Nu går det mot mörkare tider igen.

Kom precis hem till Uppsala efter en midsommarhelg i Örbyhus. Eller självaste midsommarafton firades i Elsarbo och blev som väntat inte lik någon annan midsommar. Med Astrid-Lindgren-tema blev det party med lekar, mat och massa snapsvisor. Tror att vi kom hem någon gång vid tre på natten, då la jag mig och kollade på film och klev väl inte upp förrän idag. Låg och kollade på film och lyssnade på podcasts hela lördagen. Såna dagar kan vara sköna ibland. Och regnar det så finns det inte så värst mycket kul att hitta på en seg midsommardag.
 
Hela gänget samlat.
 
 
Men en sak, tänk om någon helt utomstående hade knallat in på midsommarafton hos oss. Dom skulle ha trott att vi varit helt väck i skallen. Har också svårt att tro att någon annan har haft det roligare än vad vi brukar ha ;)

Kommentarer
Postat av: Emil i Lönneberga här!

Tack för senast! ;)
Vilken midsommar! Jag tycker att det var hur kul som helst! Håller med dig...tror ingen har det roligare än vad våran släkt har tillsammans!
Undra vad vi kommer komma på för sjukt tema tills nästa midsommar...kan knappt vänta! ;D

Ha det bäst Komandoran och häsa familjen! :) <3
//Den förgrymmade ungen Emil.

Svar: Tack själv! Ja haha det kommer säkert bli något galet ;) Ha det bra din förgrymmade unge och hälsa Prussi, Ida o Jonathan ;) <3
Maddeleen

2012-06-24 @ 22:36:53
Postat av: Annika

Tommy och jag undrar bara vad mamma ska säga....?

Svar: Nej hon gillar ju inte ens om man blir lite blöt om fötterna ...
Maddeleen

2012-06-24 @ 22:53:02
Postat av: Jonathan Lejonhjärta

Ja , det var en underbart rolig midsommarfest synd att du inte var med på taberaset dan därpå...men då hade iof kanske inte det blivit ngt kvar till oss, ha ha <3

Svar: ja bara att börja planera nästa ! Haha ja då hade kommandoran roffat åt sig allting :P
Maddeleen

2012-06-27 @ 20:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback