Operation Wienerbröd

Idag trodde jag nästan att jag tagit mig vatten över huvudet när jag sa att jag skulle baka wienerbröd.. Tji fick jag, dom blev helt outstanding (om ni frågar mig) . Jag gjorde med vaniljkräm och faktiskt hallonsylt :)

 

För er som är nyfikna...

 

Det är galet mycket kavlande.. Men är man inställd på det så går det galant.

 

Under jäsningen..

 

 

Tadaa! Jag är så stolt att jag klarade av att baka dom .

 

 

 

Grejen är nu att jag sitter med 30stycken winerbröd.. Någon som är fikasugen? Hehe


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh va duktig du är,ser både fina o supergoda ut:)Bli konditor tycker jag..

2010-10-22 @ 09:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback