårat sagan om ringen maraton som vi bestämde igår natt . Man gör bra beslutfyllan..?

04.00?

Publicerat: 2009-11-22 | 12:23:14 i Allmänt
"Åh där är ju posten! Eh jag menar breven, nej tidningen! Eller ja tidningsbilen då... Undra om vi fått tidningen?"

Your sweet sweet return

Publicerat: 2009-11-21 | 01:02:59 i Allmänt
Klockan är ett, var precis ute och rastade hundarna och hämtade posten . Nu skulle jag ha gått och lagt mig men känns som om jag kommer bli väckt inom en timme ändå. Så now what?

Mina naglar..

Publicerat: 2009-11-20 | 22:49:48 i Bilder
.. blir lite fina i alla fall.. Ett lager till med ljusrosa nagellack sen får dom vara klara ;)

 


MMA

Publicerat: 2009-11-20 | 21:23:37 i Allmänt
"Ingen signal" vad är det för sätt?! Jag gillar inte Tv4 sport för tillfället. Då missade man den K-1 galan hmm.. Därför tänker jag lägga mig i min ensamhet och kolla på film och dricka julmust. Jag har fördruckigt (?) mig på julmust idag. Har väl säkert druckit en liter >< Hah

Otroligt va?

Publicerat: 2009-11-20 | 14:31:57 i
Ja jag åt sockerkakan som var kvar till frukost, och en bit till lunch. Jag älskar att man blir tjock av det.. Har fruktansvärt ont i magen men det är mitt eget fel så därför gör jag det värre när jag sitter här och dricker mängder av julmust ^^ Vad heter julmust på engelska ? Finns det på engelska? Satt och pratade med en från Pittsburgh men visste inte vad det hette på engelska att "jag sitter och dricker julmust och kollar på Rena Rama Rolf" (det var väl längesen man såg? Jag blev lycklig när jag hittade det^^) så jag sa att jag "låg och lyssnade på musik" haha Jag är en fruktansvärd lögnare jag vet.

 

 

Sen kom Soffan hit, vi pratade lite, tog hål i öronen och ringde till systembolaget.

 

 

 

 


Fått fötter och sprungit bort?

Publicerat: 2009-11-20 | 09:10:11 i Allmänt
Antingen det eller så är det helt enkelt jag som lägger mina saker lite överallt och sen med mitt minne helt enkelt inte kommer ihåg vart jag lagt dom.. Mitt problem just nu, vart är mina raggsockor? >< Och sen mitt stora problem är hur jag ska kunna motstå sockerkakan med vaniljkräm som står nere på köksbänken, damn it!

Jag har ett iq på...

Publicerat: 2009-11-19 | 23:01:51 i Allmänt
Så här ser dom riktigt givande konversationer ut mellan oss i familjen ut, på facebook... Haha

 

 

- Mest troligt inte hahahahah
- siv o viv -det känns som jagf inte kan prata, jag måste berätta något.. din dotter är stum
- söäg då
- men det var ju det som är hemligeheten
- godnatt
- vet du hur svårt det har varit och försökt dölja i 19 år?
- jag är ju döv så jag har ju inte förstått det...
- va sa du?
- jag ser inget... jag är nog blind
- jag har en berguv i huvudet!
- det är mitt fel... att du mår illa

 

Det lät som vettigt för stunden, just nu undrar jag mest vad vi egentligen pratade om... Men "håll käften det är det här som är kul" ;)


Who let the dogs out?

Publicerat: 2009-11-19 | 10:31:53 i Allmänt
Om det var någon som undrade så kan jag tala om för er att Lovis, hon är riktigt duktig på att äta med bestick, helst nudlar när jag inte orkar äta upp (och för att det är roligare att se när man matar Lovis med gaffel)..

 

 

 

Gud jag kommer dö av tristess. Dom här dagarna har allvarligt talat varit dom tråkigaste i mitt liv. Finner ingen mening med att göra någonting annat än att värma oboy till frukost och gå och lägga mig och kolla på film hela dagen...


Broken hearted-girl

Publicerat: 2009-11-19 | 09:23:34 i Allmänt
Inatt hade jag en inte så kul dröm. För första gången blev jag nervös på riktigt över flytten, folket och jobbet.. Kommer det här verkligen att gå bra?
Vaknade med ganska så mycket ångest, men som alltid med drömmar så är det överdrivet så jag hoppas att det här kommer gå fint. Jag menar vad kan hända som jag inte kan hantera? ;)

My one and only

Publicerat: 2009-11-18 | 22:38:01 i Musik
En timmes promenad får allting att bli bättre (förutom mina benhinnor kanske?).. Nu hoppas jag att jag kan sova bättre än vad jag gjort dom senaste nätterna.

 

 

 

Jag känner mig helt galen. Jag är som hämtad från någon urskog av nå slag. Passar nog bättre i lite mer kammat hår och lite sånt va haha

 

Förresten, höll på att glömma. För er med spotify. Dom här låtarna har jag snott och gjort en väldigt skön kort liten lista av ^^

I wish

I wish


Tough aint enough

Publicerat: 2009-11-18 | 19:11:17 i Film
Ännu en film, million dollar baby. Vad gör man nu? Tar en dusch och slår på en till film? Haha den där onsdagen är den värsta på länge..
Även fast det finns saker att göra vill jag bara ligga i sängen och glo på någon film.. Imorgon rycker jag upp mig. Börjar med att faktiskt kliva upp när alarmet ringer (som för övrigt ringer varje dag men jag ligger ändå kvar i sängen då..), tar en promenad, äter lunch som vanliga människor och sen bär det nog av till Tierp.

 

 


The scuba diver

Publicerat: 2009-11-18 | 14:41:19 i Film
Nytt avsnitt ute på http://watchhowimetyourmother.com/

 

Awesome!


Ferris Buellers day off

Publicerat: 2009-11-18 | 12:40:03 i Film
Och där har halva onsdagen gått.. Dags att få i sig någonting att äta kanske?

 

 

Först ska jag kolla klart på filmen, Fira med Ferris som den heter på svenska ..


Skandalen

Publicerat: 2009-11-18 | 11:35:46 i
Ja skandal skulle man kunna säga.. Man misstar han för en tjej i den här videon, lillar Ullaredsbögen ^^

How hard could it be?

Publicerat: 2009-11-18 | 00:52:27 i Allmänt
Jag kan inte sova och det är hemskt .. Men jag kan kryssa för två grejer på min tidigare lista iaf, här har ni en som har varit ute och gått och städat.. Wow. Wow vad jag kommer sova hela dagen imorgon, igen.. Typiskt!

Otroligt rastlös..

Publicerat: 2009-11-17 | 19:10:09 i

 

Jag är så otroligt rastlös. Det finns som liksom ingenting att göra! Eller det som finns (och borde göras) är jag inte så sugen på..

 

[]Städa

[]Plocka i och ur diskmaskinen

[]Bädda

[]Plugga

[]Ut och springa

[]Gå ut och gå en promenad med hundarna


I call you when I need you

Publicerat: 2009-11-17 | 18:32:27 i
Vad jag önskar att det fanns något kvar av min rabarberpaj..

Hur den här staden dödar dig när du är ung

Publicerat: 2009-11-17 | 15:06:07 i Allmänt
Det har ju dykt upp lite problem om hur och när jag ska ta mitt pick och pack och dra härifrån .. Hade hoppats på skjuts av pappa men nu när jag förmodligen åker upp några dagar tidigare så är han bortrest.. Hm, han tyckte att jag skulle ta bussen eller köpa en bil.. Haha inget av dom där två känns riktigt aktuellt...

Dance dance dance

Publicerat: 2009-11-16 | 21:53:53 i Bilder

Favorit i repris

Publicerat: 2009-11-16 | 20:36:20 i Allmänt
Ingen var sugen på att laga middag ikväll så körde på min frukostmacka igen, jag kan leva med det ;)

Man ska alltid göra sitt bästa uh?

Publicerat: 2009-11-16 | 18:23:24 i Allmänt
Hur trist väder som helst, trött, seg och den här lilla jobbiga huvudvärken som smyger sig på.. Hur sugen är man då på att träna? Men jag trotsade allt och tog med mig hundarna ut på en långpromenad och det känns riktigt bra nu i efterhand !

