Madeleine, lite sämre..

Publicerat: 2012-06-29 | 08:17:59 i Allmänt
Jaha. Här sitter jag. När jag borde ha varit på personalmöte. Hade planerat att gå upp klockan sex (!) för att hinna träna och äta frukost innan mötet klockan åtta. Fem över åtta ringer min chef och undrar vart jag är. Jo men då har inte mitt alarm ringt. Dumt att inte kolla på klockan när man ändå legat halv-vaken sen klockan 4...
 
 
Ja så kan det gå. Vad ska jag göra nu då? 
 

Gissa datumet

Publicerat: 2012-06-27 | 12:59:41 i Allmänt
Tyckte att smöret smakade lite konstigt igår. Insåg att det var väldigt mycket i kylskåpet som verkar ha stått där väldigt länge.
 
 
Så jag tog och rensade ur lite saker (typ allt).. Smöret gick ut i februari, lika så peston. 
Hittade också två plastburkar med något ganska oidentifierbart. Om jag inte kastat ut allting så hade det mesta nog redan börjat leva och gått ut av sig själv idag..
 
 
 
Möjligt innehåll i den blåa plastburken; Mannagrynsgröt, väldigt gammal grädde, keso eller potatismos

25 juni

Publicerat: 2012-06-25 | 11:17:37 i Allmänt

Nu går det mot mörkare tider igen.

Publicerat: 2012-06-24 | 22:02:07 i Allmänt
Kom precis hem till Uppsala efter en midsommarhelg i Örbyhus. Eller självaste midsommarafton firades i Elsarbo och blev som väntat inte lik någon annan midsommar. Med Astrid-Lindgren-tema blev det party med lekar, mat och massa snapsvisor. Tror att vi kom hem någon gång vid tre på natten, då la jag mig och kollade på film och klev väl inte upp förrän idag. Låg och kollade på film och lyssnade på podcasts hela lördagen. Såna dagar kan vara sköna ibland. Och regnar det så finns det inte så värst mycket kul att hitta på en seg midsommardag.
 
Hela gänget samlat.
 
 
Men en sak, tänk om någon helt utomstående hade knallat in på midsommarafton hos oss. Dom skulle ha trott att vi varit helt väck i skallen. Har också svårt att tro att någon annan har haft det roligare än vad vi brukar ha ;)

Nu tar jag helg

Publicerat: 2012-06-20 | 22:07:41 i Allmänt
Tredje dagen på jobbet. Kände mig ganska världsvan. Var väldigt lugnt. Enda som hände var väl familjen som hade väldigt ouppfostrade barn och föräldrarna som hela tiden hotade att ringa polisen om dom inte sluta bråka med varandra.. Skulle ju varit kul om pappan faktiskt skulle ringa 112 pga att ena barnet inte delade med sig av legobitarna inne på Polarn o Pyret hahah..
 
 
 

Okej då..

Publicerat: 2012-06-19 | 21:50:55 i Allmänt
Jag orkade göra en sak till idag. Sätta på mig träningskläder (i hopp om att orka röra på mig) och ta trappen ner till Ica och köpa en påse godis som jag redan nu har ätit upp. Så kan det också gå :)
 
 

Hej och välkommen åter

Publicerat: 2012-06-19 | 20:50:34 i Allmänt
Då har jag jobbat mina andra dag på Polarn o Pyret. Mycket koder, rutiner och storlekar jag ska komma ihåg i min semesterhjärna. Igår somnade jag direkt när jag kom hem nästan. Sov tills jag började jobba idag haha.
 
Blir en heldag till imorgon innan jag tar midsommarledig. Sen är det jobb igen på måndag. Och det är faktiskt inte så läskigt. Tvärtom. Och alla barnkläder är übersöta. Tänk dig en liten tröja i storlek 40! Så puttinuttigt och sött.
 
 
Planen för ikväll var en promenad i solskenet. Men jag orkar faktiskt inte. Blir te och ägg framför tvn. Orkar faktiskt inte laga middag heller. Så är det med det. 
 

Hej Uppsala

Publicerat: 2012-06-17 | 22:04:07 i Allmänt

Packade ihop mina grejer, liftade med mamma in till Uppsala och bosatte mig här för ett tag. Jag börjar jobba imorgon och tänkte att jag skulle bli Uppsalabo för ett tag.


Och där gick solen i moln

Publicerat: 2012-06-15 | 13:42:27 i Allmänt
Man kan ju undra när det ska bli sommar på riktigt ..

 

Största projektet idag är att snagga ena doggeliton. Inte det lättaste, men vi är nästan klara, blev en paus nu innan både hund och folk tappade humöret.

 

Borde väl både städa, duscha och ut och springa nu....Men FÖRST en liten siesta efter böckling-lunchen.

 

maddeleen eriksson böckling


Kvällsnöjen

Publicerat: 2012-06-13 | 21:52:45 i Allmänt
Jag kommer inte ihåg vad vi letade efter från början, men jag och mamma skulle i alla fall upp på vinden och kolla efter någonting. NU nästan två timmar senare kommer vi ner igen. Gick igenom hela vinden på roliga grejer. Hittade både gamla jeansjackor från 80-talet, mina dop-presenter och gamla skolböcker..

 

Att rensa ur den vinden om mamma någon gång skulle flytta, det skulle ta tid, det kan jag lova.

 

Men vilket fall som helst, nu har den här dagen gått också och vi som skulle ut och springa. Det får helt enkelt bli någon annan dag...

 

maddeleen erikssson


Snart är semestern över..

Publicerat: 2012-06-13 | 10:20:12 i Allmänt
..i alla fall för ett tag. Jag kan väl inte säga att jag ska jobba ihjäl mig i sommar.

 

På måndag börjar jag min introduktionsvecka på Polarn o pyret. Det svåra kommer bli att lära sig alla kollektioner och barnstorlekarna. Annars tror jag det kommer bli easy peasy.

 

Ibland när man har tråkigt kan man till exempel testa att klä ut sig till en gamling. Det gjorde jag i förrgår. maddeleen eriksson sminka sig som en gamling

maddeleen eriksson sminka sig som en gamling

 

 


RSS 2.0