Måndag nu igen

Publicerat: 2011-05-30 | 20:01:06 i Allmänt
Jag har börjat packa. Jag tog ut innehållet i garderoben och försökte få ner det i en alldeles för liten väska. Så nu tar jag en paus. Funderar hur min plan "att packa lätt" ska bli verklighet..

 

 

Och nu blev min lilla paus flera timmar lång tydligen. Jag ska göra ett sista ryck idag, måste hitta den där självdisciplinen ;)


Som vanligt

Publicerat: 2011-05-30 | 09:51:20 i Allmänt
Det bara blir så, allltid, som vanligt. När jag för en gångs skull gör något intressant om dagarna så struntar jag i att blogga..

 

Om fyra dagar tar jag mitt pick och pack och flyttar ner till Halmstad över sommaren. Det längtar jag mest till just nu. Fyra dagar kvar nu.. Först är det student och födelsedagsfirande och lite annat jag måste fix.

 

Här är våra supergoda drinkar från i fredags när vi åt på Church Street Saloon.


Resten av ditt liv

Publicerat: 2011-05-27 | 14:30:42 i Allmänt
Idag är en bra dag. Känns som att ingenting kan få mig på dåligt humör, trots att jag glömde kakorna i ugnen i en halvtimme eller att köttet jag stekte till frukost (!) gick ut i tisdags.
Jag ska gå till tåget nu, i regnet som jag inte heller bryr mig i, och åka till Gävle med bästa Sofie.

 

Jag älskar att få sånna här lyckorus bara sådär liksom :)

 

Lyssna på den här låten och få den på hjärnan precis som jag :)


Det var det jag förstod

Publicerat: 2011-05-25 | 17:35:54 i Allmänt
Igår var jag så huslig så, bakade två sorters kakor, ute i god tid till mina födelsedag på lördag. Smakade några (man kan ju inte bjuda på något man inte vet är gott eller inte), Alex var tvungen att smaka, jag smakade några fler och nu är kakburken nästan tom. Jag visste att det inte skulle gå att baka kakor 4 dagar i förväg..

 

Så nu måste jag baka mer, funderar på att göra någon slags brownie också men jag tror det får vänta ett tag så det inte tar slut :)

 


Tisdag 24 maj

Publicerat: 2011-05-24 | 12:44:40 i Allmänt
Igår fick jag mina naglar fixade av Josefine. Så nu ser dom bra ut för första gången på ett halvår eller så :P

 

Dagens planer består av att städa och baka inför lördag. Jag tycker att det roligaste med födelsedagar är att baka tårta men nu tryter inspirationen. Jag vet inte vad jag ska baka för tårta. Funderar om man kan ha en rabarbertårta. Kan det vara gott??

 


Monday I have friday on my mind again

Publicerat: 2011-05-23 | 13:34:06 i Allmänt
Jag kan ha gjort ett av det godaste bröden i min bakmaskin i förrgår. Perfekt gräddat, perfekt yta ungefär som på en croissant. Brioche (som det heter) kommer bakas många gånger till..
Egentligen när jag tänker efter (och för att inte ni ska behöva sitta avundsjuka) så är det bara ett helt vanligt bröd men ändå.

 

 

Ochom vi går över till någonting helt annat så har jag försökt rädda en humla nu på förmiddagen som först var halvt dränkt och som jag sen uptäckte var täckt i löss eller nåt liknande. Jag måste väl klassas som en riktig djurvän om jag med ett gräs-strå försöker pilla bort lössen och rädda humlan?

 

 


21 maj

Publicerat: 2011-05-21 | 13:47:37 i Allmänt
Bion var jättebra igår. Första gången jag såg en film i 3D också, det var rätt häftigt..

 

Innan vi åkte till Gävle åkte ju jag pch Alex och tvättade bilarna. Alex sa häromdagen att det lät konstigt om min bil när han lånade den. Skulle det låta konstigt om min bil? Jag kanske hade något som låg och skramlade i bakluckan var min första tanke....