Dags för en paus

Publicerat: 2009-11-16 | 15:45:52 i Allmänt
Jag tar en paus i pluggandet nu och ska plocka lite här hemma så det fortfarande kan hålla sig någorlunda städat ett tag till :)

 

Just det! Sen fick jag min nya sportbh hem i brevlådan idag, lite extra taggad på en springtur nu (Y)

 

 

 

Klicka för att visa Megabild!

 


Mmm

Publicerat: 2009-11-16 | 13:32:14 i
Jag kan ha gjort en av dom godaste mackorna nyss.. Man tar två skivor franska, lite smör (bregott är det som gäller), ost, sallad med italiensk salladsdressing på, kycklng och sen lite majonnäs . Det smakar som om man beställt den på subway och dom mackorna är det ju inge fel med ^^

 

Nu ska jag fortsätta plugga, jag tog ju en liten paus under helgen så nu gäller det att sätta igång igen..


I now pronounce you Chuck & Larry

Publicerat: 2009-11-15 | 23:38:58 i Film
Bra film, precis vad man behöver en söndagskväll som denna. Sen är ju Jessica Biel så otroligt snygg att man nästan blir kär eller nej mest avundsjuk så man bara vill gå och lägga sig och vakna upp som henne. Haha då kanske det dyker upp några vettiga killar eller till en? Eller?

 

 

Fortsätta med amerikanska filmer den här kvällen. Frågan är om det blir en med Ryan Reynolds, Seann William Scott, Bradley Cooper eller varför inte en med Brad Pitt heh

Vad är oddsen?

Publicerat: 2009-11-15 | 21:44:43 i
Jag har bakat en rabarberpaj och ska nu koka egen vaniljsås. Kollar receptet där det står 1 ägg. Hämtar 1 ägg från kylen knäcker det i en bunke men vad händer? Två äggulor! Hur gör man nu? Betyder det att det är 2 ägg i skålen nu eller? Mycket förvirrande..

 


Ungdomsfängelset

Publicerat: 2009-11-15 | 17:47:19 i Film
Jag fastnade framför en dokumentär nu på eftermiddagen. Det handlade om ett rysk undomsfängelse där internerna inte var äldre än 14 år men var där pga stöld mord eller våldtäkt till exempel.. Ryssland har man aldrig fått den känslan att det ska vara något flådigt land och den här dokumentären säger väl inte emot.. Men visst skulle det vara häftigt om man kunde prata ryska? Det skulle jag vilja kunna !
http://svtplay.se/v/1760598/dokumentar/ungdomsfangelset

Jag gillar att du har den där skärpan,

Publicerat: 2009-11-15 | 16:47:54 i Allmänt
det betyder att du inte är så full egentligen..
Min mage håller på att spricka. Inte visste jag att kyckling och potatis i ugn kunde vara så mättande.. Men jag är så oerhört taggad på att det ska bli december nu så det är inte sant! Jag har bara inte bestämt än vilket datum jag flyttar..

I hennes skor

Publicerat: 2009-11-13 | 01:01:00 i Allmänt
mamma- jag ställde undan säkert 5-6 par skor nyss
madde- ställde du undan dom skorna jag inte får på mig?
mamma- ja..?
madde- det kan du ju inte göra, jag använder dom varje dag!

More than a feeling

Publicerat: 2009-11-12 | 23:24:20 i Allmänt
Huset är rent. Vilken lättnad ! Jag funderar fortfarande på en springtur, en liten runt kvarteret bara kanske?
Vilket fall som helst så är jag taggad inför imorgon :)

Från det ena till det andra

Publicerat: 2009-11-12 | 19:53:04 i Bilder
Höll på att leta springkläder och skulle bara dammsuga mitt rum, vips så blev det storstädning av hela huset och nu joina mamma. Och allt blir roligare med vin bestämde vi ! Happy holiday .

 


Sitter som på nålar..

Publicerat: 2009-11-12 | 15:55:13 i Bilder
HUR ska jag kunna sitta hemma hela kväll ikväll.? Jag skulle varken gå eller springa ikväll var det tänkt men jag kommer inte klara det löftet..

