Snart helg igen!

Publicerat: 2011-09-29 | 16:07:09 i Allmänt

Igår blev det ingen blodpudding till middag, blev mat ute. Asiatisk-, sushi- och mongoliskbuffé (med obligatorisk friterad banan och glass till efterrätt). Jag fick rulla hem och ner i sängen. Fick även rulla upp ur sängen imorse (även om det slutade lite olyckligt)


Imorse när jag skulle kliva upp ramlade jag ihop. Skitläskigt! Det brukar ju kunna svartna för ögonen om man reser sig snabbt. Man tror att man ska ramla men det gör man inte. Förutom jag, imorse. Klockan halv sex på morgonen föll jag pladask på golvet...


Nu vet jag inte hur jag ska gå vidare (kan ju verkligen inte hålla på med att ramla omkull hur som helst). Min plan är att ta mig hem från skolan och steka blodpudding, förtära den framför tvn och sen somna löjligt tidigt ikväll!



Fina sushin igår :)


Morgon-te på morgon-tåget

Publicerat: 2011-09-28 | 16:30:33 i Allmänt

Igår slog jag till på en sån här muggtermos (som man inte kan ha upp och ner i väskan för då läcker dom) på lagerhaus, billig och simpel men ack så värd att ha!


Imorse när jag klev upp gjorde jag i ordning te och hällde upp i termosen. Sen en halvtimme senare satt jag på tåget och hade te att dricka hela vägen in till el stocholmo. Nöjd tjej!


Te i morgonsolen på tåget.


Maat

Publicerat: 2011-09-27 | 19:14:42 i Allmänt

Idag har det varit skola som vanligt och sen gick jag och träffade Mia som kommer bli min chef i vinter. Längtar jättemycket. Tror inte man kan ha det då mycket bättre!

Nu har jag precis avnjutit tacopaj till middag. Sjukt tråkigt att laga mat och sen sätta sig alldeles själv och äta, fast gott var det!


Hänger i Örbyhus igen

Publicerat: 2011-09-24 | 10:42:08 i Allmänt
Är hemma i Örbyhus över helgen. Vaktar hundar och planerar att testa min nyinköpta massagebänk på någon frivillig..

 

Var och köpte en tandborste imorse. Det känns som att jag måste köpa en ny tandborste varje gång jag kommer hem (eller åker bort). Vart tar dom jag köper vägen??

 


Sko-djungel

Publicerat: 2011-09-21 | 20:24:49 i Allmänt
Idag var det ny dag med ännu mer praktik. Självklart nervöst men det gick så himla mycket bättre idag än igår (även om det gick jättebra igår också, så var det mindre nervöst idag). Min första kund ville till och med komma tillbaka till just mig också eftersom jag var duktigare än massören som hon hade gått till i flera år. Jorå så att... Den ni!

 

Gick ner på stan efter skolan och köpte ett par byxor att jobba i. Letade efter ett par bra skor också men den djungeln gick jag rejält vilse i. Tjejen som hjälpte mig var fruktansvärt trwvlig och hjälpsam men kände ändå att jag blev alldeles yr av alla skor jag kunde välja på (plus att min plånbok fick ångest-attacker av alla superdyra (men fina) skor). Så skorna får vänta. Skämmigt att klampa omkring i mina sjukt trasiga och smutsiga fejk-converse men det får bli så :)

 

 

Hjälp mig någon..?


20 september

Publicerat: 2011-09-20 | 07:37:52 i Allmänt
Har sovmorgon idag så behövde egentligen inte gå upp förrän strax före åtta. Men vad gör jag ? Jo vaknar halv sex och väntar på att få kliva upp. På ett sätt verkligen älskar jag att jag har blivit så morgonpigg. Jag tycker det är jättemysigt att kliva upp tidigt och bara ta det lugnt på mornarna.