Men när vi kom upp till garaget kollade vi under bilen. Krängningshämmarjäveln var av. Varför skulle den bestäma sig för att gå av nu?! Fixk väldigt lust att bara göra mig av med bilen och åka tåg och cykla resten av mitt liv! Nu när jag lugnat mig lite ska jag prata med någon vänlig själ som vill hjälpa mig att byta krängninghämmaren för en sån kan ju vara bra när jag ska ta alla mina ägodelar, packa in mig i bilen och flytta till halmstad om exakt två veckor!

 

Dagen till ära ägnar jag därför till att tröstäta och trösttitta på tv hela dagen..


Bio i 3D

Publicerat: 2011-05-20 | 13:44:09 i Allmänt
Ikväll ska vi på bio. Pirates of the Caribbean 4 i 3D. Kommer bli cooolt..

 

 

Annars då. Blir jag hundvakt hela helgen, så jag ska väl gå på långa promenader och gosa i helgen.. Låter väl ok? Nu ska jag följa med och tvätta bilar för gör man så gärna en fredagseftermiddag :)


Jag tävlar..

Publicerat: 2011-05-18 | 14:44:58 i Allmänt
.. med TLC och Brandos.se

 

Ganska galet att man kan vinna 40 par skor värde 40 000kr. Helt galet. Helt galet om man skulle vinna!

 

Det bästa med tävlingen är att vem som helst kan vara med. Man går bara in på www.tlcsverige.se/tavling svara på två frågor och vips så är man med och tävlar..

 

Så nu sitter jag och drömmer om 40 par skor......

 


Sommarkänslor

Publicerat: 2011-05-18 | 12:46:44 i Allmänt

 

 


God förmiddag

Publicerat: 2011-05-18 | 10:59:29 i Allmänt
Jag  vet att det är tråkigt när andra ska berätta sina drömmar hela tiden men jag måste berätta slutet på min dröm jag hade inatt..

 

Drömmen är ganska skum rakt igenom men på slutet rider jag och en kompis på en ko, påväg till afterskin, när vi blir omkörda (här kommer det jag inte kunnat sluta skratta åt) av en ko som åker spark! Haha! Jag undrar såklart vad budskapet i den drömmen är? Någon drömtydare här??

 

Idag har jag ännu en dag som jag inte har något bestämt på. Hoppas att den blir bättre än igår då jag hade ont i magen mest hela dagen...

 

Såhär såg det ungefär ut, mycket realistiskt. Hahah.


Tisdag den 17 maj

Publicerat: 2011-05-17 | 10:14:38 i Allmänt
Jaha idag verkar bli en slapp dag. Satt ute i solen och åt frukost men det var lite kyligt så gick in och nu luktar det avlopp i hela huset (kvarteret). Började fundera om det var en hund som fisit först men såg sen att slangbilen stod utanför så det är väl bara att härda ut denna stank...

 

Jag funderar att börja dagen lugnt och läsa några kapitel ur boken Slash (köpte 12 böcker på marknaden i Tierp, så jag har att göra hela sommaren hoppas jag).

 

 

 


Blocket.se

Publicerat: 2011-05-16 | 22:07:17 i Allmänt
Jag sitter och letar cykel på blocket. Jag vill ha en riktigt gammal tantcykel nere i Halmstad i sommar. Tyvärr verkar det inte vimla av folk som vill sälja någon sån där nere.. Hoppas jag hittar någon bra!

 


Måndag

Publicerat: 2011-05-16 | 20:31:22 i Allmänt
Måndag igen. En seg måndag, har bara gått omkring här hemma och skrotat och plockat lite.

 

Det har varit så konstigt väder idag, moln, fint och oväder om vartannat. Jag saknar sommarvärmen vi hade förra veckan...

 

Jag hade inte så mycket att berätta idag. Det blev mest ett hej-jag-är-vid-liv-inlägg..