 

 

 

 


Gangsta Love

Publicerat: 2009-11-12 | 15:16:41 i Allmänt
Ja jag kan juh säga att det fortfarande är väldigt stökigt här hemma . Alex har fått mig att också vilja köpa en ipod touch men jag vet att jag inte borde ..

 

 


It is just the way

Publicerat: 2009-11-12 | 10:27:18 i Allmänt
Idag ska jag fan städa!

Det är bara att inse!

Publicerat: 2009-11-11 | 21:30:33 i Allmänt
Madde kan. Jag har haft väldigt strul med min mobil och halebop har sagt att det inte fungerar med internet på den. Men va fan tror dom att ja köpt för skitmobil. Nu är ju jag så smart så med lite nya proxy adresser och apn så ligger jag här och mobilbloggar mot alla odds .. Haaha

Är det möjligt?

Publicerat: 2009-11-11 | 20:24:06 i Allmänt
Det största misstag jag gjort idag var nog att slänga i mig middagen nyss, alldeles för snabbt och för mycket. Att jag aldrig lär mig att jag får ont i magen då?

 

Förresten kan man bli beroende av att springa och träna? Jag tror jag har blivit det! Jag skulle kunna gå ut och springa nu igen och sen igen och igen.. Jag kunde liksom inte somna förra veckan när jag sprang varje dag och sen struntade i det på torsdagen.. Om det var nåt jag inte trodde om mig så var det att jag skulle gilla att springa..

 


Run Forest run!

Publicerat: 2009-11-11 | 16:49:29 i Allmänt
Ut och springa, måste bli smal till jul för det tycker jag vore kul haha eller nåt..

Glögg

Publicerat: 2009-11-11 | 12:23:54 i
Vad gör man om man är hungrig men har liksom ingen aptit? Jag dricker glögg ^^ Jag börjar missbrukar glögg känner jag haha. Tar ett litet glas glögg istället för lunch men hur bra är det i längden? Idag drack jag österbybruks-glögg men det vanliga saftglöggen från ica är min favorit. Så nu vet ni det också !

 


Swineflue

Publicerat: 2009-11-11 | 10:42:29 i Allmänt
Jag har ju tyckt att allt med svininfluensan är det löjligaste jag hört och har väl sagt att om i princip kan få injicera det på mig, så ofarligt är det.. Men man överdriver ju själv också (precis som medierna).. Inatt vaknade jag och kände mig riktigt sjuk, blev för en stund helt övertygad om att "nej nu kommer jag få svininfluensan och dö, inge ljug heller" . Men ja jag mår bra nu haha det snöar ute jag känner mig helt slut i kroppen och är allmänt nöjd :)

 


Best of today

Publicerat: 2009-11-10 | 23:18:07 i Musik
Om ni inte visste så är det kolsvart ute. Jag sprang nästan halvvägs till tobo innan jag stötte på matilda och zilver och då gick vi till tobo och gick runt där ett tag så var väl ute närmare en och en halv -två timmar.. Drack lite saft hemma hos matilda sen så var hon så snäll och skjutsade hem mig (slapp springa hem hah). Nu sitter jag här nyduschad och lite trött.

 

Det känns bra det här 

 

Jag vet inte om man blir glad eller ledsen av låten.. Fin är den i vilket fall som helst.


Bra för konditionen

Publicerat: 2009-11-10 | 18:41:11 i Allmänt
Det är bra för min kondition att jag och Matilda ska träffas nu, ingen hade bil ikväll så då bestämde vi att gå och möta varandra för en promenad.. Det är faktiskt en bit ^^

Jag hade glömt bort..

Publicerat: 2009-11-10 | 16:23:30 i Allmänt
Jag hade glömt bort hur det är att plugga .. Igår när jag började så insåg jag ju att det var lite mer plugg än väntat och jag vet inte hur länge jag suttit idag och pluggat in allt från lanskapsblommor till hur många bäddar det finns, svarta pister vs gröna och vem som har ansvaret över skoterlederna. Min arbetsställning är nog den sämsta man kan ha då jag ligger i sängen med datorn på magen och ett anteckningsblock på sidan på som ett bord av mitt täcke haha inte konstigt att jag känner mig stel nu.. Jag tror jag fortsätter mitt pluggande imorgon, jag har ju trots allt fram till 9 december på mig :)

Wake up Wake up

Publicerat: 2009-11-10 | 10:48:45 i Allmänt
när jag skulle börja på min utbildning (som verkar mer krävande än vad jag trott) så är det såklart att det inte ska gå felfritt, en länk hade försvunnit så jag kunde inte fortsätta.. Imorgon kanske? Då kan jag städa huset idag så slipper jag allt tjat om det !

 

 

 

Jag gillar inte att gå och plocka efter AleC och mamma. Men det är tydligen mitt jobb när jag är hemma.. Och jag kan även tipsa om att ni inte borde gå en mil i gummistövlar, man (jag iaf) får väldigt ont i knäna. Just nu är jag livrädd att jag har fått nå problem med mina knän, jag som älskar att gå, springa och hoppa omkring!


Vi gillar helt enkelt att vara ute på äventyr

Publicerat: 2009-11-08 | 22:57:03 i Allmänt
Camilla och jag hade ju bestämt oss för en lugn helg. Inte en droppe alkohol skulle intas heller.. Camilla höll det nog sämst när hon tog halva explorern och drog ut på krogen ;) Jag var hemma, en cider till maten i fredags så nja ingen självdisciplin hos någon av oss haha..

 

 

Jag började kolla i min kalender vad vi har gjort alla helger.. Jag började bläddra bakåt.. Ja förra helgen var vi i Gävle, liksom helgen innan det och innan. Behöver jag säga att vi va ut helgerna innan det också? Jag har inte varit hemma en enda helg sen i somras när jag jobbade i Öregrund eller nu på hösten när vi åkte upp till Ramundberget och då var jag ändå inte hemma och tog det lugnt..

 

 

Jag hittade totalt två eller tre helger jag varit hemma under ett helt år!

She's on fire

Publicerat: 2009-11-08 | 22:16:56 i Bilder

Scarface

Publicerat: 2009-11-08 | 16:16:35 i Film
Jag har då gått omkring här i alla år och missat en superfilm! Scarface är bra.

 


Maybe baybe

Publicerat: 2009-11-08 | 13:36:32 i Allmänt
Jag och mamma ska gå ut och gå, en liten skogspromenad blir det !

Stand by me

Publicerat: 2009-11-08 | 12:37:12 i Allmänt
Jag insåg precis att det är farsdag (för visst är det idag?).. Men allvarligt talat, varför ska man behöva uppvakta sin pappa idag? Jag uppvaktar min pappa på hans födelsedag istället . 

How come?

Publicerat: 2009-11-07 | 22:46:23 i Allmänt
En lugn lördag hör inte till vanligheterna hos mig men när man lovat att köra (i nåt svagt ögonblick) så får man stå för det.. Nu gäller ju detta min moster och morbror så jag kunde inte säga nej utan att få dåligt samvete i eftermiddags när dom frågade igen (A)
MEN, inget fel i mysiga hemmakvällar och ta igen sig lite om det inte vore för allt skit på tvn. Det är lördagkväll och jag har för mig att det är veckans bästa sändningstider nu. Det är alltid bra filmer, serier eller galor man missar MEN inte ikväll när jag INTE är ute och härjar runt. Det är fan aldrig nå bra på tv nu förtiden. Snacka om att tvs alla kanaler har gått ner sig ;)

Dra åt...

Publicerat: 2009-11-06 | 17:29:47 i Allmänt
Jag är förbannad. Jag är förbannad på Alex som duschade så länge. Jag är förbannad på mig som åt havrekakorna så jag fick ont i magen. Jag är förbannad på mamma sen vi åkte inne i Gävle och sen är jag förbannad på lite annat smått och gått också. Bara så ni vet !

Fredag morgon..

Publicerat: 2009-11-06 | 07:16:04 i Allmänt
..det är vakna med det voice..
Det är hemskt att inte kunna sova. Jag är trött!

White wedding

Publicerat: 2009-11-05 | 22:38:35 i Bilder
Går det att missa vad jag gjort idag medans det snöade och var kallt ute?

Oh tell why?

Publicerat: 2009-11-05 | 14:32:02 i Allmänt
Varför kan inte jag logga in på msn? Varför har jag inte kunnat gjort det på flera dagar nu ?