Allt är så lugnt och stilla, till och med inne i stan. Nu däremot har rusningstrafiken kommit igång så då är det lika bra att kliva upp.

 

Första dagen på praktiken here I come!

 

maddeleen eriksson


Det har hunnit blivit höst

Publicerat: 2011-09-19 | 17:30:59 i Allmänt
Okej det har hänt en hel del grejer. Jag försöker att inte drunkna i allt. Tror att skolan håller mig uppe. På grund av skolan finns det inte tid att slösa onödiga timmar på att fundera på jobbiga saker. Så jag överlever ganska bra.

 

Skolan tar som sagt upp mycket av min tid nu men verkligen inte på något negativt sätt. Det är himla kul. Imorgon till exempel så har vi vår första praktikdag. Jag ska ge fyra helkroppsmassager på Axelsons elevpraktik på folk som faktiskt har bokat tid och betalat för massage(!). Om jag är nervös? Bara hälften så nervös som jag var på Anatomiprovet vi hade idag, så det ska nog gå vägen.

 

Har också precis fått bekräftelse på min beställning jag gjorde igår på en massagebänk. Den skickas imorgon. Så nu vill jag ha (måste jag ha) tio frivilliga som jag kan göra helkroppsmassager på då det ingår i utbildningen. Självklart masserar jag även fler om det nu skulle vara flera stycken än tio som vill ha massage! Men passa på för snart är jag RIKTIG massör och "måste" ta betalt ;) Hahah


Jag överlevde första dagen i skolan

Publicerat: 2011-09-05 | 21:22:06 i Allmänt
Jag är vid liv. Fullmatad med anatomi. Dom har försökt präntat in så mycket latinska termer i mitt huvud idag så inatt kommer jag drömma på latin..

 

Jag var ju lite nervös igår om jag skulle hitta, vad vi skulle göra, vilka mina klasskompisar bli osv osv. Allt gick verkligen jättebra (även om det blir många timmar plugg hemma om kvällarna också) och det är verkligen kul. Jag längtar till imorgon då ska vi ha vår första massagelektion. Det går undan här, inte nästa tisdag men tisdagen därpå börjar våran praktik. Vi ska då ha praktik och ta emot kunder och ha riktiga behandlingar. Hur sjukt låter inte det idag??

 

Jag hade tänkt att jag skulle ta massa kort på skolan och visa er men sen var det så mycket folk och jag kände plötsligt att det var lite pinsamt att ställa sig och fota allt så det får bli en annan gång :P Hehe

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

När man kommer in i entren på Gästrikegatan kommer man in till receptionen sen går man ner en trappa. Där finns en skylt vart man ska vara för dagen. Sen ser ni vår korridor där vi sitter och väntar på att få komma in på lektionerna :)


Lang tid ingen se

Publicerat: 2011-09-04 | 19:29:19 i Allmänt
Det här några tappra människor som hänger här inne trots att jag är så dålig på att uppdatera. Och vad har hänt sen sist (tanden har inte återkommit till sin ägare..)?

 

I skrivande stund sitter jag i Uppsala i mitt nya rum. Jag kommer att trivas här, det känner jag. Men jag kommer att lifta hem till Örbyhus nästan varje helg kan jag tänka mig. Om inte mamma gör om mitt rum till walk in closet/torkrum för tvätten.

 

Jag är jättenervös inför morgondagen. Jag ska ju faktiskt börja ny skola med nya människor, åka pendeltåg, hitta till skolan, lära mig nya grejer.. Och tidigt ska jag gå upp också. Jag planerar att ta sju tåget in varje morgon. Tidigt kände jag men som imorgon då, pappa, anna och hennes barn sover här. Alla har hunnit åka till jobb och skola innan jag ens klivit upp! Det känns då helt plötsligt som om jag har världens sovmorgon. Gud vad skönt!

 

Jag ska boa in mig lite här, packa upp lite grejer och komma till rätta sen återkommer jag!


RSS 2.0