 

 


Sköna skor

Publicerat: 2011-05-12 | 20:12:35 i Allmänt
..man känner sej hög helt enkelt stor när man vaggar omkring i sina sköna skor.

Sköna skor sköna skor här glider man runt i sköna skor 
Sköna skor sköna skor här glider man runt i sina sköna skor..

 

Idag var jag på marknad, bara för att den är varje år så går man på den varje år. Kanske köper en munk men oftast åker man hem tomhänt..

 

Drog till med ett oväntat köp även idag (i Stockholm blev det ju långklänning bland annat), kom hem med ett par röda träskor och 12 böcker.

 


Gräsö

Publicerat: 2011-05-10 | 21:55:00 i Allmänt
Vi har hunnit med Gräsö också. I söndags åkte vi dit, solade, grillade och spelade badminton bland annat. Vi har det väldigt bra på våra lediga dagar.

 

En av alla bra saker med att jobba på säsongsjobb + att vi får flytta och leta nytt jobb när det börjar bli tråkigt ;)

 

 


Soliga dagar

Publicerat: 2011-05-10 | 18:33:01 i Allmänt
Ännu en dag har snart gått med gassande sol och sommarvärme. Vi har legat ute på altanen i badkläder och fått färg. Igår tog vi en paus och cyklade ca 16km. Idag tog vi en paus och gick in för en tupplur.

 

Snart är det dags för Niklas hemliga-recept-kycklinggryta. Jag tror jag ska gå ut och lägga mig i solen fram tills dess :)

 


El Stockholmo

Publicerat: 2011-05-10 | 18:12:00 i Allmänt
I lördags drog jag, Niklas och Sofie in till huvudstaden för lite shopping. Blev inte lika mycket fynd jag väntat mig (lika bra för plånboken min..) men det blev en heldag..

 

Vi strosade runt på stan, gick i affärer, satt ute i solen och åt lunch. Vi var nära att gå på en bio innan vi åkte hem men efter långa överläggningar bestämde vi oss för att åka hem eftersom vi alla trodde att vi skulle somna under filmen.

 

Så vi åkte hem till Örbyhus, drack lite öl och fisk-shot innan vi kröp till kojs :)

 

Mest oväntade köpen: Två baddräkter, en långklänning och en macka med majonäs på.

 

 


Om jag var en duktig bloggare...

Publicerat: 2011-05-10 | 10:43:50 i Allmänt
.. hade jag kunnat skriva långa inlägg om vad jag gjort varje dag sen jag kom hem från Ramundberget..

 

Vi har haft fullt upp varje dag. Åkt till Åland, till Stockholm, till Gräsö. Grillat, cyklat, shoppat, promenerat, klippt hår och lite till...

 

Kan börja med fredagen då tog vi en dagskryssning till Åland, åt buffé och handlade i taxfreen.

 

 

Buffé, där jag upptäckte smak-kombon bea och chokladmousse. Smakar som någon jul eller påsk-godis. True story.

 

 

På tillbakavägen blev det goda drinkar :)

 

Det var min fredag! Återkommer om min lördag :)


Jag är tillbaka

Publicerat: 2011-05-05 | 15:13:59 i Allmänt
Håller på att smälta allting. Vintersäsongen är slut, afterski 1000 är avklarat. Nu längtar man tillbaka till vintern, nästan. Jag längtar till sommaren, jag längtar efter en utlandssemester :)

 

Vad som händer nu är att jag hänger i Örbyhus hemma hos mamma ett tag, sen har jag förhoppningsvis fått jobb i Halmstad och åker ner dit. Hinner med lite utflykter både till Danmark och Gotland.. Sen den 3 september är det dags, då börjar jag på massageutbildning i Stockholm :)

 

Så ser mina närmsta planer ut, men man vet ju aldrig... Någon som vill följa med på sista-minutenresa nu i veckan?

 


RSS 2.0