Känns som om det är mitt fel..

Publicerat: 2009-11-05 | 07:22:20 i Allmänt
Klockan är sju. Alldeles för tidigt för mig att gå upp känns det som. Jag drömde att jag sprang från mamma (mest på skojj från min sida men mamma var pissed off och ledsen) och det fanns en pizza! Gud vad jag skulle vilja att vi gjorde den pizzan ...

Kommer du ihåg?

Publicerat: 2009-11-04 | 23:02:27 i Allmänt
mamma- Jo men fick du inte det i examenspresent av mormor då? Som ett minne liksom?
madde- Nej det har jag inget minne av!


Wake up little susie

Publicerat: 2009-11-04 | 19:58:11 i Allmänt
Nu är planerna att springa satan (eller ja så långt man orkar springa efter att ha tryckt i sig middag, två rostade mackor och typ sex bullar haha)
Facebook är juh kört. Ingenting fungerar !

Tack

Publicerat: 2009-11-04 | 18:45:43 i Bilder
Här står jag och kokar pasta (visserligen efter att ha ätit 5 saffransbullar men ändå), så ringer pappa. Han ska äta sushi och (som om det inte vore nog med det) kina-buffé efteråt. Men det han ville vara att jag skulle ta hans jäkla buss och köra till Gävle på fredag och handla grejer till honom. Vilket öde och köra det åbäket i stan och sen handla grejer jag inte har en aning om vad det är . Jävla rörmokargrejjer ;) Det kan bli en kul fredag haha



Ego

Publicerat: 2009-11-04 | 17:27:16 i Bilder
Nu har jag legat och lyssnat på musik med tända ljus, och helt ärligt hade jag kunnat legat där evigheter..
Idag fick jag höra att jag var vacker av en helt okänd tant också. Det är bra för ens självkänsla :)

Jul redan?

Publicerat: 2009-11-04 | 14:22:11 i Allmänt
Vem vill inte åka på en trevlig fikastund med mormor när man får med sig em saffransbullar och ett par stickade lovikavantar?

 

 

 

Glasblåsningen var för övrigt väldigt kul! Det borde ni testa. Imorgon ska jag åka och hämta min vackra fönsterkula jag gjort alldeles själv :)


Reklam

Publicerat: 2009-11-04 | 14:18:07 i Bilder
Sån här reklam får uppmärksamhet! Men att det är från en hårgrossist kanske inte har så mycket med saken att göra...

 


Careless Whisper

Publicerat: 2009-11-04 | 10:27:39 i Allmänt
Jag hade en sån konstig dröm inatt, riktigt konstig..

 

Nu ska jag slänga lite kläder i tvätten, sen kanske äta något och senare ska jag åka till mormor.

 

Sammanfatta mig med två ord, hög och full. Det är som att jag vet att jag borde vara ledsen nu men ändå inte är det, jag kan liksom bara känna att jag är nöjd med allting trots att jag är fly förbannad eller på gränsen att bryta ihop i tårar. Skumt, I told you so..


Tjatig?

Publicerat: 2009-11-03 | 23:21:52 i Musik
.. jag ni behöver eg inte läsa ..
Men jag har sagt det förr och jag säger det igen (antagligen inte för sista gången heller), musik är underbart!



 


I'll do anything for love

Publicerat: 2009-11-03 | 21:34:25 i Allmänt
Rykten, så sjukt. Visst man kan bli sårad av masa elaka (oftast tomma) rykten men det här ryktet, det här kan jag inget annat än garva åt x) Stackars tjej som tror att det är (eller kan bli..) nåt seriöst mellan dom haha

 

 

 


 

 

 

Kom på att det här kanske inte så mycket ett rykte egentligen? Mer vad hon säger själv.. Är det ett rykte om man sprider det själv, om sig själv?


Arrr, this be pleasin' to me eye

Publicerat: 2009-11-03 | 19:02:52 i Allmänt
Jag gillar att man kan byta språk på facebook, strunta i gamla vanliga engelskan när man kan ha "Pirate" där HomePort är första sidan och me hearties är mina vänner haha and I have been sailin' since 1990 but for the moment I am sailin' solo hahah

1000 frågor

Publicerat: 2009-11-03 | 17:31:29 i Allmänt
Farmor: Men det finns fönster där eller ?
Alex: Nej
Farmor: Joho?
Alex: Nej sa jag ju
Farmor: Jo men det måste ju finnas fönster? Ljuger du?
Alex: NEJ
Farmor: ....

