Looptroop and Ruddan here we come

Publicerat: 2010-04-30 | 22:16:13 i Allmänt

 

Men det har sina nackdelar också, jag börjar klockan sex imorgonbitti och för tillfället SPÖREGNAR det (Y) Yeej..


Redo

Publicerat: 2010-04-30 | 13:02:18 i Allmänt

Redan fredag..

Publicerat: 2010-04-30 | 12:34:30 i Allmänt
För en timme sen ungefär anlände pappa och Anna  (skulle kommit säkert två timmar tidigare om dom inte råkat ut för en liten olycka med deras däck.. ), varit och köpt liftkort till dom, kollat upp inför ikväll och imorgon och lite sånt.. Dom är ute i backarna nu och strax ska jag också hoppa i mina skidkläder, mest inte för att åka skidor utan för att träffa Anna och pappa och äta lunch (eller frukost för mig höh)

 

Alla biljetter är slut till ikväll både på Ruddan och Brännet men jag ska till Rudolf ikväll för där är Looptroop så jaa...

 


 

Skulle bara berätta att det är varmt och mulet och regnar här.. Inte okej ..


Jag väntar på melj nu...

Publicerat: 2010-04-30 | 00:31:06 i Allmänt
Vad är oddsen på att det inte är jag som är Madeleine i Örbyhus? Jag håller tummarna att det är jag. Jag som aldrig vinner någonting..

 

maddeleen eriksson


Spenderat mera

Publicerat: 2010-04-29 | 15:47:27 i Allmänt
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson

 

En hjälm och en übersoft Ramiströja. Allt för endast 1279 eh aa..

 

Jo just det, massagen var det bästa jag gjort på länge. Oj oj oj vad jag ska gå på massager i framtiden ...


Hahahahah

Publicerat: 2010-04-29 | 15:33:53 i Allmänt

Vissa har det bra!

Publicerat: 2010-04-29 | 12:11:36 i Allmänt
Idag hade jag planer på att städa och tvätta. Det började ganska bra, tog mina täcken och kuddar och gick till fjällgården och kastade in dom i tvättmaskinen. Kom hem och kände för att käka lite frukost/lunch. Här sitter jag nu, nyäten efter en tallrik gröt en knäclemacka och sen lite vaniljglass och lingonsylt. Nu känner jag mig redo att slappa en halvtimme innan jag ska gå och få massage i 50minuter. DET NI!

 

maddeleen eriksson


Dags att hoppa in i duschen och göra sig klar

Publicerat: 2010-04-28 | 20:59:57 i Allmänt
Sonic Syndicate & Nicke Borg

Inte okej va

Publicerat: 2010-04-28 | 17:55:21 i Allmänt
Fick precis höra av Lovisa att vi ska börja låsa här hemma, plus att jag borde ta in mina skidor från förrådet. Lovisas bräda är borta, troligen snodd. INTE OKEJ. Men som sagt tur att det inte är någon som vandrat in här bland våra andra grejer...

 

Jag ska vila ett tag till innan jag hoppar in i duschen. Blir troligtsvis Rudolf- Sonic syndicate och Nicke Borg ikväll.


The end

Publicerat: 2010-04-28 | 16:03:29 i Allmänt
is not near, it's here..

 

Igår var det som kickoff party för afterski 1000. Vi bestämde att vi skulle gå ALL IN eftersom vi var lediga idag, jag, Tove och Felicia. Det blev lite för mycket av det goda skulle man kunna säga. Klockan är nu fyra på eftermiddagen och jag har inte ens klivit upp ur sängen..

 

Det jag ligger och funderar på (förutom vad som egentligen hände igår höhö) är om jag ska ligga kvar i sängen i ytterliggare två dagar till eller kanske börja packa och få i ordning på mina saker. Nästa onsdag är jag tillbaka i Örbyhus och jag kunde inte längta mer!!!


Vecka 17, sista veckan

Publicerat: 2010-04-26 | 15:46:10 i Allmänt
Dagen började med att jag vaknade till, kände mig ganska pigg, kollade på klockan 7.04 (jag började 7.00 idag!) min mobil hade hängt sig, gick inte att göra någonting, därför inte alarmet ringt heller. Panik, kasta på mig första bästa klädplagg och sprang till jobbet.. Var på Rudolf och städade 7.08...

 

Dagen har flytit på, jag och Tove (super-teamet) hade storslagna planer på allt från måndagsklubb, till vindrickning och solning..

 

Vi fick inte sluta så tidigt som vi trott, måndagsklubben är inställd och det spöregnar.. Vi blev supertrötta och jag sitter här och försöker röja upp på rummet. Ser förtäskigt ut!


För er nyfikna....

Publicerat: 2010-04-23 | 18:54:15 i Allmänt
Det är antingen här eller kanske här jag ska jobba i sommar...

Sunny Side Up

Publicerat: 2010-04-23 | 17:56:48 i Allmänt
Imorse klockan sju var det såhär vackert väder, ungefär som om solen trodde klockan var tolv, mitt på dagen..