Strawberry Weed

Publicerat: 2009-11-03 | 15:29:49 i Allmänt
Makes me happy!
Jag tror bestämt att jag ska ut och springa, ladda lite musik bara sen så!



Hahah





insikt

Publicerat: 2009-11-03 | 12:35:01 i
nudlar är gott. Varför klagar folk på sånna som lever på nudlar? Jag förstår dom, det är gott, mättande, billigt, snabbt och finns i olika smaker!

Jag älskar att vara arbetslös !

Publicerat: 2009-11-03 | 12:25:45 i Allmänt
-Jag kan sova hur länge jag vill
-Jag har inga läxor
-Och jag kan göra exakt vad jag vill om dagarna

Så jag skrattar idag

Publicerat: 2009-11-02 | 22:19:37 i Musik
I min ilska tog jag på mig träningskläder och försvann ut på en springtur vilket var skönt. Camilla svarade inte (vilket jag fick reda på nyss var därför att hon också var ute och sprang samtidigt) me såg Anna svänga in hos pappa så ringde honom och gick in där ett tag innan jag sprang hem igen.

 

 

Imorgon lova pappa att fixa ett till mobilt bredband så jag får ett till jag flyttar :) Har legat och tänkt på min flytt och har börjat inse hur jäkla mycket jag kommer sakna vissa människor. Men egentligen borde jag inte vara nervös dom flesta har redan sagt att dom ska komma upp (så vet eg inte när jag ska ha tid och jobba haha) och jag har fått hört att jag kommer bli saknad så det ska ändå bli skönt att ge sig ut på ett litet äventyr sådär och vidga sina vyer lite så där ;)

 

 

Jag har en "ny" gammal dänga på hjärnan nu . Jag vet inte om man blir glad eller ledsen av den hah


Vegas Baby

Publicerat: 2009-11-02 | 17:49:42 i Allmänt
Jag hatar när andra ber mig om saker men när det är mer som en order. Framförallt vardags sysslor som att städa laga mat eller tvätta bilen. Mamma tar alltid till att jag aldrig gör något och nu ber hon mig om endast en liten grej. Jag blir helt galet arg på henne och jag vill inget hellre än att flytta så snart so möjligt. Jag hatar att plocka upp efter mamma och Alex och diska deras tallrikar eller tvätta deras smutstvätt !

Ghost Whisperer

Publicerat: 2009-11-02 | 15:59:35 i Allmänt
Jag klev upp ur min säng för exakt 45 minuter sen. Mamma kom upp på lunchen och undrade om det hade hänt något eftersom min dator stod på nere och plingade och jag inte ens visat mig nere.
Anledningen till detta var att jag plockade upp en bok och började läsa i morse och fastnade, fastnade rejält! Men min hunger tog över vid tre och jag stekte lite potatis och värmde varm choklad (fin blandning tyckte jag) .. Nu "måste" jag bara kollar klart på Ghost Whisperer och sen ska jag ta tag i stöket här hemma !

Det är en sjuk känsla

Publicerat: 2009-11-02 | 00:05:03 i Allmänt
Har ni kännt att ni bara är allmänt lyckliga och glada? Jag känner det, men det skumma är att jag vet att jag inte har allt, att allt jag har egentligen kan bli bättre om jag anstränger mig och livet gillar mig men trots det så är jag så jävla nöjd. Samtidigt som jag är ledsen arg eller besviken på nåt (som faktiskt jag är ganska ofta) så gillar jag det, det är liksom en del av att vara ung och leva!
Låter helt flippat men jag försöker egentligen bara säga att jag älskar livet ;)

800

Publicerat: 2009-11-01 | 21:56:36 i Allmänt
Idag har det varit filmdag.
Camilla kom hit och vi åt chips och kollade på film. Jag åt frukost med chips. Vet ni hur gott det är att äta en macka med ost och sen hot & spicy chips på?
The Stone family
17 again
The hangover
och nu på smällen

RSS 2.0