 

maddeleen eriksson

 

maddeleen eriksson

 

När jag gick hem var solen fortfarande kvar. Plus all kladdiga lera som gömts sig under snön!

 

maddeleen eriksson

 

 

Fick förresten ett paket häromdagen också. 250 kr av pant-pengarna från säsongen vi delat på alla 14, en orange ramundbergets tshirt och ett fint brev från Sofia :)

maddeleen eriksson

 


Det går bra nu

Publicerat: 2010-04-22 | 18:22:48 i Allmänt
"Hemma" i Ramund igen nu. SkönT.. Nu är det jobb som gäller, torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag lördag söndag. Sen är det slut. En hejdundrandes avslutningsfest på måndag sen också. Sen blir det HejHej Örbyhus på onsdagen :)

Elektriska Erik

Publicerat: 2010-04-19 | 21:49:43 i Allmänt
så heter cpknölen, ni vet, den som sitter på armbågen..

 

För er som inte vet så är jag i Mariefred. Jag har nog ett jobb där eller två och Niklas fick jobbet som barchef på värdshuset också. Kolla på en lägenhet hann vi också. Det går bra nu!

 

Imorgon ska vi förhoppningsvis till El Stockholmo. Det är ju dumt att ha för mycket pengar på banken....

 

Och annars så är det bara drygt en vecka kvar av säsongen uppe i Ramund, sorgligt men ack så skönt det ska bli med sommar...


HardWorkWork

Publicerat: 2010-04-16 | 18:01:11 i Allmänt
Är på jobbet och som ni säkert förstår eftersom jag skriver här så är det aplugnt... En herre som badar och ett barn och hennes mamma som bastar. Sen är det tomt. Visst jag klagar när det är mycket att göra men det här känns juh bara så onödigt, här står jag och kollar fejjan OCH får betalt höhö

 

Nej så illa är det inte faktiskt . Jag gillar att vara här nere. Ikväll ska jag ta och simma lite efter jag jobbat klart :)

 

Joo en sak till, ska förhoppningsvis åka till Mariefred på söndag om jag får ledigt. Nu är det jobbsökning på hög nivå som gäller ;)

 

Ser rätt okej ut va, Mariefred?


IceCold

Publicerat: 2010-04-16 | 14:03:45 i Allmänt
Har precis ätit lunch a la Madeleine. Nudlar med biffsmak och sen till efterrätt vaniljglass med farmors lingonsylt på som man värmt lite i micron (Y)

 

Dock är jag så jäkla mätt att jag har väldigt ont i magen och skulle vilja sova ett tag men vem har tid med det...? Börjar jobba om 45 min...


11 arbetsdagar kvar

Publicerat: 2010-04-15 | 20:10:04 i Allmänt
.. enligt schemat i alla fall..

 

Idag gick det för övrigt väldigt bra att jobba. Jag tyckte inte att det var tråkigt eller världens pina. Kändes helt okej..

 

Har försökt börja dricka kaffe men börjar lite lätt med att ha hälften kaffe hälften oboy. Smakar helt okej..

madeleen eriksson

 

Nu längtar jag hem. Har liksom redan mentalt börjat flytta hem.. Snön bara smälter här nu. Är mer sugen på sommar nu än vad jag är på vår, slask och jobb här...

maddeleen eriksson

Nu är det väl egentligen dags för sista nattafterskin för säsongen, men jag kan inte säga att jag är särskilt pepp. Måste städa och tvätta. Tänk snart får jag packa ihop mina saker och fara hem.. Känns helt okej..


Livet är underbart

Publicerat: 2010-04-13 | 13:05:25 i Allmänt
I söndags jobbade jag 8-18 sen sprang jag snabbt som attan hem och bytte om och blev sen hämtad på skoter upp till Tusen där i princip hela personalstyrkan här uppe var samlade för grillning och öl. En helt galen fin dag hade det varit och man dog ju nästan lite på kvällen. Helt klarblå himmel och strålande sol uppe på fjället. Där satt vi och hade det bra.. Man kan inte fatta att klockan var åtta och man satt och solade.. Vi valde säsongens finaste dag!

 

Sen igår började det bra men var lite molnigt, fin skidåkning om det inte var så att jag gett upp det där nu. Så jäkla less på skidor nu..

Sen mer häng och lunch på brännet i solen som brände riktigt ordentligt trots molntäcket för.. Hem och duscha för att sen ta en fika på villan.. Kvällen slutade sen i Funäs då vi kollade på Kenny Starfighter.. Kalle blev livrädd för ormar och Lovisa låg på golvet och höll på att dö av sitt skrattanfall.

 

Idag är en fin dag men otroligt blåsig så jag stannar inne och chillar. Spotify, reggae på högsta volym. Lite städning på det här så det inte ser ut som en orkan här bara...

 

See you later. Life is great!


Skaffat hund; Fenot heter han

Publicerat: 2010-04-08 | 17:37:35 i Allmänt
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson
maddeleen eriksson

Påskhelg i Ramis

Publicerat: 2010-04-06 | 09:42:02 i Allmänt
maddeleen eriksson

RSS 2.0